panienkabubu Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ja niesmialo poprosze o stawke bernardynow krotko- i dlugowlosych.. razem bylo chyba 5 sztuk o ile dobrzep amietam.. plissss:oops: Quote
Gosia & c.o. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Nitencja']A tak Gosia i husky biegli po zwyciestwo BIS : Warto zobaczyc na powiekszeniu :lol: No to zdjecie to juz widze swiat obiegło :eviltong: Dziękuje bardzo za gratulacje!! Nie codziennie wygrywa sie 2 BISy z jednym psem :) wiec do teraz wszystko powoli do mnie dochodzi ;) Quote
$andwich Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Wszystkim serdecznie gratuluję! Ja się chwalić nie będę, bo nie ma czym... Chyba sobie dam spokój z MP:eviltong:. A może macie jakieś zdjęcia, na które załapała się dziewczyna z jamnikiem szorstkowłosym:cool3:? Jeśli tak, to bardzo proszę na adres: collak@interia.pl . Z góry bardzo dziękuję! I dziękuję też Justynie (kivik) za miłe towarzystwo! [quote name='alanowak']Masz przekochana akite:loveu: No, w końcu to dziewczyna mojego Korala:cool3:. Quote
AlaNowak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Haha, bardzo smiesnz efoty ponizej, kawalek mojego taty na jednym,a na drugim ja i BB ora zmoj tato:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: smiezno- dziwnie wyszlismy:lol: :lol: :lol: [quote name='resuruss'] Quote
AlaNowak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Resuruss- czyzbys to ty byla pania w rózowym??? Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 alanowak napisał(a):Resuruss- czyzbys to ty byla pania w rózowym??? :evil_lol: :evil_lol: Quote
resuruss Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 alanowak napisał(a):Resuruss- czyzbys to ty byla pania w rózowym??? Ranysiu az tak staro wygladam?????:crazyeye: Elitesse a Ty sie nie smiej,ja zalamana jestem!!!! Quote
AlaNowak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 a dlaczego staro?? po prostu "pani" to byl jako zwrot grzecznosciowy;) i tyle:) Quote
resuruss Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 alanowak napisał(a):a dlaczego staro?? po prostu "pani" to byl jako zwrot grzecznosciowy;) i tyle:) Ok,w takim razie to ja!!! Quote
Recommended Posts