agnieszka32 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 TRINITY BLUE LAGUNA Lhamco Laco, tak brzmi jej pełne "imię"... ojciec: Big Boy no Doubt, matka: Camellia Jopar, hodowla: Lhamco Laco Trini urodziła się 07.11.2009 r. w jednej z Radomskich hodowli. Została sprzedana do Gdańska co rozpoczęło jej tułaczkę po różnych domach... Ostatni "właściciel" a raczej opiekun suczki chciał ją oddać z powodu wyjazdu. http://www.allegro.pl/item1078986178_amstaff_american_staffordshire_terrier_suczka_6_ms.html W ostatniej chwili po ciężkiej walce o sukę między konkurencyjnymi pseudohodowcami, sunia trafiła w bezpieczne ręce Gdańskich ciotek bullomaniaczek. Teraz przebywa w domu tymczasowym w Gdańsku. Ostatni opiekun może i starał się aby sunia miała jak najlepiej, ale brak doświadczenia i prowadzenia psa typu bull sprawiły, że kondycja Trini daje wiele do życzenia. Sflaczała, matowa, okropna w dotyku sierść, brak witamin i bardzo ważnych uzupełnień suplementów diety bardzo odbiły się na jej żywotności. Mimo nieciekawego dotychczasowego życia, Trinity potrafi współpracować z człowiekiem! Wykonuje komendy: siad, łapa, leżeć lub wszystkie na raz jak automat :evil_lol: Trini wobec innych czworonogów jest dominującą suką, lecz nie ma problemów z dogadaniem się, jeżeli druga strona ma przyjazne intencje. Potrafi świetnie bawić się z każdym przeciwnikiem. Przy zabawie mało delikatna, nieźle daje popalić swoimi kiełkami Pilnie potrzebna jest sterylizacja suczki gdyż lada moment może dostać cieczkę. Kana chce wysterylizować suczkę jeszcze przed pierwszą cieczką. Dlatego prosi o jakiekolwiek deklaracje na sunię. A oto ślicznotka :loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Agnieszka mam dom dla asta, przyslij mi prosze zdjecia malej na mojego maila: ada-jeje@o2.pl Wysle im fotki malej z dopskiem: do oddania za pokryciem kosztow sterylizacji. :evil_lol: Co Ty na to? :-o Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Ada-jeje napisał(a):Agnieszka mam dom dla asta, przyslij mi prosze zdjecia malej na mojego maila: ada-jeje@o2.pl Wysle im fotki malej z dopskiem: do oddania za pokryciem kosztow sterylizacji. :evil_lol: Co Ty na to? :-o Dobra myśl :evil_lol::diabloti: Już piszę do Kany, by przysłała Ci zdjęcia niuńki :lol: A jeśli mogę, to Ci jutro powysyłam fotki astów z BB i ze Szczecinka ;) Quote
agnieszka32 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Przyslij Agniszko, mam dwa adresy mailowe ktore chcialy asty. Powiadomilam jak zwykle, do wydania tylko wykastrowane, niby wyrazili zgode, a czy to prawda okaze sie w praniu. :evil_lol: Quote
dagmara86 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Bazarek dla małej http://www.dogomania.pl/threads/187868-!-ZAPRASZAMY!-Na-sterylizacje-Trinity-kt%C3%B3ra-jest-w-DT-u-Kany Quote
Darek_Zgredek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Serdecznie dziękuje za bazarek. Trini powoli zaczyna odżywać i zachowywać się jak szczeniak ;) Dzisiaj rano obudziła mnie bolesnym buziakiem w nos hehe, inaczej pewnie by mnie nie obudziła :) Quote
dagmara86 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ZAPRASZAM na bazarek dla Trinity: http://www.dogomania.pl/threads/187868-!-ZAPRASZAMY!-Na-sterylizacje-Trinity-kt%C3%B3ra-jest-w-DT-u-Kany Quote
agnieszka32 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 To jeszcze nie koniec :evil_lol: trawożercy Wariatka Trini Quote
agnieszka32 Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 A co tu taka cisza? Trini ma cieczkę, więc do sterylki jeszcze trochę czasu. ;) Nowe fotki laluni :) Quote
agnieszka32 Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Aktualizacja - Trinity zamieszkała w swoim domu w Gdańsku, została wysterylizowana. Ostatnie wiadomości - Kana pisze: Ja tu się tyle starałam aby ta moja kochana diablica była grzeczna i nie broiła a pańciostwo ją rozpieszczali jak jedynaczkę Generalnie u Trini jest rewelacyjne, bezgranicznie kocha swojego małego Mareczka, coś czuje że to będzie wieloletnia przyjaźń dziecka i psa Gorzej już z rodziną Trini bo przez male rozpieszczanie pozbyli się kontaktów w domu, butów, materaca, posłań i jednej szafy Ale do klatki nie wsadzą bo dlaczego piesek ma się męczyć Choć mała zostaje 2 h dziennie sama to broi ile wlezie, nawet szkoleniowiec na niej wrażenia nie zrobił Tak czy siak czekamy aż mała wyrośnie z wieku buntu. Ale kochają tą bestię be warunkowo i z tego się ciesze Quote
swider88 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 bardzo podobna do swojego Brata ;) Tayson Lhamco Laco :) [FONT=Tahoma]www.swider[/FONT][FONT=Tahoma].mojalbu[/FONT][FONT=Tahoma]m.com.pl[/FONT] Quote
Recommended Posts