Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ariada']Zrobiłam psiakowi wątek na forum mojej mieściny. Mieszkam w kujawsko-pomorskim, więc w razie czego nie będzie trzeba go daleko wieźć. W razie potrzeby mogę zrobić wizytę przedadopcyjną i sprawdzić warunki w jakich psiak miałby mieszkać.

Bardziej na dzień dzisiejszy niestety pomóc nie mogę :/[/QUOTE]
Super Ariadko :), Na wizazu juz Onek jest :).

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goran znalazł ludzi, którzy chca go przyjąć do swojego domu. Jutro jedziemy go odłowić. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko sie udało.
Jesli dobrze pójdzie Janka tez pójdzie do DT i nie bedzie musiała wrócic na ulicę.
mam pytanie: Czy zgodzilibyscie się na zakupienie za zdeklarowane pieniadze karmy dla Gorana i Janki? Goranowi chciałabym dać jako wyprawę a Janka wiadomo.

Dziś jest kupowana buda i materiały na kojec dla Gorana. Wizualizujcie pozytywnie i trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='IVV']ja proponowalam karme ...ale jesli wolicie wplace na hotelik 100zl[/QUOTE]

IVV, może znaleźć jakiś sposób, żebyś nie placiła PAYTELEM.

Bo jak np. mi wpłaciłaś 100 zł na CZARLIEGO, to po opłacie za przeliczenie kursu zostaje 70 zł.

Posted

[quote name='Agata69']Goran znalazł ludzi, którzy chca go przyjąć do swojego domu. Jutro jedziemy go odłowić. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko sie udało.
Jesli dobrze pójdzie Janka tez pójdzie do DT i nie bedzie musiała wrócic na ulicę.
mam pytanie: Czy zgodzilibyscie się na zakupienie za zdeklarowane pieniadze karmy dla Gorana i Janki? Goranowi chciałabym dać jako wyprawę a Janka wiadomo.

Dziś jest kupowana buda i materiały na kojec dla Gorana. Wizualizujcie pozytywnie i trzymajcie kciuki.[/QUOTE]
Pozytywne wibracje przesyłam dla Goranka i Janeczki:*. Piekniochy dwa domy znalezc musza :)

Posted

o jeża - to ja też mocno zaciskam kciuki i przesyłam mega dużo pozytywnych emocji, wibracji i optymistycznego myślenia i ZŁAPCIE GO :)

a przy okazji zapraszam na super bazzaros - ubrania dla was cioteczki lub dla mamusiek waszych :)
chociaż wejdźcie zobaczyć, w jak fajnym nastroju i ile śmiechu jest na tym bazarku dzięki pomysłowości anita_happy :)
http://www.dogomania.pl/threads/188032-Eksklusive-dla-PA%C5%83-ubrania-letnie-NOWE-42-44-pierwsza-prezentacja-mozna-ogl%C4%85da%C4%87

Posted

[quote name='Ania i Kajber']IVV, może znaleźć jakiś sposób, żebyś nie placiła PAYTELEM.

Bo jak np. mi wpłaciłaś 100 zł na CZARLIEGO, to po opłacie za przeliczenie kursu zostaje 70 zł.[/QUOTE]
Aniu ja wyslalam na Czarliego 70zl,tylko tyle wtedy moglam :oops:
to ja robie wszystkie oplaty przy tej wysylce przez PayPal
poprosze o email adres na pw jak juz bedzie czas na wplaty

Posted

myśle że moze być potrzebny HYCEL do odłowienia , może macie , albo gdzieś pożyczyć
ja ostatnio bez niczego z tz złapałam onkę która po wsi błąkała się i nikt nie mógł nawet jej pomóc bo uciekała , poprostu zapędziliśmy ją w < kozi róg>

Posted

goran jest wystraszony i płochliwy -tak wygląda , trzeba kłaść jedzenie i oddalac sie do wybranego wcześniej miejsca -pułapki
sory że się wtrącam ale tak bym chciała żeby się udało

Posted

Własnie wróciłam. Nie udałó się dzisiaj. Pies jest bystry i czujny.Ucieka kiedy tylko ktoś zblizy się bardziej niż 3 , 4 metry.
Jutro spróbujemy "po dobroci".

Posted

znajdżcie wpierw miejsce żeby go zapędzic -róbcie to powoli rzucając trochę jedzenia -jak sie zorientuje to ucieknie
powoli i musicie jak już będzie w takim miejscu zdecydowanie -trzeba mieć przy sobie kaganiec i szkoda że nie macie hycla, można mieć coś do zarzucenia na głowę
to nie jest proste

Posted

[quote name='Agata69']Własnie wróciłam. Nie udałó się dzisiaj. Pies jest bystry i czujny.Ucieka kiedy tylko ktoś zblizy się bardziej niż 3 , 4 metry.
Jutro spróbujemy "po dobroci".[/QUOTE]
a gdzie on dokładnie jest? jestem z Włocławka, więc mogłabym spróbować Wam pomóc jak tylko wrócę z egzaminu z Torunia

Posted

Goran ma mieć na imię Diesel, Janka ma szanse na dom, jednak na razie jest sparalizowana strachem, nawet nie chodzi, trezba ja przenosić.

Diesel, błagam , daj sie złapać.
Janka, nie bój sie tak na boga.

Martwię się.

Posted

A ten chłopiec, do którego Diesel podchodził już nie wzbudza Jego zaufania??
może pies poszedłby za nim albo chociaż dał sobie założyć przez niego linkę i dał przytrzymać?? a wtedy ktoś inny zająłby się dalszymi 'negocjacjami' z Dieslem??
Qrcze, jaka patowa sytuacja ..

A gdzie teraz jest Janeczka i gdzie ma docelowo trafić???

Posted

Znowu sie nie udało. Pies uciaka jak widzi tylko jakieś zamieszanie. Bylismy dzisiaj z wetem, z zastrzykami, ale nie udało mu sie podać. Pies ucieka na trase szybkiego ruchu. Odpusciliśmy, zeby nie stało se cos złego.

Marcyha jedzie tam o 22 z sedalinem.