Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja będę, prawdopodobnie też na MP, ale jeszcze nie wiem, z jakim pieskiem. ;)
czy ktoś potrzebowałby pomocy w wystawieniu psiaka na tej wystawie ? :)

Posted

Ja się na wystawę wybieram, bo mam stosunkowo niedaleko:razz:. I w związku z tym mam pytanie. Czy na wystawę wybiera się ktoś z okolic Gliwic i mógłby mi pożyczyć psa na MP? A z okolic Gliwic, bo fajnie byłoby najpierw psiaka bliżej poznać;).

Posted

$andwich napisał(a):
Ja się na wystawę wybieram, bo mam stosunkowo niedaleko:razz:. I w związku z tym mam pytanie. Czy na wystawę wybiera się ktoś z okolic Gliwic i mógłby mi pożyczyć psa na MP? A z okolic Gliwic, bo fajnie byłoby najpierw psiaka bliżej poznać;).

ja jade z Gliwic. Moge Ci pozyczycy suke jamnika szorstkiego, ktora bardzo fajnie chodzi..za Zarcie robi wszystko:)

Posted

Uu widze ze Bułken niedlugo zacznie wymiatac również w JH:lol: Ja sie postaram o jakas fotorelacje grzywczy z Helsinek, ten sam termin. Jeśli dojade w konwencjonalny sposob, jesli nie autostop tez istnieje:lol:

Posted

Pearl !!!!Nie bedzie tak zle z Twoja aparycja na pewno dotrzesz tam i spowrotem bez problemu :loveu: :loveu: :loveu: .

No mysle ,ze Bułken dobry na junior handling- sama napisz ,ze showmenka z niej rosnie i sie sama fajnie wystawia bez problemu.Wystawialas ja wiec wiesz ;)

Posted

Dotre bez problemu, oby nie bez psa.... a moze i poznam kogos ciekawego po drodze i nie wróce, w Finlandii wyższy poziom życia:evil_lol: :evil_lol: Co do Bułki - rekomendacje ode mnie ma, super sie prowadzi oraz wyglada równiez niczego sobie:cool3:

Posted

Dziękuję za odzew i pomoc:multi:. Ale teraz mam problem, bo szczerze powiem, że zawsze marzyło mi się wystawić i jamnika, i grzywacza:evil_lol:. Szkoda, że to nie jest dwudniowa wystawa:lol:.
Zaraz coś wymyślę:eviltong:.

Posted

A Czy ktoś pożyczyl by mi psa na wystawe do Raciborza na MP?? Jeśli nic się nie znajdzie to wezme swojego :) No ale gdyby coś sie znalazlo to prosze o kontakt

Pozdrawiam
Ola