Elitesse Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 kto sie wybiera ? ja swoje psiaki zgłosiłam w Opolu bo akurat przyjmowali zgłoszenia Quote
Elitesse Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Racibórz, 11.06.2006 termin przyjmowania zgłoszeń: 20.05.2006 opłaty: Wystawcy krajowi - za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 20 zł - za psa w klasie weteranów (bez katalogu) 20 zł - interchampiony (bez katalogu) 20 zł - wszystkie rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia - konkurs Młody Prezenter 10 zł Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa, niezależnie od klasy i ilości zgłoszonych psów. Grupa 1 Bożena Kalinowska (PL) Leszek Salomon (PL) Owczarek niemiecki / German Shepherd Dog Grupa 2 Lilianna Bachurzewska (PL) Aleksandra Tarczyńska-Mizak (PL) Danilo Giorgio (I ) Andrzej Kot (PL) Grupa 3 Petr Rehánek (CZ ) Jan Gajewski (PL) Grupa 4 Kaspar Milos (SK) Grupa 5 Magdalena Musiał (PL) Grupa 6 Jan Sochalski (PL) Grupa 7 Adam Stasiak (PL ) Grupa 8 pMałgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Stanisław Firlik (PL) Grupa 9 Aleksandra Świsulska (PL) Grupa 10 [SIZE=2]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL) Quote
warg2003warg Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Coś o pani Bożenie Kalinowskiej i panu Salomonie ktoś coś wie ? Jak sędziują? Quote
Kati Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja mam w planach ta wystawę. To powinien być nasz debiut w klasie weteranów, ale nie wiem czy Raptus bedzie w stanie jechać. Na razie Raptus ma kiepskie wyniki badań i wet nie chce go zaszeczepić, ale ja jestem dobrej myśli i wierzę, ze się uda. Quote
doronia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Jeśli wszystko wypali to pewnie zadebiutujemy z Alkiem w szczeniaczkach ;) Quote
Elitesse Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 jak milo - zglosilam swoje burki podczas opolskiej wystawy, w poiedzialek doslalam meilem rodowody a dzis otrzymalam z Raciborza meila ze maja komlet dokumentow i dzekuja za zgloszenie :) Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 ja chyba tez sie wybiore...zalezy od finansow:( ale sędzia mnie kusi:)może wezme weteranke..będzie za darmo, a coś sobie powystawiam:) Quote
Elitesse Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 w Raciborzu placi sie za weterana - 20 zl z tego co pamietam Quote
warg2003warg Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 W tym roku też i za wetewrana i za intera - 20,00 kivik jeśli się zdecudujesz jechać do Raciborza z weteranką - to może też byś nas wzięła.Też weterana.Bo te PKS, blisko koło domu przystanek, blisko wystawy, ale kierowcy, w zeszłym roku naprawdę miałam ochotę go zabić.Psa nie chciał wziąść do autobusu.i to gadanie, że tyle biednych dzieci, a ludzie psy hodują, nie wytrzymałampowiedziałam co o tym myślę,następnego dnia złożyliśmy zbabką, która też jechała pisemną skargę.Może go to coś nauczy.:mad: :ak-shot: Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 warg2003warg napisał(a):W tym roku też i za wetewrana i za intera - 20,00 kivik jeśli się zdecudujesz jechać do Raciborza z weteranką - to może też byś nas wzięła.Też weterana.Bo te PKS, blisko koło domu przystanek, blisko wystawy, ale kierowcy, w zeszłym roku naprawdę miałam ochotę go zabić.Psa nie chciał wziąść do autobusu.i to gadanie, że tyle biednych dzieci, a ludzie psy hodują, nie wytrzymałampowiedziałam co o tym myślę,następnego dnia złożyliśmy zbabką, która też jechała pisemną skargę.Może go to coś nauczy.:mad: :ak-shot: a to pojade moze z dwoma,,wezme druga suke do otwartej..wystawa tak blisko, grzech nie jechac:)) oczywiscie, ze Was zabiore, bede z dwoma jamnikami i kolezanka bez psa.. a tego kierowce to ..wrrrr....jak ja slysze o biednych dzieciach itp. to tez mnie trzęsie...ale niektórzy potrzebują sobie pogadać, a jak ktoś ma psa, nie daj Boże dwa i to jeszcze zadbanane, to już idealnie się nadaje do bycia winnym biedy całego świata... Quote
tunio Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A ja tez mam niedyskretne pytanie czy ktos jedzie ze Slaska (lub przez Slask) i mialby miejsce dla Malenstwa i mnie ? Teoretycznie rzecz biorac to niechce mi sie jechac,ale Malenstwo uwielbia byc w centrum zainteresowania i miec tyle lap do glaskania,wiec... :gent: A nie dosc,ze moj szofer zrobil "bunt na pokladzie" to i auto rozbil (a staral sie bardzo,bo to nielatwo jeep'a rozbic :roll: ) Quote
warg2003warg Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :B-fly: kivik dziękuje to ja zgłaszam do Raciborza weterana. Quote
kivik Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 warg2003warg napisał(a)::B-fly: kivik dziękuje to ja zgłaszam do Raciborza weterana. :lol:nie ma za co:lol: Quote
flashka-g Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 ja mialam jechac ale niestety lub stety:p zmiana planow, wyjezdzam na wakacje;) Quote
Ina&Fun Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 warg2003warg napisał(a):Coś o pani Bożenie Kalinowskiej i panu Salomonie ktoś coś wie ? Jak sędziują? No właśnie! Warto do nich pojechać? Quote
cockermanka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Zgłosiłam jedną psicę :-) - tak więc - jedziemy :diabloti: Quote
Ina&Fun Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ja też wczoraj wysłałam zgłoszenie, więc będziemy ;) Quote
resuruss Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ja tez bede zgloszenia wyslane ,przyjete i oplacone .Wystawiam dwa upiory -psa i suczke;) Quote
miniaga Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Za namową resuruss - Ja i Tasminka debiutujemy w Raciborzu:lol: Quote
Liszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 My też debiutujemy i już teraz umieramy ze strachu:oops: Nie dość,że pierwsza wystawa,to jeszcze w klasie młodzieży... Quote
MSMIMI Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 czy jesli zaplace za psa 10 czerwca to oplata dalej wynosi 60zł? Quote
Recommended Posts