solis Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Hello :) Obiecałam, że dołożę jeszcze kilka fotek :cool1: więc obietnicę spełniam ;) Mam nadzieję, że choć troszkę podoba się Wam moja skromna kolekcja. Oczywiście chciałabym więcej zdjęć pewnej rasy, tylko to będzie problem :placz: ... może ktoś z Wam coś ma o Nowofundlandach :loveu: z wystaw ??:cool3: Buziaczki for @ll Quote
Miśka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 czy moge usmiechnac sie o stawke siberian husky? :-) Quote
Elitesse Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Miśka napisał(a):czy moge usmiechnac sie o stawke siberian husky? :-) PSY kl.mlodziezy Ebonyshadow's Shapali's DRAGON GUARDIAN ANGELS Leady magic Omiak's AMBASSADEUR DE FRANCE kl.otwarta SNOWSFORM z Watahy Ostrego Zeba YOSHEE NIKE'S Syberyjska Rapsodia YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia SUKI kl.szczeniat QUICK LOVE Husqvarna kl.mlodziezy CHELSEA Arktyczna Sila DUMNAz Dzikiego Rancza NOKIA BRAZIL z Pierwszej Reki kl.posrednia ALASKA Lodowy Dotyk LARA NIKE'S z Pierwszej Reki Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA kl.otwarta Husqvarna FAWORYTA KURARA Eskimoski domek NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S Snizna Watacha NORA JOHNS Lodowy Dotyk kl.weteranow NIAGARA Fortunatus Quote
Recommended Posts