Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stronę wcześniej podałam namiary na p. Małgosie z Teresina tam gdzie i my trzymamy psiaki ale wiem, kasy brak to doopa totalna jest z hotelem :(

Posted

Dziewczyny u nas w Brzyściu był dzisiaj Pan, oglądał owczarki, bo chce samca, ma sunię, ale nie na rozród, bo mówiłyśmy że psy kastrowane i bardzo zadowolony z tego. Barnaby się lekko bał, Aresa to juz wogóle się wystraszył, a Marsa ma zobaczyć następnym razem jak przyjedzie z drewnem, choć pewnie się wystraszy, że on taki staruszek jest :( :(
Może mu akurat ten podpasuje ?? tyle, że on nieufny z tego co wyczytałam... Zdjęcia są tylko te na 1 stronie ? Kurde a u nas w Brzyściu też ciężko o miejsce :(

Posted

Ja nie mogę nic na stałe zadeklarować ale gdyby było coś trzeba (na karmę, transport, weta itp.) to możecie na mnie liczyć. Jednorazowo wspomogę. Na razie intensywnie myślę o jakimś miejscu dla niego ale łatwo nie jest...... No i daleko ode mnie......

Posted

No więc tak;

Janka jest juz po sterylizacji, niestety jej stan psychiczny jest kiepski. Boi się, nie rusza się z miejsca. Jest szansa na dt dla niej.
Od piątku. Byłoby świetnie.

Posted

Zapisuję chłopaka. Dorzucam się na razie tylko jednorazowo 20 zł, jak mi się sytuacja w domu wyklaruje to się postaram o jakąś stała sumę na biedaka.

Posted

Dzięki, to mamy 300 zł.
Jeszcze trochę i będzie na pierwszy miesiąc. Albo, jesli się znajdzie dt na karme i weta. Tak czy siak to juz jest jakiś start.
Czy ktoś da coś jeszcze?

Posted

super, że zaczyna się coś ruszać w sprawie ONka, on jest śliczny i szybko pójdzie do adopcji :)
ja niestety finansowo leże i piszczę, wiec mogę tylko wesprzeć duchowo.

Posted

Zrobiłam psiakowi wątek na forum mojej mieściny. Mieszkam w kujawsko-pomorskim, więc w razie czego nie będzie trzeba go daleko wieźć. W razie potrzeby mogę zrobić wizytę przedadopcyjną i sprawdzić warunki w jakich psiak miałby mieszkać.

Bardziej na dzień dzisiejszy niestety pomóc nie mogę :/