PANGEA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 panienkabubu napisał(a):A ja sie niesmialo powtorze, czy moglby mi ktos napisac stawki bernardynow? Dlugowlosy Psy Kl Ml AMBER Ratownik z Przeleczy KL OT MAX Olbrzym z Galicji Suki KL POS AGA Plbrzyn z Lech-Wetu KL OTW FELICITA z Rubaniciek Ten Bardziej Lysy ( Krotkowlosy ) Suki KL OTW BELA z Bogdanowej Zagrody GREY z Rubanieciek Quote
Gosia & c.o. Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Błyskotka napisał(a): Mam pytanie do zwycięzców grupy 5. Kto był na podium ? Czy w pierwszej 3 znalazł się może Chow Chow ? Tak, a dokładnie był 3 :) Quote
AlaNowak Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Błyskotka']No my skromnie złoto :lol: Mam pytanie do zwycięzców grupy 5. Kto był na podium ? Czy w pierwszej 3 znalazł się może Chow Chow ? Niestety nie mogliśmy zostać do konca:placz: Weihaiwej - co dostaliście w Raciborzu? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25230&page=12 powyzej link, gdzie znajduje sie fotka z BOG V:eviltong: Quote
AlaNowak Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 cockermanka- na ostatniej fotce tez jetses:eviltong: A tak wogole to gratulacje za BOGa;) Quote
cockermanka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Hehe...na ostatniej jestem,bo fotki zaprzyjaźniony fotograf robił :-) Grupa - fajna sprawa,szkoda,że nic więcej nie zwojowałyśmy ;-) Quote
Asta Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Y a czy ma ktoś jeszcze jakieś foty z młodego prezentera? Quote
lonka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Asta napisał(a):Y a czy ma ktoś jeszcze jakieś foty z młodego prezentera?w temacie Junior Handling Flechi umiescila;) Quote
bogi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gratuluje wygranym tym bardziej i tym mniej wklejom parę zdjęc. Quote
cockermanka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Heh...nie wiem,jak inni - ale ja widzę same krzyżyki.... Quote
$andwich Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 cockermanka napisał(a):Heh...nie wiem,jak inni - ale ja widzę same krzyżyki.... Ja też nie widzę żadnych zdjęć:-(. Quote
bogi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 $andwich napisał(a):Ja też nie widzę żadnych zdjęć:-(. Dziewczyny- ja widzie wszystkie zdjęcia,nie wiem co jest? Wieczorem przerzuce fotki na inny serwer,ale to wieczorem,bo muszę zmykać. Uzbrojcie się w cierpliwość.. Quote
olaglowka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gdyby sie nie otwieraly to wklejam link http://img195.imageshack.us/my.php?image=img17332lf.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=img17327iq.jpg http://img220.imageshack.us/my.php?image=img17245dx.jpg Quote
solis Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Cześć Wam wszystkim. Niestety muszę pisać to samo drugi raz bo wcześniej już wszystko miałam gotowe i jak na złość musiała się pojawić informacja, że trzeba się ponownie zalogować :angryy: . Teraz postaram sie nadrobić czas hehe. No więc jestem tutaj pierwszy raz dzięki koleżance. Chciałam podzielić się Wami moją skromną kolekcją :) ... Zaczynamy :lol: Jak na pierwszy raz wystarczy :razz: reszta w następnym odcinku hehe . Dzięki Ci Aniu, że zabrałaś mnie na wystawę, było świetnie. Pieski są kochane, każdy ma coś w sobie, ale moje serduszko i tak najlepiej zapamiętało jedną rasę :loveu: :loveu: :loveu: ... Ale o tym jeszcze napiszę, no chyba, że ktoś odgadnie jaka to rasa ... Pozdrawiam Quote
bogi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 No dziewczyny looknijcie na 24 stronę - wyświetlaja wam się zdjęcia?! :) Quote
Elitesse Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 bogi napisał(a):No dziewczyny looknijcie na 24 stronę - wyświetlaja wam się zdjęcia?! :) tak :multi: Quote
BarbeSale Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 bardzo prosze o podanie stawki bouvierów, sa tylko 2 psy wiec nie bedzie duzo pisania :) pozdrawiam Quote
Błyskotka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 BarbeSale napisał(a):bardzo prosze o podanie stawki bouvierów, sa tylko 2 psy wiec nie bedzie duzo pisania :) pozdrawiam Bardzo proszę:lol: suki klasa szczeniąt: DIDA Flandryjski Kudłacz suki klasa młodzieży: EUROPA - BAHRA Gwadiana Quote
Recommended Posts