kivik Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='resuruss']Plan sedziowania juz jest na stronie oddziału: http://www.psy-raciborz.com.pl/ jak malutko psów jest..szorstkich jamników 3 sztuki, z czego 2 moje.może wreszcie cos nam się uda:multi: Quote
cockermanka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Heh..no widzę,że cockerów angielskich aż pięć - zmienili nam sędziego - na hodowcę cockerów z Czech...no,no...zobaczymy.... Quote
kivik Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 cockermanka napisał(a):Heh..no widzę,że cockerów angielskich aż pięć - zmienili nam sędziego - na hodowcę cockerów z Czech...no,no...zobaczymy.... czyli wchodzisz na ring po nas:) mi się spanielki i jamniczki z jego hodowli bardzo podobają .... zobaczymy jak jemy się nasze psy spodobają:) Quote
cockermanka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 U pana Kaspara jeszcze nie byłam...ciekawa jestem Jego sędziowania. Kivik - może będzie okazja,żeby sie poznać ;-) Myślę,że muszę już zacząć zaklinać pogodę - bo biały cocker i deszcz to nie jest najlepsze połączenie.... Quote
flashka-g Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ja jednak jade:) bede na ringu shih tzu i moze westie:cool3: Quote
Elitesse Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 dostalam dzis potwierdzenie, musze jeszcze oplacic wystawke, w koncu Wacio nie bedzie pierwszy wchodzil :) Quote
olaglowka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A mnie sędziuje pan Rehanek :)) Flasha-g to sie moze spotkamy mam taka nadzieje :))))) Quote
flashka-g Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 mnie takze Pan Rehanek sedziuje:cool3: oby tylko ładna pogoda była, bo juz mam dość dotychczasowej, a podobno mamy ocieplenie klimatu:roll: Quote
weihaiwej Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Nie dostałam jeszcze potwierdzenia, czy ktoś poza Elitesse dostał? Quote
kivik Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 weihaiwej napisał(a):Nie dostałam jeszcze potwierdzenia, czy ktoś poza Elitesse dostał? ja dostałam wczoraj. DAj poczcie jeszcze chwilkę , dopiero środa;) Quote
cockermanka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A ja zaczynam sprawdzanie POGODY - zapowiada się całkiem dobrze - oby tak zostało. No i mamy potwiedzenie - nawet z numerem startowym i karteczką na katalog :multi: Quote
resuruss Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Ja tez juz dostałam i znow :mad: mam ,ze wystawa nieopłacona a płaciłam chyba 2 miesiace temu......:mad: .Juz trzeci raz pod rzad to samo.....:mad: Quote
Liszka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='resuruss']Ja tez juz dostałam i znow :mad: mam ,ze wystawa nieopłacona a płaciłam chyba 2 miesiace temu......:mad: .Juz trzeci raz pod rzad to samo.....:mad: Na stronie oddziału jest komunikat,więc nie masz się czym przejmować:lol: UWAGA!!! Ze względu na zawieszenie się systemu bankowego . Wszystkich wystawców, którzy zapłacili za wystawę (do 07.06.) a nie zostało to uwzględnione w potwierdzeniach - zapraszamy do sekretariatu po numerki i katalogi. Wszystko zostało skorygowane z aktualnymi wpłatami. Za wszelkie związane z tym niedogodności !!! PRZEPRASZAMY !!! Organizatorzy Quote
MSMIMI Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 czy ktos zna sedziego p. rehanek. jak sedziuje, co lubi? Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 napisz w temacie o sedziach, bo nei kazdy, kto jedzie do raciborza go zna, a pewnei w tamtym watku ktos juz pewnei mial z nim stycznosc:P Quote
weihaiwej Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Okazuje się, że dostałam potwierdzenie, tylko... na adres zamieszkania, a nie adres korespondencyjny :angryy: Czyli koperta leżała sobie w skrzynce we Wrocławiu, a ja czekam na nią w Gliwicach. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby wpisywać dwa adresy(mam nauczkę na przyszłość), ale jak już robią oddzielne rubryki, to mogliby potem czytać te zgłoszenia uważnie :/ Quote
weihaiwej Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 alanowak napisał(a):no dokladnie, dobrze ze ja mam jeden dom:p Hihihi, ja to mam nawet trzy :eviltong: jak wysyłałam wcześniejsze zgłoszenia, to musiałam się zastanowić, skąd mi najbliżej na wystawę i gdzie akurat będę :lol: :lol: :lol: Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ooo, fajnie:p tez takbym chciala:eviltong: no ale... ja mam malo lat i niestety nei decyduje o ilosci moich domow:razz: Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 hehe, nie przepadam za takim typem pytania o psa na JH, a patrzac na liste wystawcow do raciiborza, niestety nie znam tam zadnej osoby, ktora mialaby fajnego psa na JH. czyli moje pytanie brzmi tak: czy ktos mialby pozyczyc psa na JH??? Quote
weihaiwej Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Iru się niestety nie nadaje, nie da się wystawić nikomu innemu :roll: Quote
AlaNowak Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 A znasz kogos z odpowiednim pieskiem?? Bo cos nie widzi mi sie chodzenie po wystawie i tam proseznie sie:P Quote
Recommended Posts