Aron Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Wszystkim z z odniesionymi sukcesami - GRATULUJEMY ! Resuruss, Malawaszka i SH Maniak miło było Was poznać osobiście :multi: Quote
karenina Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Poproszę o stawkę charcików włoskich :) Gratulacje dla wszystkich!! Quote
Asta Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 O staweczkę ast'ów mozna prosić? :) Alu a kto był w młodszej, bo na tym zdjęciu wypatrzyłam dokładniej ciebie i Patrycję. Gratul;acje dla wszystkich ! Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 karenina napisał(a):Poproszę o stawkę charcików włoskich :) Gratulacje dla wszystkich!! PSY kl.szczeniat LORENCO Bursztynowa Bona kl.otwarta AZNAVUR del Maestro Soalpellino GANDOLFO Gorzowska panorama SUKI kl.mlodziezy ELEDI GRACE GODIVA byl tez jeden rudzielec Giltedged Cry babay Quote
karenina Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Elitesse napisał(a):PSY kl.szczeniat LORENCO Bursztynowa Bona kl.otwarta AZNAVUR del Maestro Soalpellino GANDOLFO Gorzowska panorama SUKI kl.mlodziezy ELEDI GRACE GODIVA byl tez jeden rudzielec Giltedged Cry babay Elitesse dzięki :loveu: , a możesz mi jeszcze podac włascicieli GANDOLFO Gorz.Pan? Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 karenina napisał(a):Elitesse dzięki :loveu: , a możesz mi jeszcze podac włascicieli GANDOLFO Gorz.Pan? Ulrike Homer Wroclaw Quote
karenina Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Elitesse napisał(a):Ulrike Homer Wroclaw Dzięki :calus: Quote
Martyna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Czy moglabym prosic o stawke flat coated retrieverow (tylko 2) oraz sedziegio??? niestety lista wystawcow na stronie jest bez numerkow i nie moge polaczyc ;-) Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Martyna napisał(a):Czy moglabym prosic o stawke flat coated retrieverow (tylko 2) oraz sedziegio??? niestety lista wystawcow na stronie jest bez numerkow i nie moge polaczyc ;-) PSY kl.otwarta O'Flanagan Vice Versa SUKI kl.otwarta Ester Black Wind of Varazdin sedzia Milos Kaspar Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='Dzidtka']bardzo prosze o stawkę Lhasa Apso i PONów dzis juz cos widze bo wczoraj byla katastrofa po tym naslonecznieniu :evil_lol: pony PSY kl.szczeniat BERYL Tellus Mater kl.mlodziezy AKCENT z Eterowego Gniazda kl.posrednia STAR Dobra Tradycja kl.otwarta TAJFUN Moscic SUKI kl.mlodziezy MOJA MILA z lechitow POKUSA Kontekst kl.posrednia NOWINKA NUKA Kontekst kl.otwarta ASANI z Kordegardy DRUHNA z Gangu Dlugich PASJA azurowa Amhara Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Zebra napisał(a):A moge grzecznie poprosić o kerry blue:lol: PSY kl.posrednia Bhelliom Blemondo Ontario kl.championow Kerrydom Cour Gio Grano SUKI kl.mlodziezy Hadiya Kerrydom Court Quote
Martyna Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Elitesse napisał(a):PSY kl.otwarta O'Flanagan Vice Versa SUKI kl.otwarta Ester Black Wind of Varazdin sedzia Milos Kaspar Bardzo, bardzo dziekuje :-) Quote
talut Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 a mogę prosić o stawkę beagli? :) (jeżeli było b.dużo to tylko suczki młodzież i pośrednia ;)) Quote
Bogarka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Czy robił ktos moze zdjecia? Konkretnie chodzi mi o charty i o BOG gr 10 Quote
Musiałek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 a czy mogę prosić o staweczkę owczarków australijskich ?? Quote
Nitencja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 A tak Gosia i husky biegli po zwyciestwo BIS : Warto zobaczyc na powiekszeniu :lol: Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 talut napisał(a):a mogę prosić o stawkę beagli? :) (jeżeli było b.dużo to tylko suczki młodzież i pośrednia ;)) malutko ich bylo, glownie z zagranicy PSY kl.mlodziezy DECENT FELLOW rapa Nui kl.posrednia CANDY Blyskavica kl.uzytkowa AX blyskavica SUKI kl.mlodziezy DAISY z Kuncicek DOVE OF PEACE Rapa Nui kl.posrednia CAROL blyskavica TARA z Goralskiej Quote
Elitesse Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Musiałek napisał(a):a czy mogę prosić o staweczkę owczarków australijskich ?? tylko jeden suka w klasie otawrtej ISIWUN' WOODSTOCK Quote
maga18 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Gratuluje wszystkim!! Szczególnie Resuruss za zajęcie vice BOG IX z Quandem (chinskim grzywaczem) - brawoooooo :klacz: Flashka gratuluje kolejnego BIS PUPPY z tą sama shi tzu :) :klacz: szalejecie :cool3: Quote
Recommended Posts