Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dagaa111 napisał(a):
sporo było psów na tym spacerze :D

Rzeczywiście sporo i co chwilę jakiś bezdomny do nas przychodził ;)

aniolek666 napisał(a):
Ale ekipa sporo tych psiaków jak widać super się bawiły:)

Tak, wybiegały, wyszalały, warto było stać na mrozie 3 godziny :D

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, super ujęcie:)
http://img830.imageshack.us/img830/2199/dscn4964c.jpg

Ależ było Was tam na spacerku... i ON'ek, i yorki i male spanielkowate dzidzi...

Jedyne, co mnie niepokoi, to ta kolczatka u Roniego... bałabym się o całość zębów i oczu u Kati...

Pzdr.

Dzięki :)
Sporo, sporo, ale rzadko się spotykamy...
No niestety, próbowałam porozmawiać z jego młodszym właścicielem, ale nic nie wskórałam... On ma kolczatkę od małego... Pod tym względem mi go szkoda, ale tak to ma dobrze. Wychodzi na długie spacery, uczy się różnych sztuczek, chcą ćwiczyć frisbee, mają dobry kontakt ze sobą, tylko to kolczatka... A no i zastanawiają się nad kastracją, trochę im ten pomysł podsunęłam ;)

Aleksandra95 napisał(a):
Ale super zdjęcia ! Ile psiaków !:D

Dzięki, rzeczywiście sporo nas było ;)

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was slychac?

Oo jesteście, ale super! :)
A dobrze, dobrze. Dzisiaj rano nikogo nie było w domu i Kati rozszarpała moją poduszkę. Wszędzie były pióra, a poza tym zjadła klej. I trochę klejąco całuje :D

Posted

kamilka91 napisał(a):
No to miałaś trochę sprzątania... Kochana łobuziara :mad: :loveu:
Klej? Nietoksyczny, mam nadzieję?

Mika wczoraj zjadła... trupa kaczki. I kupę. Nie całowała po tym.

Poszłam z nią na spacer i tata sprzątnął :diabloti:
Nie wiem czy nietoksyczny, normalny :) Ale jej smakował :evil_lol:
Kati dzisiaj kupę na spacerze i od tamtej pory też nie całowała, chociaż próbowała ;)

Posted

Haha, fajnego masz tatę. Mój by uciekł z domu i udawał, że nie widzi :D:D

Mm. Normalnie po kupce zawsze każę Mice wody ze stawu się napić, coby sobie trochę zęby umyła, a staw zamarznięty, śniegu nic, więc wracałam ze smrodkiem do domu...
Nawet nie odważyłam się jej już założyć kagańca :D

Posted

Paula03 napisał(a):
Sporo, sporo, ale rzadko się spotykamy...
No niestety, próbowałam porozmawiać z jego młodszym właścicielem, ale nic nie wskórałam... On ma kolczatkę od małego... Pod tym względem mi go szkoda, ale tak to ma dobrze. Wychodzi na długie spacery, uczy się różnych sztuczek, chcą ćwiczyć frisbee, mają dobry kontakt ze sobą, tylko to kolczatka... A no i zastanawiają się nad kastracją, trochę im ten pomysł podsunęłam ;)
Oo jesteście, ale super! :)
A dobrze, dobrze. Dzisiaj rano nikogo nie było w domu i Kati rozszarpała moją poduszkę. Wszędzie były pióra, a poza tym zjadła klej. I trochę klejąco całuje :D

Hahaha, mogę sobie wyobrazic ten klejący pocałunek...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='kamilka91']Haha, fajnego masz tatę. Mój by uciekł z domu i udawał, że nie widzi :D:D

Mm. Normalnie po kupce zawsze każę Mice wody ze stawu się napić, coby sobie trochę zęby umyła, a staw zamarznięty, śniegu nic, więc wracałam ze smrodkiem do domu...
Nawet nie odważyłam się jej już założyć kagańca :D[/QUOTE]

Ja mu najpierw pokazałam, ten bałagan, a potem udawałam, że Kati bardzo chce wyjść i poszłyśmy, a on nie miał wyboru :D
Jak Kati coś zje to zawsze jej myje zęby, a potem mnóstwo jedzenia :D Ja też bym kagańca nie założyła ;)
A kiedyś Kati ubrudziła w tym kaganiec i musiałam jej zdjąć :)

[quote name='deer_1987']Jestem jestem w miare mojego wolnego czasu...

Ona widac ze lubi wszystko co ma piora i jest pluszowe :razz:[/QUOTE]

I bardzo się z tego cieszę :)

Dokładnie :D Szkoda, że po tym zawsze dużo sprzątania :D

[quote name='Asiaczek']Hahaha, mogę sobie wyobrazic ten klejący pocałunek...;)

Pzdr.[/QUOTE]

Dobrze, że tylko możesz to wyobrazić, ja to musiałam przeżyć :D

[quote name='Ewa&Duffel']Hej ! :)
Świetne zdjęcia z tego wspólnego spacerku !
To jest mistrzowskie jak dla mnie :evil_lol:
[url]http://img412.imageshack.us/img412/4643/dscn4967q.jpg[/url][/QUOTE]

Roni robi niezłe miny :D

Właśnie była u nas nasza rodzinka. Mój młodszy kuzyn z rodzicami. Oczywiście Kati na początku pięknie się popisała szczekając na wujka, ale to u niej normalne. Ona nie lubi zbytnio facetów. Po chwili się uspokoiła i przymilała się do Maćka i cioci. Maciek przyniósł ze sobą torbę smakołyków i cały czas dawał Kati za różne komendy, albo za to, że siedzi obok ;) Potem chciał wyjść na spacer i prosił, żebym wzięła frisbee. No to się zgodziłam. Było trochę ciemno, dlatego nie rzucałam jej, tylko do Maćka, a z Kati się przeciągałam itd. Ona się świetnie bawiła, młody też. Razem ganiali po śniegu ;) Ogólnie super :) No nie licząc faktu, że Katulec w pewnym momencie zaczął piszczeć i trzymać łapkę w górze. Sprawdziłam, nic jej nie było, a jak tylko wypuściłam jej łapkę z moich rąk to pognała jak gdyby nic :D

Posted

[URL]http://img3.imageshack.us/img3/6245/dscn5068s.jpg[/URL] -ale mały gówniak (tylko niech się nikt nie obraża, ja tak z sympatii mówię) -wygląda jakby zawisł w powietrzu
widzę, ze u was tez panuje moda na jorki

Posted

Nie powiem, zaszalałaś ze zdjęciami :lol:
Ale oczywiście cała zabawa odbywała się na boisku koło kościoła :lol: Ulubione miejsce zabaw naszych pociech :loveu: A kiedy zabawy odbywają się w niedzielę i pokrywają się z końcem mszy w kościele, to dopiero jest wesoło :multi: "Schorowane" babcie dostaja takiego spidziora, że niekiedy Korzeniowski nie dał by im rady :diabloti:

www.czina.be

Posted

[quote name='Asiaczek']No, proszę. W sumie z Kati grzeczna dziewczynka:)

Pzdr.

Czasem jej się zdarza :D

[quote name='DominikaAnna']hej, co u was? :)

Trochę się dzieję...

[quote name='deer_1987']No widzisz jak grzeczna sunia :loveu:

Czasami ;)

[quote name='unikatowydiament']wspaniałe,piękne i zadbane psiaki :)

Racja :p

[quote name='Sylwia K']http://img3.imageshack.us/img3/6245/dscn5068s.jpg -ale mały gówniak (tylko niech się nikt nie obraża, ja tak z sympatii mówię) -wygląda jakby zawisł w powietrzu
widzę, ze u was tez panuje moda na jorki

No jest kilka na osiedlu, ale wcześniej było więcej... Niestety...

[quote name='mamanabank']Psiaki psiakami, wszystkie super, szkoda, że połowa z pseudo...

Najważniejsze, że UszYska Kati górą!

http://img96.imageshack.us/img96/5118/dscn5165o.jpg

Nie połowa, a wszystkie :( No i ze schroniska niektóre.

One zawsze górą :D

[quote name='Asiaczek']Niedługo chyba założymy fanclub uszów Kati:)

Pzdr.

To zakładajcie ;)

[quote name='kasia_owczarzak']Nie powiem, zaszalałaś ze zdjęciami :lol:
Ale oczywiście cała zabawa odbywała się na boisku koło kościoła :lol: Ulubione miejsce zabaw naszych pociech :loveu: A kiedy zabawy odbywają się w niedzielę i pokrywają się z końcem mszy w kościele, to dopiero jest wesoło :multi: "Schorowane" babcie dostaja takiego spidziora, że niekiedy Korzeniowski nie dał by im rady :diabloti:

www.czina.be

Nie ma to jak boisko koło kościoła :D
Kiedyś taka babka tak szybko biegła, że mało co się nie przewróciła :D

[quote name='kamilka91']Mogę zostać Waszym członkiem? :cool3:

Mamy pierwszego członka :multi:

[quote name='Asiaczek']Hahaha, klubu jeszcze nie ma, a juz członkowie sa;)

Dokładnie ;)

Po pierwsze cześć :loveu: Po drugie jutro mamy bal :multi::multi::multi:
I to właśnie dlatego nie ma mnie na dogo ostatnio...
Codziennie próby, dekorowanie sali, próby dekorowanie sali, trzeba coś jeszcze dokupić i znowu próby, dekorowanie sali, a resztę czasu poświęcam kundlowatej. Na nic nie mam czasu, wczoraj zwiałam z jednej lekcji, bo chciałam iść z psem na dłuższy spacer :eviltong: I poszłyśmy na godzinkę... To i tak sporo, bo w tym tygodniu to ją trochę zaniedbałam... No, ale wiecie. Wstaję rano i wychodzę z psem, potem do szkoły, wracam, z psem i znowu do szkoły, a potem znowu z psem i zjem coś(jedyny posiłek) i spać. I tak się kończy dzień... Myślałam, że jutro sobie dłużej pośpię, ale mam fryzjera na 8... No dobra kończę i idę z Kati :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jutro ? Myślałam , że masz w czerwcu.. ja mam za 6 dni !!!:D pokaz na gadu mi sukienkę , a i wiesz jak się czeszesz ?[/QUOTE]

Nie w czerwcu to nie, dzisiaj mam. Za sześć godzin mam być w szkole. Zaraz będę się szykować. ;) A fryzury żadnej nie mogę mieć, bo mam włosy krótkie(za ramiona) i u fryzjera sobie obcięłam i wymodelowałam :p Zresztą do mojej sukienki nie mogę mieć żadnych spiętych :lol: A sukienkę pokażę, ale jutro, albo w poniedziałek, muszę jakieś zdjęcie zrobić ;)