kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ariada']Zrobiłam psiakowi wątek na forum mojej mieściny. Mieszkam w kujawsko-pomorskim, więc w razie czego nie będzie trzeba go daleko wieźć. W razie potrzeby mogę zrobić wizytę przedadopcyjną i sprawdzić warunki w jakich psiak miałby mieszkać. Bardziej na dzień dzisiejszy niestety pomóc nie mogę :/[/QUOTE] Super Ariadko :), Na wizazu juz Onek jest :). Quote
Agata69 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Goran znalazł ludzi, którzy chca go przyjąć do swojego domu. Jutro jedziemy go odłowić. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko sie udało. Jesli dobrze pójdzie Janka tez pójdzie do DT i nie bedzie musiała wrócic na ulicę. mam pytanie: Czy zgodzilibyscie się na zakupienie za zdeklarowane pieniadze karmy dla Gorana i Janki? Goranowi chciałabym dać jako wyprawę a Janka wiadomo. Dziś jest kupowana buda i materiały na kojec dla Gorana. Wizualizujcie pozytywnie i trzymajcie kciuki. Quote
Ania i Kajber Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='IVV']ja proponowalam karme ...ale jesli wolicie wplace na hotelik 100zl[/QUOTE] IVV, może znaleźć jakiś sposób, żebyś nie placiła PAYTELEM. Bo jak np. mi wpłaciłaś 100 zł na CZARLIEGO, to po opłacie za przeliczenie kursu zostaje 70 zł. Quote
Cantadorra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Agata, jasne, że się zgadzam. Wszystko, byleby psiaki miały domki :) Quote
kycia1 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Agata69']Goran znalazł ludzi, którzy chca go przyjąć do swojego domu. Jutro jedziemy go odłowić. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko sie udało. Jesli dobrze pójdzie Janka tez pójdzie do DT i nie bedzie musiała wrócic na ulicę. mam pytanie: Czy zgodzilibyscie się na zakupienie za zdeklarowane pieniadze karmy dla Gorana i Janki? Goranowi chciałabym dać jako wyprawę a Janka wiadomo. Dziś jest kupowana buda i materiały na kojec dla Gorana. Wizualizujcie pozytywnie i trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Pozytywne wibracje przesyłam dla Goranka i Janeczki:*. Piekniochy dwa domy znalezc musza :) Quote
Cantadorra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ja również zaciskam mocno kciuki za domek dla pięknego onka i jego koleżanki. Quote
Akrum Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 o jeża - to ja też mocno zaciskam kciuki i przesyłam mega dużo pozytywnych emocji, wibracji i optymistycznego myślenia i ZŁAPCIE GO :) a przy okazji zapraszam na super bazzaros - ubrania dla was cioteczki lub dla mamusiek waszych :) chociaż wejdźcie zobaczyć, w jak fajnym nastroju i ile śmiechu jest na tym bazarku dzięki pomysłowości anita_happy :) http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87 Quote
IVV Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Ania i Kajber']IVV, może znaleźć jakiś sposób, żebyś nie placiła PAYTELEM. Bo jak np. mi wpłaciłaś 100 zł na CZARLIEGO, to po opłacie za przeliczenie kursu zostaje 70 zł.[/QUOTE] Aniu ja wyslalam na Czarliego 70zl,tylko tyle wtedy moglam :oops: to ja robie wszystkie oplaty przy tej wysylce przez PayPal poprosze o email adres na pw jak juz bedzie czas na wplaty Quote
Mysza2 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 O rany dziewczyny, Trzymam kciukasy za obydwa psiaczki, żeby tylko ten biedny onek dał się odłowić. A ten domek to dobry ? Quote
Estrella Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 hopsnę psiaki :) I dołączam się do kciuków ! :) Quote
czerda Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 myśle że moze być potrzebny HYCEL do odłowienia , może macie , albo gdzieś pożyczyć ja ostatnio bez niczego z tz złapałam onkę która po wsi błąkała się i nikt nie mógł nawet jej pomóc bo uciekała , poprostu zapędziliśmy ją w < kozi róg> Quote
kaskadaffik Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Może jakby był głodny to z jedzeniem podchodzić powoli, tak głośno myślę, choc sama nie złapałam 3 psów, po które pojechałam, bo nie dało rady :oops: A przy okazji Was zaproszę :) http://www.dogomania.pl/threads/188041-Dla-Ciebie-Psa-Kota-na-Mielec-i-nie-tylko-do-04.07?p=14927915#post14927915 Quote
czerda Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 goran jest wystraszony i płochliwy -tak wygląda , trzeba kłaść jedzenie i oddalac sie do wybranego wcześniej miejsca -pułapki sory że się wtrącam ale tak bym chciała żeby się udało Quote
kameralna Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Mam zaległości, muszę przeczytać cały wątek. Zajrzę tu jeszcze. Kochane mordki :) Quote
Agata69 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Własnie wróciłam. Nie udałó się dzisiaj. Pies jest bystry i czujny.Ucieka kiedy tylko ktoś zblizy się bardziej niż 3 , 4 metry. Jutro spróbujemy "po dobroci". Quote
czerda Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 znajdżcie wpierw miejsce żeby go zapędzic -róbcie to powoli rzucając trochę jedzenia -jak sie zorientuje to ucieknie powoli i musicie jak już będzie w takim miejscu zdecydowanie -trzeba mieć przy sobie kaganiec i szkoda że nie macie hycla, można mieć coś do zarzucenia na głowę to nie jest proste Quote
Kasia z Demonem Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='Agata69']Własnie wróciłam. Nie udałó się dzisiaj. Pies jest bystry i czujny.Ucieka kiedy tylko ktoś zblizy się bardziej niż 3 , 4 metry. Jutro spróbujemy "po dobroci".[/QUOTE] a gdzie on dokładnie jest? jestem z Włocławka, więc mogłabym spróbować Wam pomóc jak tylko wrócę z egzaminu z Torunia Quote
Agata69 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Goran ma mieć na imię Diesel, Janka ma szanse na dom, jednak na razie jest sparalizowana strachem, nawet nie chodzi, trezba ja przenosić. Diesel, błagam , daj sie złapać. Janka, nie bój sie tak na boga. Martwię się. Quote
kaskadaffik Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Żeby te biedaki zrozumiały że to tylko dla ich dobra i dały się zbliżyć bez strachu .... Quote
kameralna Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Trzymam kciuki za pieski. Mam nadzieję, że odławianie się powiedzie. Quote
ilon_n Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 A ten chłopiec, do którego Diesel podchodził już nie wzbudza Jego zaufania?? może pies poszedłby za nim albo chociaż dał sobie założyć przez niego linkę i dał przytrzymać?? a wtedy ktoś inny zająłby się dalszymi 'negocjacjami' z Dieslem?? Qrcze, jaka patowa sytuacja .. A gdzie teraz jest Janeczka i gdzie ma docelowo trafić??? Quote
Agata69 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Znowu sie nie udało. Pies uciaka jak widzi tylko jakieś zamieszanie. Bylismy dzisiaj z wetem, z zastrzykami, ale nie udało mu sie podać. Pies ucieka na trase szybkiego ruchu. Odpusciliśmy, zeby nie stało se cos złego. Marcyha jedzie tam o 22 z sedalinem. Quote
Recommended Posts