Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermanka napisał(a):
Heh..no widzę,że cockerów angielskich aż pięć - zmienili nam sędziego - na hodowcę cockerów z Czech...no,no...zobaczymy....

czyli wchodzisz na ring po nas:)
mi się spanielki i jamniczki z jego hodowli bardzo podobają .... zobaczymy jak jemy się nasze psy spodobają:)

Posted

U pana Kaspara jeszcze nie byłam...ciekawa jestem Jego sędziowania.
Kivik - może będzie okazja,żeby sie poznać ;-)

Myślę,że muszę już zacząć zaklinać pogodę - bo biały cocker i deszcz to nie jest najlepsze połączenie....

Posted

weihaiwej napisał(a):
Nie dostałam jeszcze potwierdzenia, czy ktoś poza Elitesse dostał?

ja dostałam wczoraj. DAj poczcie jeszcze chwilkę , dopiero środa;)

Posted

[quote name='resuruss']Ja tez juz dostałam i znow :mad: mam ,ze wystawa nieopłacona a płaciłam chyba 2 miesiace temu......:mad: .Juz trzeci raz pod rzad to samo.....:mad:

Na stronie oddziału jest komunikat,więc nie masz się czym przejmować:lol:

UWAGA!!!
Ze względu na zawieszenie się systemu bankowego .
Wszystkich wystawców, którzy zapłacili za wystawę (do 07.06.) a nie zostało to uwzględnione w potwierdzeniach - zapraszamy do sekretariatu po numerki i katalogi.
Wszystko zostało skorygowane z aktualnymi wpłatami.
Za wszelkie związane z tym niedogodności
!!! PRZEPRASZAMY !!!
Organizatorzy

Posted

Okazuje się, że dostałam potwierdzenie, tylko... na adres zamieszkania, a nie adres korespondencyjny :angryy: Czyli koperta leżała sobie w skrzynce we Wrocławiu, a ja czekam na nią w Gliwicach. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby wpisywać dwa adresy(mam nauczkę na przyszłość), ale jak już robią oddzielne rubryki, to mogliby potem czytać te zgłoszenia uważnie :/

Posted

alanowak napisał(a):
no dokladnie, dobrze ze ja mam jeden dom:p

Hihihi, ja to mam nawet trzy :eviltong: jak wysyłałam wcześniejsze zgłoszenia, to musiałam się zastanowić, skąd mi najbliżej na wystawę i gdzie akurat będę :lol: :lol: :lol:

Posted

hehe, nie przepadam za takim typem pytania o psa na JH, a patrzac na liste wystawcow do raciiborza, niestety nie znam tam zadnej osoby, ktora mialaby fajnego psa na JH. czyli moje pytanie brzmi tak: czy ktos mialby pozyczyc psa na JH???