jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Czy jak ktos wróci to moge prosić o dozie staweczki? :) Quote
weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 dog niemiecki - czarny, arlekin PSY kl.młodzieży OZZY Matrix RANGUN MERLIN Oregon kl.otwarta CZARDASZ Marchołt SUKI kl.młodzieży COSTA DEL SOL Król Arlekin NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło TOSCA Oregon kl.pośrednia VIVIANNA Moloseum kl.otwarta BRIGITTE Velvet Dog Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='weihaiwej']dog niemiecki - czarny, arlekin PSY kl.młodzieży OZZY Matrix RANGUN MERLIN Oregon kl.otwarta CZARDASZ Marchołt SUKI kl.młodzieży COSTA DEL SOL Król Arlekin NIEGRZECZNA ZUZANNA Magiczne Koło TOSCA Oregon kl.pośrednia VIVIANNA Moloseum kl.otwarta BRIGITTE Velvet Dog Dzięki można jeszcze prosić o żółte/pręgowane i błękitne :oops: Quote
weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 jasne:) dog niemiecki - żółty, pręgowany PSY kl.młodzieży FATUM Pangea WYRWIDĄB z Kuźni Napoleońskiej kl.pośrednia Złoty Kameleon BONZO TANGO z Kuźni Napoleońskiej SUKI kl.młodzieży NEA ANKH-MORPORK FCI kl.otwarta EWITTA From Minitz Dog niemiecki błękitny PSY kl.młodzieży Nothing Else Matters BALAO DOBREY Dog-Lome kl.otwarta ORION z Błękitnych Wydm SUKI kl.pośrednia IRBY Bohemia Ouni kl.otwarta KAREN od Zabartonici Quote
kivik Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A my mamy BIS weterana:):lol: Flashka, jak wrócisz podeślij proszę zdjęcia, bo widziałam, że robiłaś. I gratulalacje dla shi-tzu za BISa szczeniaków!!! Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 kivik Gratulacje :multi: weihaiwej Ślicznie Dziękuje :calus: Quote
kivik Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='jo-jo']kivik Gratulacje :multi: Dziękuje bardzo:) Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 To my też się chwalimy;) Zw.Mł, NJwR, BOB, BOG II A na JH bylam 2:) zdjecia za chwile;) Quote
karolayna Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 usmiecham sie ładnie o staweczke shih tzu (gr.IX) :) Quote
weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='alanowak']To my też się chwalimy;) Zw.Mł, NJwR, BOB, BOG II A na JH bylam 2:) zdjecia za chwile;) Gratuluję!!! Super! Miło było Cię poznać, choć to zaledwie chwila rozmowy :) Jednak znalazłaś psa na JH :) Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Mi tez bylo ogromnie milo:loveu: Masz przekochana akite:loveu: Na pewno kiedys znajdziemy wiecej czasu;) No znalazlam, znalazlam, bylam z huskim:) Quote
weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 karolayna napisał(a):usmiecham sie ładnie o staweczke shih tzu (gr.IX) :) Shih tzu PSY kl.młodzieży Kaybaroshi Han & Har SUPER SECRET kl.pośrednia ONE IN A MILION Premium Bohemia RUBENS Polcolland kl.otwarta CODY GRAND Hajan Polonia FCI kl.championów MAGNAT Acte SUKI kl.szczeniąt MILADY At Acte Na Przykład NEFRETETE ZORZANNA Skalna Szarotka kl.młodzieży I WANT YOU Bohemia Acro KAYBAROSHI HAN & HAR SENSUAL LADY Na Przykład MADAM BUTTERFLY kl.pośrednia ONE ON APRO Premium Bohemia Quote
M&M&O&I Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A ja mogę prosić stawkę Goldenów w klasie otwartej ?? Quote
weihaiwej Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Goldenmanka napisał(a):A ja mogę prosić stawkę Goldenów w klasie otwartej ?? A psy czy suki? Bo wszystkich jest sporo ;) Quote
jo-jo Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='alanowak']To my też się chwalimy;) Zw.Mł, NJwR, BOB, BOG II A na JH bylam 2:) zdjecia za chwile;) Brawo :multi: :multi: Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 BOG V- my na I miejscu, a Gosia i Kropki na pierwszym:multi: Cavalier King Charles Spaniel My na ringu Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dalmatyńczyki Owczarki niemieckie Briard Husky (Gosia i Kropki) Quote
Guest Reyes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='alanowak']To my też się chwalimy;) Zw.Mł, NJwR, BOB, BOG II A na JH bylam 2:) zdjecia za chwile;) :multi: GRATULACJE! Quote
Guest Reyes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='alanowak'] Briard :crazyeye: oOOO FUJ ;/ Musze sobie kupić "pajączka":evil_lol: Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ćwiczę sobie przed JH:) JH- grupa mlodsza Finalowa trójka na BOG V Quote
M&M&O&I Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 weihaiwej napisał(a):A psy czy suki? Bo wszystkich jest sporo ;) psy ;) jeśli można prosić :lol: Quote
AlaNowak Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Reyes- foty dehli mam przeslac tobie czy piotrkowi??? Quote
Recommended Posts