Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 deer_1987 napisał(a):no musza starczyc :D Pewnie, że muszą :D Zdjęcia będą potem jak będę na mojej stronie :) Quote
przeszlus Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fotki z dnia psów w łowiczu :diabloti: widziałem właśnie u Kasi w galerii :p Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Kaja10014 napisał(a):Oczywiście porywam Nas do nas :D No to porywaj :D przeszlus napisał(a):Fotki z dnia psów w łowiczu :diabloti: widziałem właśnie u Kasi w galerii :p Bo oni też byli :) I bardzo dobrze im nas więcej tym lepiej :D Quote
Paulina_mickey Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Banerek rzeczywiście śliczny, taki w sam raz na tą porę :iloveyou: Zdjęcia super! Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Banerek rzeczywiście śliczny, taki w sam raz na tą porę :iloveyou: Zdjęcia super! Właśnie taki chciałam :) Dziękuję:) Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Sylwia K napisał(a):świetny jesienny banerek macie Dzięki! LadyK nam robiła! :) Quote
sunshine Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kaja10014 napisał(a):A Sopel tam przy zdechł pies macha łapami i porusza głową, on jest chyba nieśmiertelny :evil_lol: Shira tak samo i dlatego zmieniłysmy nazwę komendy na "bang bang poddaj się":P a co to za scena i o co kaman? odeślijcie mnie gdzieś gdzie pisze o tym bo pogubiona jestem:P Quote
Paula03 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 sunshine napisał(a):Shira tak samo i dlatego zmieniłysmy nazwę komendy na "bang bang poddaj się":P a co to za scena i o co kaman? odeślijcie mnie gdzieś gdzie pisze o tym bo pogubiona jestem:P Fajna nazwa :D To są zdjęcia z Dnia Zwierzaka w Łowiczu! My jesteśmy na scenie, bo brałyśmy udział w kilku konkurencjach, np. na umiejętności czy na najdłuższy ogon. Były też konkursy na największego i najmniejszego psa i na psa najbardziej podobnego do właściciela! Ogólnie to było bardzo fajnie :) Więcej w pocie 532 ;) Quote
sator_k_ Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fajnie, że takie imprezy sie u Was odbywają. Można poznać innych psiarzy :) A Kati gwiazda się robi skoro już na scenie występuje ;) Quote
runo Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 szkoda że u nas nie ma takiej imprezy ... macie dużo pięknych psów w Łowiczu :) Quote
mamanabank Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Kurczę, nawet nie wiedziałam, że w Łowiczu jest tyle rasowców, nigdy nie widziałam na spacerze ani charta afgańskiego, ani seterów angielskich, wszędzie tylko huskie :-D Quote
kajkoowa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mamanabank napisał(a):Kurczę, nawet nie wiedziałam, że w Łowiczu jest tyle rasowców, nigdy nie widziałam na spacerze ani charta afgańskiego, ani seterów angielskich, wszędzie tylko huskie :-D A był nawet rodowodowy szczeniak border collie :loveu: Paula, prześliczne zdjęcia. Ponawiam swój rytuał i zabieram piękne fotki do mojej galerii :) Quote
Ana04 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Paula03 napisał(a): To są zdjęcia z Dnia Zwierzaka w Łowiczu! My jesteśmy na scenie, bo brałyśmy udział w kilku konkurencjach, np. na umiejętności czy na najdłuższy ogon. Były też konkursy na największego i najmniejszego psa i na psa najbardziej podobnego do właściciela! Ogólnie to było bardzo fajnie :) Więcej w pocie 532 ;) A konkursu na najfajniejsze uszy nie było? :loveu: Quote
Paula03 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 sator_k_ napisał(a):Fajnie, że takie imprezy sie u Was odbywają. Można poznać innych psiarzy :) A Kati gwiazda się robi skoro już na scenie występuje ;) No fajnie, fajnie :) Ja nie miałam zbytnio czasu z nikim rozmawiać, ale za rok czemu nie ;) A no gwiazda :D runo napisał(a):szkoda że u nas nie ma takiej imprezy ... macie dużo pięknych psów w Łowiczu :) Szkoda... Ja nawet nie wiedziałam o ich istnieniu :D mamanabank napisał(a):Kurczę, nawet nie wiedziałam, że w Łowiczu jest tyle rasowców, nigdy nie widziałam na spacerze ani charta afgańskiego, ani seterów angielskich, wszędzie tylko huskie :-D Prawda? Ja też byłam zdziwiona, nie sądziłam, że w Łowiczu też mogą być takie psy! Kaja10014 napisał(a):A był nawet rodowodowy szczeniak border collie :loveu: Paula, prześliczne zdjęcia. Ponawiam swój rytuał i zabieram piękne fotki do mojej galerii :) Szkoda, że nie mam jego zdjęć ;) Mam nadzieję, że za rok też go zobaczymy :) Dobra, dobra bierz zdjęcia i nie gadaj :D Ana04 napisał(a):A konkursu na najfajniejsze uszy nie było? :loveu: No właśnie nie... A szkoda, pewnie byśmy wygrały :D :D Quote
Ppx Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To fajnie, że takie coś jest organizowane. :3 Quote
Paula03 Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Ppx napisał(a):To fajnie, że takie coś jest organizowane. :3 Bardzo fajnie ;) Quote
malwina693 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witamy i my :) Nadrabiamy zaległości :) Dziękujemy za pamięć ;P Buziaki :* Quote
Recommended Posts