sator_k_ Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 U nas jest tak samo! 90% błędów we frisbee to popełniam ja, a nie Sator. Super te słoneczne zdjęcia! Od razu cieplej się człowiekowi robi :D Zapraszam na frisbowy filmik do nas zaniedługo. Musi się wczytać ;) Quote
Daga&Maks Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 aż miło się ogląda takie słoneczne fotki, jak na dworze tak ponuro :D Quote
taxelina Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Super ze coraz lepiej Wam idzie wspolpraca :loveu: Quote
kasia_owczarzak Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Na tym zdjęciu http://img510.imageshack.us/i/dscn4096.jpg/ ma tak nieproporcjonalne uszy do reszty, jak moja Czina, gdy miała 4 miesiące :p A kiedy będą zdjęcia z naszego spaceru ?????????????????????????????????? Jakby ktoś chciał wiedzieć, to Paula i Katy były ze mną i z Cziną na wspólnym spacerze, ale na to wygląda, że Paula wstydzi się pokazać Wam te zdjęcia :oops: Jak coś to są w naszej galerii :lol: www.czina.pl Quote
Paula03 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='sator_k_']U nas jest tak samo! 90% błędów we frisbee to popełniam ja, a nie Sator. Super te słoneczne zdjęcia! Od razu cieplej się człowiekowi robi :D Zapraszam na frisbowy filmik do nas zaniedługo. Musi się wczytać ;) Czyli nie tylko u mnie tak jest ;) Dzięki :) Już widziałam :D [quote name='dagaa111']aż miło się ogląda takie słoneczne fotki, jak na dworze tak ponuro :D I oto chodziło :p [quote name='deer_1987']Super ze coraz lepiej Wam idzie wspolpraca :loveu: Nawet nie wiesz jak ja się z tego cieszę ;) [quote name='kasia_owczarzak']Na tym zdjęciu http://img510.imageshack.us/i/dscn4096.jpg/ ma tak nieproporcjonalne uszy do reszty, jak moja Czina, gdy miała 4 miesiące :p A kiedy będą zdjęcia z naszego spaceru ?????????????????????????????????? Jakby ktoś chciał wiedzieć, to Paula i Katy były ze mną i z Cziną na wspólnym spacerze, ale na to wygląda, że Paula wstydzi się pokazać Wam te zdjęcia :oops: Jak coś to są w naszej galerii :lol: www.czina.pl Serio? Teraz już nie widać ;) Zdjęcia będą zaraz ;) Wcale się nie wstydzę, chociaż ładne nie są :D Quote
Paula03 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 A tutaj kilka zdjęć mojej pracy na plastykę, czyli własnoręczna bombka: Co o niej myślicie? Quote
Lucky. Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jak Ty tą bombkę zrobiłaś ? Boska jest :loveu: Quote
łamAga Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Widoki rewelacja :cool2: Psiaki przesłodkie :loveu: a bomka cudo :loveu: Quote
kasia_owczarzak Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 NOOOOOOO!!!!!!!!! W końcu dodałaś :multi::multi::multi::multi::multi: Teraz pytanie kiedy mi prześlesz zdjęcia Cziny i Małej na maila :eviltong: www.czina.pl Quote
sator_k_ Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Jakie fajne towarzystwo.:) A bombka genialna! Quote
kamilka91 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ale świetna bombka! Jestem pod wrażeniem :cool3: Quote
przeszlus Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Się Czinalek z psiakami wyszalał :loveu: Musicie się częjściej na spacerki razem wybierać bo jak nie to was do tego zmuszę :evil_tongue: Quote
Bejotka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='Paula03'] Wyrosła Ci na śliczną Dziewczynę :) Buziaki od Cioci z Olsztyna (i od Jazza!) :) Quote
DominikaAnna Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://img525.imageshack.us/i/dscn4663f.jpg/ jak ślicznie tutaj patrzy ;) a bombka piękna. jestem pod wrażeniem! Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Lucky.']Jak Ty tą bombkę zrobiłaś ? Boska jest :loveu: Kupiłam styropianową bombkę i wstążki i dalej kierowałam się tym: http://www.bazardekoracji.pl/Bombka-wstazkowa-cinfo-pol-40.html Tylko trochę pozmieniałam ;) [quote name='deer_1987']piekne widoczki :loveu: Zgadzam się ;) [quote name='dOgLoV']Widoki rewelacja :cool2: Psiaki przesłodkie :loveu: a bomka cudo :loveu: Dzięki, dzięki, dzięki :D [quote name='kasia_owczarzak']NOOOOOOO!!!!!!!!! W końcu dodałaś :multi::multi::multi::multi::multi: Teraz pytanie kiedy mi prześlesz zdjęcia Cziny i Małej na maila :eviltong: www.czina.pl A no dodałam :D Jeszcze mam inne zdjęcia Cziny, prześlę je wszystkie :) Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 sator_k_ napisał(a):Jakie fajne towarzystwo.:) A bombka genialna! Dzięki ;) kamilka91 napisał(a):Ale świetna bombka! Jestem pod wrażeniem :cool3: Dzięki ;) Spodobało mi się robienie takich rzeczy :D przeszlus napisał(a):Się Czinalek z psiakami wyszalał :loveu: Musicie się częjściej na spacerki razem wybierać bo jak nie to was do tego zmuszę :evil_tongue: No to zmuś :evil_lol: A my spotykamy się częściej, zazwyczaj przypadkiem, tylko nikt nie ma wtedy aparatu :D Bejotka napisał(a):Wyrosła Ci na śliczną Dziewczynę :) Buziaki od Cioci z Olsztyna (i od Jazza!) :) Dzięki ;) Buziaczki :loveu: Widzę, że spodobała wam się bombka, czyli jednak warto było siedzieć te trzy godziny :D W szkole wszyscy też najpierw, że ładna, a potem, że ją kupiłam... ech... Ale ja jestem genialna i wiedziałam, że tak będzie więc zrobiłam zdjęcia jeszcze nie gotowej bombki, w razie co :D Ale się nie przydały ;) Pani od plastyki powiedziała, że ładna i dostałam 6 ;) I z powrotem bombkę do domu, żebym mogła ją sobie na choince powiesić ;) Spodobało mi się robienie takich rzeczy :p Quote
Asiaczek Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Witamy się po raz pierwszy w Galerii. Mam nadzieję, że czas pozwoli na częstsze odwiedziny:) Pzdr. Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 przeszlus napisał(a):to rób dalej !!! Chciałabym, ale mam materiały tylko na jedną bombkę, a moja mama się uparła, że ona ją zrobi ;) Asiaczek napisał(a):Witamy się po raz pierwszy w Galerii. Mam nadzieję, że czas pozwoli na częstsze odwiedziny:) Pzdr. Witamy :hand: Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Dzisiaj miałyśmy trening frisbee, ale poszło fatalnie, Kati nie chciała łapać dysku... ech... A już było tak dobrze. No trudno za kilka dni zobaczymy jak będzie ;) Quote
Recommended Posts