Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hahahahahha.:D:D:D

Naprawdę :D

Sylwia K napisał(a):
ale duużo fot:cool3:

fajny ten malamut

Na razie będzie tak dużo, ale proszę się nie przyzwyczajać ;)

Malamutka Czina :)

Avaloth napisał(a):
to zbliżenie cudne :):loveu:
dawno nie było zdjęcia jak Kati bawi się w kanibala, przestała już zagryzac Bambi i inne stworzonka czy po prostu Ty przestałaś robic zdjęcia ?:diabloti:

http://img846.imageshack.us/img846/5403/dscn5961.jpg uwielbiam takie pozycje w biegu, dziki pies :evil_lol:

Wcale nie nie przestała, wręcz przeciwnie robi to częściej niż wcześniej. Nawet u mojej koleżanki jak z nią siedzę to kradnie miśki i gryzie :D Ja już myślałam, że was przynudzam takimi zdjęciami, ale skoro nie, to zaraz dodam kilka takich ;)

dOgLoV napisał(a):
Piekne te starocie :loveu::loveu::loveu::loveu:

A Kati jeszcze jest w kloszu ?? :roll:

Dzięki :)

Niestety, jeszcze troszkę, ale na spacerku już jej zdejmuje, tylko w domu nosi, bo nie da jej się upilnować, żeby nie gryzła :)
Będę musiała jutro, albo w piątek pójść na kontrolę.

jambi napisał(a):
ale masa pięknych zdjęć! :) i portrety, i łapki i noski i ...

...mały wandal :diabloti: czy to ona jest autorką tych maziajów na łózku :evil_lol:

http://img822.imageshack.us/img822/4793/dscn6076.jpg

http://img851.imageshack.us/img851/833/dscn6078.jpg

Dzięki :loveu:
Chciałabym zgonić na nią, ale niestety to mój brat :diabloti: Ja niewinna, a przynajmniej nie na tym łóżku pisałam :evil_lol:

Paulina_mickey napisał(a):

Fajne ;)
Ale dobrze, że już ich nie musi nosić :)

Posted

W samochodzie po zdjęciu szwów, na szczęście nie trzeba było jej usypiać, bo wcześniej była na świetnym spacerze, z którego zdjęcia będą jutro i dzięki temu straciła trochę swojej energii :)

Posted

Na kilku zdjęciach widać tę ranę co ma na prawej łapie, teraz to już nie jest takie czerwone i ogólnie ładniej wygląda.

A wczoraj moje szczęście rozcięło sobie prawą łapkę, nie leciała krew, zauważyłam dopiero jak Kati zaczęła tą łapkę trzymać w górze i wylizywać. Małe rozcięcie, szybko się zagoi ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Luśka ? : O

Buahahahahaha przed chwila bylam na wątku Ebolki i Luśki i tak mi się jakoś pokręciło :splat:
Kati oczywiście :evil_lol:

wybaczcie :modla: