weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Goldenmanka, źle spojrzałam, wcale nie ma ich tak dużo :oops: Suk więcej. PSY kl.otwarta GULIWER Primula IGO z Zagłębia KAY CRAZY KOMMEDY Białe Złoto MILORD z Gniazda Toli Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 napis zmi lepiej, bo gdzies zapodzialalm, wysle ci jutro;) Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 ok:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
M&M&O&I Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='weihaiwej']Goldenmanka, źle spojrzałam, wcale nie ma ich tak dużo :oops: Suk więcej. PSY kl.otwarta GULIWER Primula IGO z Zagłębia KAY CRAZY KOMMEDY Białe Złoto MILORD z Gniazda Toli dzięki ;) a w młodzieży psy jakie były ?? :lol: Quote
talut Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 można prosić staweczkę beagli? :) Ala-GRATULACJE!!!! Quote
Guest Reyes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 alanowak napisał(a):ok:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie nie masz ;/ Przykro mi coś się psuje: wyśle Ci przez gg Ps. Jeszcze raz wielkie dzięki za fotki :buzi: Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu- gratulacje wieklkie- pochwal sie nam tu na forum:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 my dzis skromnie :eviltong: Wacio - Zwyciezca Mlodziezy, Najlepszy Junior w Rasie i Zwyciestwo Rasy ! :multi: w finalach BIS Junior przeszedl selekcje ale potem kical jak zajac i na pudlo sie juz nie zalapal :) Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dzidtka napisał(a):bardzo prosze o stawkę Lhasa Apso i PONów lhaski PSY kl.posrednia BEST FRIEND Hestin Chram kl.otwarta ANGEL BOY Hestin Chram QUICK TIME Dar Tibetu SUKI kl.posrednia BALADA Tibetian Quote
Dzidtka_Gl Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 dzięki, proszę napisz po kim jest suczka z klasy otwartej i skąd, pewnie też Czechy... ale nie znam Quote
Alyshia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jeśli chodziło o tą z pośredniej, to proszę : BALADA Tibetian, złote, 2004-12-16, CLP/LA/2796 (O: MINJA'S MAY BOY - M: HERIETTE Dar Tibetu), hod. A.Kmentova, wł. Aranka Kmentova ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 dzięki :) to chce sie jeszcze komus PONy napisać ? Quote
Gosia & c.o. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 alanowak napisał(a):Gosiu- gratulacje wieklkie- pochwal sie nam tu na forum:loveu: :loveu: :loveu: Skoro zostałam wywołana "do tablicy" to sie pochwale :) Dzisiaj najważniejszym psem, którego wystawiałam był roczny Siberian Husky - Ebonyshadow N Shapali's Dragon (który notabene miał nie jechać i zdecydowałysmy wczoraj popołudniu, że jednak jedzie i była to najlepsza decyzja ;) ) I tak nasz dzieciaczek "troszeczke poszalał" zdobywając najpierw Zw.Mł, później NJwR oraz BOB. Na tym sie jednak nie skończyło,... Na BISie Juniorów w OGROMNEJ konkurencji u włoskiego sędziego wygrał Junior Best in Show - to niebywały sukces i dla nas juz to było wystarczające, ale nie :),... W bardzo pięknej i silnie obsadzonej V Grupie Dragon wybiegał Best Of Group, by chwilke później u sędziego z Czech w towarzystwie naprawde pieknych psów zostać wybranym Najpiekniejszym Psem Wystawy czyli BEST IN SHOW Racibórz 2006 :multi: Nie ma słów na to żeby określić to co jeszcze teraz czuje :) Wszystkim życze TAKICH wystaw jak ta dzisiejsza. Pozatym organizatorzy sie bardzo spisali - masa nagrod puchary, karmy, szampony i inne gadżety ledwo to wszystko do autka spakowałysmy :razz: Gratuluje wszystkim pozostałym zwycięzcom :) Pozdrawiam Gosia Quote
cockermanka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosia - gratulacje! My skromniej - CWC,NSwR i BOB :-) Quote
olaglowka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gosiu, Alu wielkie GRATKI!!!! A ja skromnie bo zglosilam sobie szczeniaczka:) mala doskala lokata I/II NSZwR oraz dostala sie do pierwszej szostki na Best In Show Puppy.:) Quote
Ania_Carmen Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ślicznie prosze o stawke goldenek w młodzieży. A może ktoś zna goldenowe wyniki? Quote
Alyshia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 golden retriever suki klasa młodzieży ASTRA Four Seasons GOLDENAMICO Dora KYLIE Marakita Quote
Ania_Carmen Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Alyshia napisał(a):golden retriever suki klasa młodzieży ASTRA Four Seasons GOLDENAMICO Dora KYLIE Marakita Bardzo dziękuje :-) Quote
flashka-g Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A ja Bis puppy z Shih tzu Na przykład NEFRETETE, a Patrycja Wozniak best Junior Handler:) W kazdym razie za sukcesy jak zwykle odpłacam zdrowiem. Stałam ze znajomą z huskym na którego bez powodu ( z tego co sioe w sozku przyjrzałam) rzucił sie Hovawart, fakt faktem miał przepaske na mordzie ale tak nie trafił z tyłek huskego tylko w moja noge. W kazdym razie obok mnie stało małe dziecko i wole by nie widziec co by było jakby ten głupi pies trafił na to dziecko. Narazie skoncyzło sie na ogromnym krwiaku i opuchliznie przez która nie moge chodzic. Jeszcze jak zwrocilam kobiecie uwage to potraktowała mnie jak jakąs mgłe i krzywo popatrzyla wogole sie nie przejmujac.Chamstwo nie zna granic! Quote
resuruss Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Biedna Flashi.....Mam nadzieje ,ze szybko Ci znikna slady po pocapaniu!!!! My wrocilismy ogolnie bardzo zadowoleni. Quando CwC,NpwR,BoB,II BoG :multi: Quote
Recommended Posts