lika1771 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Agata69']Beka, na hotel nie ma pieniędzy, wiesz jak jest z deklaracjami. Kurcze, kiedyś na dogo były bezpłatne tymczasy, sama mam taki do tej pory. Teraz za wszystko trzeba płacić grube pieniądze.[/QUOTE] Jeszcze takie sa tylko do nich kolejka.............................bardzo dluga.A co racja to racja:shake: Quote
IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Idusiek mial dziwny telefon w sprawie innego onka . Ostroznie !!!!! Idusiek pisze -...wczoraj dzwoniłą Pani która brzmi bardzo fajnie, ale psa chce juz teraz natychmiast dzisiaj i jak najszybciej...uważac na nią, bo brzmi bardzo sensownie , onek 14 lat w domu, pani po 40, mieszka z męzem na Zolibożu. Brzmi jak super dom a potem dostaje furii jak jej powiedziałam ,ze najpierw chce ja odwiedzić i pogadać o Aronie a potem dopiero oddac.. Dziwne:/ Quote
Agata69 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Martyna Bizdra']bardzo ciekawy pies, hm jaki ma charakter? czy jest dobry dla dzieci?[/QUOTE] No właśnie. O to mi chodzi. Kto wexmie psa o którym nic nie wiadomo. Quote
malagos Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Kilka domów dla ON miała też eliza_sk z Jędrzejowa! A Janka, dzis miała tę sterylizacje? Co z nią? w jakim jest wieku? Quote
Agata69 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='malagos']Kilka domów dla ON miała też eliza_sk z Jędrzejowa! A Janka, dzis miała tę sterylizacje? Co z nią? w jakim jest wieku?[/QUOTE] Janina została przez nas dzisiaj zabrana z tego trawnika i przywieziona do Włocławka. W sama pore , bo ma cieczke. Sterylka umówiona na jutro, nie wiem czy wet zdecyduje się zrobić zabieg. janka jest młodziutka, zabki ma bielutkie, mysle , że nie więcej niz dwa lata. Jest baaardzo łagodna i spolegliwa. Jest u marcyhy, ale długo zostac nie moze bo marcyha ma psiokatastrofę i kompletny nadmiar i chaos. staje na głowie zeby małą gdzies umiescić. Goran, onek, lezy bardzo smutny tam gdzie leżał. Serce pęka. Ludzie na wsi zaczynają się burzyć, pies im przeszkadza. być może uda mi sie załatwić mu kojec na jakiś czas, ale potrzebny worek karmy. Może ktoś mógłby zasponsorować? zaraz będę dzwonić. Quote
Agata69 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='beka']zrobimy zrzutę byle ten kojec się znalazł..[/QUOTE] Niestety kojec nie wypalił. zaczynam tracić nadzieje. Quote
IVV Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 kurcze trzeba go gdzies umiescic!!!! ja karme moge kupic tzn .przeslac na nia pieniadze... a ta sunia nie moze byc sterylizowana jak ma cieczke... Quote
Agata69 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Do dupy to wszystko. Ten piekny , madry pies źle skończy jesli nie znajdę mu jakiegos lokum. Quote
Cantadorra Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ivv, co to za godzina na dogo??? Chlopczyku, pokazuj sie. Quote
Agata69 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Znacie jakis hotel z wolnym miejscem po przyzwoitej cenie? Nie wiem co robić. On tam nie jest bezpieczny. Quote
Cantadorra Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Napisz do Yumanij, nie wiem jakie ma ceny. Quote
malagos Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Rozmawiałam wczoraj na gg z elizą_sk, ma chetny dom na ON, ale nikt nie chce psa z ulicy........:shake: Quote
Agata69 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='malagos']Rozmawiałam wczoraj na gg z elizą_sk, ma chetny dom na ON, ale nikt nie chce psa z ulicy........:shake:[/QUOTE] No właśnie... Quote
Agata69 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Dostałam wiadomość, ze ludzie na wsi nie chca tego psa, mówili w sklepie , zeby go otruć. Kto ma jakis hotel w poblizu? Quote
Ziutka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wiem, że w Mokrym Nosku w Teresinie u pani Małgosi są wolne kojce. Są tam nasze psiaki, płacimy 12,- za dobę. Jest też wątek na dogo. Quote
lika1771 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Agata69']Dostałam wiadomość, ze ludzie na wsi nie chca tego psa, mówili w sklepie , zeby go otruć. Kto ma jakis hotel w poblizu?[/QUOTE] Te zacofane wiochy i te mocherowe berety trzeba działac Quote
Ziutka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie mogę edytować poprzedniego postu, wiec jeszcze raz wklejam link do Mokrego Noska : http://www.dogomania.pl/threads/187647-Polecam-hotelik-dla-ps%C3%B3w-w-potrzebie-w-Teresinie?p=14892036#post14892036 Quote
beka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 trzeba go brac już, bo zachwilę bedziemy rozpaczać ..:( Taki piękny pies szybko dom znajdzie Quote
Agata69 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [quote name='beka']trzeba go brac już, bo zachwilę bedziemy rozpaczać ..:( Taki piękny pies szybko dom znajdzie[/QUOTE] Beka, ale gdzie? Wysyłam maile do znanych i nieznanych od rana. Nawet do radnego wysłąłam. Rozglądam się za hotelem, ale ja z nauczycielska pensja to szans raczej nie mam. Normalnie pat. I jeszcze ide do roboty na 15stą (egzamin zawodowy). Quote
beka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Agatko, przykro mi ze pomóc nie mogę. ja mam 5 tymczasow (4 bezpłatne bo u mnie, jeden w hotelu i jestem bez pracy..) i 5 swoich psów. Quote
lika1771 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Moze napiszcie do Czarnej Andy moze Go wezmie? Quote
Ania i Kajber Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='beka']Agatko, przykro mi ze pomóc nie mogę. ja mam 5 tymczasow (4 bezpłatne bo u mnie, jeden w hotelu i jestem bez pracy..) i 5 swoich psów.[/QUOTE] P.TERESKA BORCZ też ma zawsze jakieś awaryne miejsca, co prawda kawałek drogi- od lipca Brodnica chyba. Wiem,, kasa, ale przecież mamy nadzieję, że to na krótko i chłopak, po "wstepnym rozpoznaniu" znajdzie szybko dom. Może napiszcie do p. TERESKI? Quote
Recommended Posts