Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldenmanka, źle spojrzałam, wcale nie ma ich tak dużo :oops: Suk więcej.

PSY
kl.otwarta
GULIWER Primula
IGO z Zagłębia
KAY CRAZY KOMMEDY Białe Złoto
MILORD z Gniazda Toli

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='weihaiwej']Goldenmanka, źle spojrzałam, wcale nie ma ich tak dużo :oops: Suk więcej.

PSY
kl.otwarta
GULIWER Primula
IGO z Zagłębia
KAY CRAZY KOMMEDY Białe Złoto
MILORD z Gniazda Toli

dzięki ;)
a w młodzieży psy jakie były ?? :lol:

Guest Reyes
Posted

alanowak napisał(a):
ok:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Nie nie masz ;/ Przykro mi coś się psuje: wyśle Ci przez gg
Ps. Jeszcze raz wielkie dzięki za fotki :buzi:

Posted

my dzis skromnie :eviltong: Wacio - Zwyciezca Mlodziezy, Najlepszy Junior w Rasie i Zwyciestwo Rasy ! :multi: w finalach BIS Junior przeszedl selekcje ale potem kical jak zajac i na pudlo sie juz nie zalapal :)

Posted

Dzidtka napisał(a):
bardzo prosze o stawkę Lhasa Apso i PONów

lhaski
PSY
kl.posrednia
BEST FRIEND Hestin Chram
kl.otwarta
ANGEL BOY Hestin Chram
QUICK TIME Dar Tibetu
SUKI
kl.posrednia
BALADA Tibetian

Posted

jeśli chodziło o tą z pośredniej, to proszę :
BALADA Tibetian, złote, 2004-12-16, CLP/LA/2796 (O: MINJA'S MAY BOY - M: HERIETTE Dar Tibetu), hod. A.Kmentova, wł. Aranka Kmentova
;)

Posted

alanowak napisał(a):
Gosiu- gratulacje wieklkie- pochwal sie nam tu na forum:loveu: :loveu: :loveu:

Skoro zostałam wywołana "do tablicy" to sie pochwale :) Dzisiaj najważniejszym psem, którego wystawiałam był roczny Siberian Husky - Ebonyshadow N Shapali's Dragon (który notabene miał nie jechać i zdecydowałysmy wczoraj popołudniu, że jednak jedzie i była to najlepsza decyzja ;) ) I tak nasz dzieciaczek "troszeczke poszalał" zdobywając najpierw Zw.Mł, później NJwR oraz BOB. Na tym sie jednak nie skończyło,...
Na BISie Juniorów w OGROMNEJ konkurencji u włoskiego sędziego wygrał Junior Best in Show - to niebywały sukces i dla nas juz to było wystarczające, ale nie :),...
W bardzo pięknej i silnie obsadzonej V Grupie Dragon wybiegał Best Of Group, by chwilke później u sędziego z Czech w towarzystwie naprawde pieknych psów zostać wybranym Najpiekniejszym Psem Wystawy czyli BEST IN SHOW Racibórz 2006 :multi:
Nie ma słów na to żeby określić to co jeszcze teraz czuje :) Wszystkim życze TAKICH wystaw jak ta dzisiejsza.

Pozatym organizatorzy sie bardzo spisali - masa nagrod puchary, karmy, szampony i inne gadżety ledwo to wszystko do autka spakowałysmy :razz:

Gratuluje wszystkim pozostałym zwycięzcom :)
Pozdrawiam
Gosia

Posted

A ja Bis puppy z Shih tzu Na przykład NEFRETETE, a Patrycja Wozniak best Junior Handler:)
W kazdym razie za sukcesy jak zwykle odpłacam zdrowiem. Stałam ze znajomą z huskym na którego bez powodu ( z tego co sioe w sozku przyjrzałam) rzucił sie Hovawart, fakt faktem miał przepaske na mordzie ale tak nie trafił z tyłek huskego tylko w moja noge. W kazdym razie obok mnie stało małe dziecko i wole by nie widziec co by było jakby ten głupi pies trafił na to dziecko. Narazie skoncyzło sie na ogromnym krwiaku i opuchliznie przez która nie moge chodzic. Jeszcze jak zwrocilam kobiecie uwage to potraktowała mnie jak jakąs mgłe i krzywo popatrzyla wogole sie nie przejmujac.Chamstwo nie zna granic!