stereo Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Zdjęcia z serii: "Jeśli lubisz czystość, nie kupuj labradora": Negra wyglądała tak dzisiaj po spacerku. A było tak: Wyszłyśmy na pole, oczywiście połozyła się w kałuży, przy okazji zachęciła jakąś obcą goldenkę do wejścia (właściciel z tych, którzy panikują jak piesek ma trochę brudne łapy) i wrzuciła do wody dalmatynkę ("a co! wszyscy muszą być brudni"). Potem przez ponad godzinę bawiła się grzecznie z dwoma dogami i asherowymi burkami, więc zdąrzyła wyschnąć. Ale potem postanowiłyśmy wracać wzdłuż lasu, gdzie musi mieć założony kaganiec (dużo fajnych rzeczy do jedzenia:razz:). Oczywiście weszła do napotkanej kałuży i postanowiła zdjąć kaganiec tarzając się w niej...:cool3: Po czym weszła na zaorane pole i właśnie wtedy dogi przypomniały sobie o jej istnieniu i postanowiły ją pogonić i wytarzać w ziemi :multi:. Jak wracałyśmy, to ludzie się na nas tak dziwnie patrzyli. Ciekawe dlaczego? :hmmmm: Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 :crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: stereo napisał(a):Jak wracałyśmy, to ludzie się na nas tak dziwnie patrzyli. Ciekawe dlaczego? :hmmmm: Nie znają się ;) Quote
stereo Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Też tak myślę. Psy (jak dzieci) dzielą się na czyste i szczęśliwe. Zgadnijcie do której grupy należy Negra? :razz: Quote
asher Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Iiiiiii, Stereo, coś ściemniasz :razz: Negra nie była aż tak brudna, jak się rozstawałyśmy. Przyznaj się, że ją w domu ucharakteryzowałas specjalnie do zdjęć :evil_lol: Quote
bigos Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Psinka brudna, ale szczęśliwa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
stereo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 IAL Pęcice: Mój sprzedajny pies. Za smakołykiem pojdzie wszędzie: Obóz Cavano: Quote
stereo Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Nasz bieg poza konkurencją (pomijając przerwę na jedzonko, przebieg idealny): http://www.zippyvideos.com/1407172165244856/mov03256/ Quote
Basia&Safi Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :o odbicie Grasia :)::) Tzn. zapraszam do Galerii Safi jest tam z czarnym labkiem :):):) Quote
bigos Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ale miłość:loveu::loveu::loveu: Mój sprzedajny pies. Za smakołykiem pojdzie wszędzie: A jakie ładne portreciki:multi::multi::multi: Quote
stereo Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='bigos']Ale miłość:loveu::loveu::loveu: A jak... W końcu to mój największy skarb :loveu: Portreciki sa przepiękne. Gdyby nie miały daty, to bym je porozsyłała do serwisów z tapetami...:cool1: Quote
cuciola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 sliczna galeria! ja zapraszam do zdjec moich maluchow! adres w podpisie Quote
Hexi Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 udalo mi sie znalezc negrulkowa galerie :) juz niedlugo podrzuce wam zdjecia jeziorkowe calusy od achilla :) Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no to prosze bardzo cala seria wodna slicznej panienki :loveu: z pozdrowieniami od Achilla ;) Quote
stereo Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Dziękujemy bardzo :loveu: Na drugim zdjęciu widać miłość Negry do swojej piłeczki :lol:. Co Achilles robi z łapkami na przedostatnim zdjęciu? :-o Quote
Hexi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 frunie... :lol: zlapalam go w momencie kiedy lecial ratowac Negre z tej potwornej wody:cool3: bo to "bochater" jest :evil_lol: Quote
paloma_negra Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Piękny czarny labradorek! A jak szaleje w wodze :p Widzę że kocha wodę jak moja sunia :lol:. Pozdrawiamy imienniczkę ;) Quote
martitaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Sliczna z Ciebie dziewczynka:)jak moja Ghana,na niektorych zdjeciach bym sie pomylila,ze to ona:)i tez jak ona nie lubi pozowac,w odroznieniu z biszkoptowa-ta cale dnie moze spedzic przed obiektywem,juz jak zobaczy aparat w rekach tro siada i robi rozne miny zerkajac z ukosa:roll:a Ghana jak Negra ma przewaznie zdjecia w wodzie i ciagle w ruchu:evil_lol:.Mam dwie i widze jednak roznice pomiedzy nimi:)Pozdrawiamy:)Prosimy o jeszcze(zdjecia) Quote
Ludek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 stereo zapomiała, że załozyła kiedyś wątek ;) Zdjęć Negry możesz szukać w wątkach agilitowych i freesbowych :) np. tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f206/zawody-agility-11-12-10-2008-warszawa-112822/index9.html#post11164298 Quote
betty_labrador Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 szkoda szkoda ze zapomniala :) ale wazne ze nadal trenuja z Negrusia :loveu: Quote
Recommended Posts