soboz4 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 strasznie mi przykro, żegnaj Mszczuj! W następnym wcieleniu ten, kto Cię wyrzucił będzie psem, niekochanym i niczyim... Quote
Atomowka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Mszczuj tak bardzo żal,że nie wiedziałeś co to prawdziwy kochający dom Biegaj szczęśliwy [*] Quote
maciaszek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Bądź szczęśliwy Mszczuju, tam za TM... :( Quote
andzia69 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 bardzo mi przykro:( ....ale mam pytanie - na jakiej podstawie stwierdzono ten nowotwór? była mowa o skórze, o tym, ze chudziutki...można coś więcej? Quote
protzlav Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Nie mówię: "Żegnaj" ... Mówię: "Do zobaczenia, Koleżko!" ... i szczerze wierzę w to, że kiedyś znów się spotkamy !!! Biegaj szczęśliwy po niebiańskich pastwiskach, Przyjacielu : ))) <D.> Quote
sosiczka Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Walał się po schronach by skończyć życie w schronisku...straszne :-( [*] Quote
Guest Reyes Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 e mam pytanie - na jakiej podstawie stwierdzono ten nowotwór? była mowa o skórze, o tym, ze chudziutki...można coś więcej? Miał wykonane dokładne badania, odszedł w klinice po serii testów. Diagnoza była pewna, jeśli o to pytasz. Quote
Recommended Posts