Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Szkoda, że nie ma ubranek. Ja wolę je zamiast kołnierzu :)

Wydaje mi sie ze szwedom chodzi o to zeby rana sie wietrzyla i nic do niej nie przylegalo.. gdyby to bylo dluzej to bym z polski sciagnela ubranko :razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wydaje mi sie ze szwedom chodzi o to zeby rana sie wietrzyla i nic do niej nie przylegalo.. gdyby to bylo dluzej to bym z polski sciagnela ubranko :razz:

Możliwe :)

A Kati właśnie znalazła fantastyczną zabawę rozwiązywanie ubranka. łapie za troczki, ściąga go i jest całą szczęśliwa :lol:

Posted

Paula03 napisał(a):
A Kati właśnie znalazła fantastyczną zabawę rozwiązywanie ubranka. łapie za troczki, ściąga go i jest całą szczęśliwa :lol:

Wesolo z nia masz, nie mozesz narzekac na nude :razz:

Posted

ooo jakie gustowne ubranko :lol: Neron pamietam nie miał nic po kastracji , ani kołnierza ani ubranka mialam tylko pilnowac zeby sie nie wylizywal i nie wyrywal sobie szwów hmmm , widze ze Kati tez lubi rozpracowywac maskotki :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wesolo z nia masz, nie mozesz narzekac na nude :razz:

Tak, mam z nią bardzo wesoło, aż za bardzo ;)

dOgLoV napisał(a):
ooo jakie gustowne ubranko :lol: Neron pamietam nie miał nic po kastracji , ani kołnierza ani ubranka mialam tylko pilnowac zeby sie nie wylizywal i nie wyrywal sobie szwów hmmm , widze ze Kati tez lubi rozpracowywac maskotki :evil_lol:

Prawda :cool3:
A wczoraj jakaś dziewczynka szła z mamą spojrzała na Kati i krzyczy:
- Mamo, zobacz, ale ona ma gacie!
:D :D :D

A no widzisz :)

Posted

[quote name='Sylwia K']:grin::grin::grin:

:D

[quote name='Ewa&Duffel']Niby piesek taki zmęczony po operacji, ale jak widać agresja nie przeszła :shake::diabloti:
http://img864.imageshack.us/i/dscn6498y.jpg/
:lol:

No niestety :diabloti: Nawet jest gorzej niż wcześniej :evil_lol:
Obecnie Kati wskakuje na łóżko, drapie je, potem się na nim tarza i zaczyna rzucać poduszką. Potem stwierdza, że to nudne i biega z posłaniem w pysku, a teraz chce wyjść na balkon :D :diabloti:

[quote name='Aleksandra95']o tak.:D:):)

:D

Posted

sator_k_ napisał(a):
Pod łóżkiem to jej jeszcze nie widziałam ;)

Ona to tam lubi spać czasami, ale nigdy nie robiłam jej zdjęć :) A wtedy akurat miałam w ręku aparat, tak to byście nie zobaczyli ;)

Posted

Zmieniłam tytuł galerii. Już miałam dawno to zrobić, ale jakoś mi się nie chciało, a że Kitkat dzisiaj jest niewiarygodnie niegrzeczny to stwierdziłam, że nie będę kłamać, że jest urocza ;)