Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Racibórz, 11.06.2006

termin przyjmowania zgłoszeń: 20.05.2006

opłaty:
Wystawcy krajowi
- za pierwszego psa (z katalogiem) 60 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 55 zł
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 20 zł
- za psa w klasie weteranów (bez katalogu) 20 zł
- interchampiony (bez katalogu) 20 zł
- wszystkie rasy polskie (bez katalogu) - bezpłatnie - pod warunkiem wystawienia
- konkurs Młody Prezenter 10 zł

Opłaty wnoszone w dniu wystawy wynoszą 100 zł za każdego psa, niezależnie od klasy i ilości zgłoszonych psów.

Grupa 1
Bożena Kalinowska (PL)
Leszek Salomon (PL)
Owczarek niemiecki / German Shepherd Dog

Grupa 2
Lilianna Bachurzewska (PL)
Aleksandra Tarczyńska-Mizak (PL)
Danilo Giorgio (I )
Andrzej Kot (PL)

Grupa 3
Petr Rehánek (CZ )
Jan Gajewski (PL)

Grupa 4
Kaspar Milos (SK)

Grupa 5
Magdalena Musiał (PL)

Grupa 6
Jan Sochalski (PL)

Grupa 7
Adam Stasiak (PL )

Grupa 8
p
Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL)
Stanisław Firlik (PL)

Grupa 9
Aleksandra Świsulska (PL)

Grupa 10
[SIZE=2]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL)

Posted

Ja mam w planach ta wystawę. To powinien być nasz debiut w klasie weteranów, ale nie wiem czy Raptus bedzie w stanie jechać. Na razie Raptus ma kiepskie wyniki badań i wet nie chce go zaszeczepić, ale ja jestem dobrej myśli i wierzę, ze się uda.

Posted

jak milo - zglosilam swoje burki podczas opolskiej wystawy, w poiedzialek doslalam meilem rodowody a dzis otrzymalam z Raciborza meila ze maja komlet dokumentow i dzekuja za zgloszenie :)

Posted

ja chyba tez sie wybiore...zalezy od finansow:( ale sędzia mnie kusi:)może wezme weteranke..będzie za darmo, a coś sobie powystawiam:)

Posted

W tym roku też i za wetewrana i za intera - 20,00 kivik jeśli się zdecudujesz jechać do Raciborza z weteranką - to może też byś nas wzięła.Też weterana.Bo te PKS, blisko koło domu przystanek, blisko wystawy, ale kierowcy, w zeszłym roku naprawdę miałam ochotę go zabić.Psa nie chciał wziąść do autobusu.i to gadanie, że tyle biednych dzieci, a ludzie psy hodują, nie wytrzymałampowiedziałam co o tym myślę,następnego dnia złożyliśmy zbabką, która też jechała pisemną skargę.Może go to coś nauczy.:mad: :ak-shot:

Posted

warg2003warg napisał(a):
W tym roku też i za wetewrana i za intera - 20,00 kivik jeśli się zdecudujesz jechać do Raciborza z weteranką - to może też byś nas wzięła.Też weterana.Bo te PKS, blisko koło domu przystanek, blisko wystawy, ale kierowcy, w zeszłym roku naprawdę miałam ochotę go zabić.Psa nie chciał wziąść do autobusu.i to gadanie, że tyle biednych dzieci, a ludzie psy hodują, nie wytrzymałampowiedziałam co o tym myślę,następnego dnia złożyliśmy zbabką, która też jechała pisemną skargę.Może go to coś nauczy.:mad: :ak-shot:

a to pojade moze z dwoma,,wezme druga suke do otwartej..wystawa tak blisko, grzech nie jechac:))
oczywiscie, ze Was zabiore, bede z dwoma jamnikami i kolezanka bez psa..
a tego kierowce to ..wrrrr....jak ja slysze o biednych dzieciach itp. to tez mnie trzęsie...ale niektórzy potrzebują sobie pogadać, a jak ktoś ma psa, nie daj Boże dwa i to jeszcze zadbanane, to już idealnie się nadaje do bycia winnym biedy całego świata...

Posted

A ja tez mam niedyskretne pytanie czy ktos jedzie ze Slaska (lub przez Slask) i mialby miejsce dla Malenstwa i mnie ? Teoretycznie rzecz biorac to niechce mi sie jechac,ale Malenstwo uwielbia byc w centrum zainteresowania i miec tyle lap do glaskania,wiec... :gent: A nie dosc,ze moj szofer zrobil "bunt na pokladzie" to i auto rozbil (a staral sie bardzo,bo to nielatwo jeep'a rozbic :roll: )

Posted

My też debiutujemy i już teraz umieramy ze strachu:oops:
Nie dość,że pierwsza wystawa,to jeszcze w klasie młodzieży...