weihaiwej Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 alanowak napisał(a):A znasz kogos z odpowiednim pieskiem?? Bo cos nie widzi mi sie chodzenie po wystawie i tam proseznie sie:P Niestety, z moich znajomych wystawiających nikt się nie wybiera - głównie to akiciarze. Może jeszcze ktoś z dogomaniaków się zgłosi :) Powodzenia! Quote
cockermanka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Alu - my jedziemy z Gaffą,ale niestety wystawianie przez kogoś obcego kończy się pourywaną ringówką-przerabiałyśmy to w Zabrzu...szkoda,że Timur nie jedzie - on biega z każdym ;-) Quote
AlaNowak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 hehe, no szkoda, szkoda, a ten incydent z ringowka to pamietam:evil_lol: Ale bylo mi wtedy glupio:oops: A moze zmiescil by sie do autka??? Czy sa moze jakies inne przeszkody??? Szkoda, ze Jagoodka nie jedzie...:-( Quote
flashka-g Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 To juz jutro:) mam nadzieje ze pogoda dopisze:cool3: ja na shih tzakach jutro;) Quote
Pearl Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 flashka-g napisał(a):To juz jutro:) mam nadzieje ze pogoda dopisze:cool3: ja na shih tzakach jutro;) Ma być cieplej niz dziś, nawet 25 st. Najważniejsze - bez deszczu:p Quote
olaglowka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja jade do Raciborza z moim pudelkiem i jeśli a) z Tobą pojdzie b) nie bedzie w tym samym czsie wystawiany na MP to mozesz sprobowac a jak nie to popytac sie moge znajomych :) Quote
AlaNowak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 jezeli te slowa sa skierowane do mnie to zawsez mozna sprobowac;) juz pare razy mialam pudle wiec nie bedzie problemu;) a co to za pudelek??? No i napis zmi na priv gdzi emoge cie dorwac;) Oczywiscie popytaj jak mozesz znajomych:p Quote
sh_maniak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 flashka-g napisał(a):a co wystawiasz?? Sosieńka?? Sosienek dalej na diecie :cool3: Bordera, grzywacza i syberiana ;) Quote
cockermanka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 alanowak napisał(a):hehe, no szkoda, szkoda, a ten incydent z ringowka to pamietam:evil_lol: Ale bylo mi wtedy glupio:oops: A moze zmiescil by sie do autka??? Czy sa moze jakies inne przeszkody??? Szkoda, ze Jagoodka nie jedzie...:-( ale heca - a ja nie zajarzyłam,że to byłaś Ty :evil_lol: :roflt:.Timur - po pierwsze nie jest porządnie wystawowo "zrobiony",a ja nie mam dziś czasu,żeby go dokończyć-a taki 'niedorobiony' nie może się pokazać,a poza tym po wystawie jedziemy do znajomych i nie bardzo chcę brać dodatkowego piesa.:roll: Quote
resuruss Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A mnie dopadlo blogie lenistwo i moje psy nawet nie tkniete jeszcze...... Kara bedzie to ,ze znow nie pospie :placz: Quote
cockermanka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Mnie tylko kąpiel i suszenie zostało - dobrze,że jedzie tylko jedna psa ;-) Quote
Alyshia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 to już jutro ! świetnie, że ma być cieplutko :D Resuruss masz PW ;) powodzenia wszystkim wystawcom ! Quote
Elitesse Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 ja musze psy ostrzyc i wykapac ale najpierw musze dojsc do siebie :) jak ktos mowi zemyslenie nie boli to jest w bledzie :eviltong: Quote
AlaNowak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 cockermanka napisał(a):ale heca - a ja nie zajarzyłam,że to byłaś Ty :evil_lol: :roflt:.Timur - po pierwsze nie jest porządnie wystawowo "zrobiony",a ja nie mam dziś czasu,żeby go dokończyć-a taki 'niedorobiony' nie może się pokazać,a poza tym po wystawie jedziemy do znajomych i nie bardzo chcę brać dodatkowego piesa.:roll: Ok, ok, rozumiem;) Quote
AlaNowak Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 czy naprawde nikt nie ma pieska na JH pozyczyc>???:-( Quote
Elitesse Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 moje sie nie dadza :evil_lol: tzn jeden by cie ciagal gdzie by mu sie podobalo a drugi by sie trzasl jak galareta :eviltong: Quote
Aron Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja się też wybieram .... ale jako widz :eviltong:. Trudno przepuścić taką okazję kiedy wystawa "pod nosem" :lol:. Wszystkim wystawiającym życze powodzenia a przede wszystkim im piechom. Quote
tunio Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A ja szukam transportu,bo moj sie zdematerializowal ;) Troche pozno,ale nie zaszkodzi sprobowac...Tak wiec czy ktos jedzie przez Slask (dokladniej Bytom-Stolarzowice lub bliskie okolice) i mialby miejsce dla jednej osoby i charta irlandzkiego ? :roll: Jakby co podaje do siebie numer komorki 887 699 640,ktora po "godzinie duchow" powinna zostac wlaczona... (jak tylko znajde ladowarke ;) ) Quote
Elitesse Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 zaraz wyruszamy :) ylko jeszcze musze psy wysuszyc hihih :evil_lol: Quote
olaglowka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ja też zaraz wyruszam z tego co widze t ow Raciborzu pogoda OK conajmniej na deszcz sie nie zanosi :) Pozdrawiam życze powodzena i mysle ze sie spotkamy na wystawie :))) Quote
Guest Reyes Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 My też już jedziemy: powodzenia wszystkim. Quote
$andwich Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A ja jadę dopiero za 1,5 godziny;). Mam nadzieję, że uda mi się kogoś z Was poznać. Do zobaczenia na wystawie i powodzenia wszystkim! Quote
Aron Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 A w Raciborzu piękne słońce od rana .... deszczu nie przewidujemy :eviltong: Quote
Recommended Posts