buba44 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 pomóżcie uratować skatowanego kota przez zwyrodnialców na koniec zabawy dołączył pies. potrzebna pomoc finansowa na leczenie.:placz: zdjęcia na fotosiku nie umiem wstawić jak ktoś może to proszę wstawić jakość nie najlepsza zrobiona telefonem alunia123.fotosik.pl Quote
nika28 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Czy kot był u weta ? Co mu dokładnie jest ? Gdzie teraz przebywa kot ? :( Quote
buba44 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 oczywiście był u weta ,ma uszkodzony mostek-jak go sie podnosi nawet czuć jak sie przemieszcza,ma liczne stłuczenia i małe dziurki od zębow psa,kotek dostał leki przeciw wstrząsowe,bólowe,przeciw krwotoczne,wzmacniajace serce i kroplówki teraz przebywa u mnie bo to mały gabinet nie mają szpitala ale nawet lepiej myślę że bardziej go dopilnuje noc będzie decydująca.:shake: Quote
nika28 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Jak kotek po nocy ? Mam nadzieję że wszystko dobrze... Quote
buba44 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 -od rana dostał znowu leki ,kroplówkę, jakoś noc udało się przetrzymać ale stan bez zmian.Nadal jak bąbel na wodzie ,tylko chodzę i sprawdzam czy oddycha. Quote
buba44 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Zyje ale stan raczej nie rokuje nic dobrego-obawiam sie najgorszego. Quote
Recommended Posts