Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata69']Beka, na hotel nie ma pieniędzy, wiesz jak jest z deklaracjami.

Kurcze, kiedyś na dogo były bezpłatne tymczasy, sama mam taki do tej pory. Teraz za wszystko trzeba płacić grube pieniądze.[/QUOTE]

Jeszcze takie sa tylko do nich kolejka.............................bardzo dluga.A co racja to racja:shake:

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Idusiek mial dziwny telefon w sprawie innego onka . Ostroznie !!!!!

Idusiek pisze -...wczoraj dzwoniłą Pani która brzmi bardzo fajnie, ale psa chce juz teraz natychmiast dzisiaj i jak najszybciej...uważac na nią, bo brzmi bardzo sensownie , onek 14 lat w domu, pani po 40, mieszka z męzem na Zolibożu.
Brzmi jak super dom a potem dostaje furii jak jej powiedziałam ,ze najpierw chce ja odwiedzić i pogadać o Aronie a potem dopiero oddac..
Dziwne:/

Posted

[quote name='Martyna Bizdra']bardzo ciekawy pies, hm jaki ma charakter? czy jest dobry dla dzieci?[/QUOTE]

No właśnie. O to mi chodzi. Kto wexmie psa o którym nic nie wiadomo.

Posted

[quote name='malagos']Kilka domów dla ON miała też eliza_sk z Jędrzejowa!
A Janka, dzis miała tę sterylizacje? Co z nią?
w jakim jest wieku?[/QUOTE]

Janina została przez nas dzisiaj zabrana z tego trawnika i przywieziona do Włocławka. W sama pore , bo ma cieczke. Sterylka umówiona na jutro, nie wiem czy wet zdecyduje się zrobić zabieg. janka jest młodziutka, zabki ma bielutkie, mysle , że nie więcej niz dwa lata. Jest baaardzo łagodna i spolegliwa. Jest u marcyhy, ale długo zostac nie moze bo marcyha ma psiokatastrofę i kompletny nadmiar i chaos. staje na głowie zeby małą gdzies umiescić.

Goran, onek, lezy bardzo smutny tam gdzie leżał. Serce pęka. Ludzie na wsi zaczynają się burzyć, pies im przeszkadza. być może uda mi sie załatwić mu kojec na jakiś czas, ale potrzebny worek karmy. Może ktoś mógłby zasponsorować?
zaraz będę dzwonić.

Posted

kurcze trzeba go gdzies umiescic!!!! ja karme moge kupic tzn .przeslac na nia pieniadze...

a ta sunia nie moze byc sterylizowana jak ma cieczke...

Posted

Wiem, że w Mokrym Nosku w Teresinie u pani Małgosi są wolne kojce.
Są tam nasze psiaki, płacimy 12,- za dobę.
Jest też wątek na dogo.

Posted

[quote name='Agata69']Dostałam wiadomość, ze ludzie na wsi nie chca tego psa, mówili w sklepie , zeby go otruć.
Kto ma jakis hotel w poblizu?[/QUOTE]

Te zacofane wiochy i te mocherowe berety trzeba działac

Posted

[quote name='beka']trzeba go brac już, bo zachwilę bedziemy rozpaczać ..:(
Taki piękny pies szybko dom znajdzie[/QUOTE]

Beka, ale gdzie?
Wysyłam maile do znanych i nieznanych od rana. Nawet do radnego wysłąłam. Rozglądam się za hotelem, ale ja z nauczycielska pensja to szans raczej nie mam. Normalnie pat. I jeszcze ide do roboty na 15stą (egzamin zawodowy).

Posted

Agatko, przykro mi ze pomóc nie mogę. ja mam 5 tymczasow (4 bezpłatne bo u mnie, jeden w hotelu i jestem bez pracy..) i 5 swoich psów.

Posted

[quote name='beka']Agatko, przykro mi ze pomóc nie mogę. ja mam 5 tymczasow (4 bezpłatne bo u mnie, jeden w hotelu i jestem bez pracy..) i 5 swoich psów.[/QUOTE]

P.TERESKA BORCZ też ma zawsze jakieś awaryne miejsca, co prawda kawałek drogi- od lipca Brodnica chyba.

Wiem,, kasa, ale przecież mamy nadzieję, że to na krótko i chłopak, po "wstepnym rozpoznaniu" znajdzie szybko dom.

Może napiszcie do p. TERESKI?