Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Pieknie uchwycony zachod!

Dziękuję :loveu:

[quote name='paulaa.']http://imageshack.us/photo/my-images/406/dscn0872k.jpg/
a co ona ma białego nad łapą ? :D
fotki super. :smile: zachód pięknie uchwycony.

Blizna ;)
Kiedyś się uderzyła, miała strupa, zaczęła to gryźć i wylizywać i powstał taki duży łysy placek, bardzo długo się nie goiło, chodziło dlatego w kołnierzu, a potem powoli zaczęło zarastać tylko, ze na biało :D
Dzięki ;)

[quote name='dOgLoV']Fotki piękne :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='Aleksandra95']super fotki.:loveu: czyżby Zorba ma/miała szczeniaki ?

[quote name='dOgLoV']Na to samo wróciłam uwagę :evil_lol:

[quote name='paulaa.']również dołączam się do pytania..

Tak ma szczeniaki, z 11 tylko 6 trafiła do schroniska, jeden odszedł, jeden bardzo chory w lecznicy, 4 w DT. Mam nadzieję, że sama Zorba również trafi do schroniska...
Ogólnie szkoda słów :-(

[quote name='understandme']Hej :loveu: Ale fajne macie wspólne spacerki z różnymi psiakami :loveu:

No fajnie, fajnie :loveu: tylko szkoda, ze nie za często, na ogół chodzimy same, a obecnie Kati praktycznie nie chce wychodzić, bo się boi :shake:

Posted (edited)

Aleksandra95 napisał(a):
a co z nią jest ? :-(

Ale z kim?

dOgLoV napisał(a):
Pewnie uraz "posylwestrowy" :roll:

Dokładnie :(

Edited by Paula03
Posted

deer_1987 napisał(a):
pewnie z Zorba, czemu tak ma

Chodzi o ten uraz? To Kati ma.

Aleksandra95 napisał(a):
Zorbą i jej właścicielami ?

Zorba zmieniała właścicieli parę razy. Na początku było u mojego kolegi, potem u jego siostry, potem znowu u mojego kolegi i na koniec trafiła do pewnej pani.
Wydawało się, że wszystko będzie już dobrze, miały dobry kontakt, pani wydawała się naprawdę rozsądna, ale z upływem czasu tego kontaktu było coraz mniej, na spacery praktycznie nie wychodziły, Zorba z wesołej suni, zrobiła się przelęknionym psem. Zaczęła uciekać z podwórka, za karę siedziała na łańcuchu, puszczona z niego znowu uciekała szukając kontaktu z człowiekiem, jak miała cieczkę, to wszystkie możliwe psy, wchodziły do niej na podwórko w wiadomym celu. Potem Zorba urodziła, maluchy były na podwórku, a ona mimo to nie chciała do nich wracać, bo za każdym razem bała się właścicielki. Nie raz dostałaby porządnie...A szczeniaki w zimne dni siedziały na ganku i marzły :( Na moje pytanie czemu ma szczeniaki, pani odpowiedziała, że tak, przecież trzeba sunie dopuścić... I maluchy zostały zabrane do schroniska. Mam nadzieję, że sama Zorba również tam trafi, moim zdaniem byłoby to najlepsze wyjście. Ja sama starałabym się specjalnie dla niej przyjeżdżać wiele częściej.

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mam wrazenie że kazdy z nam w tym momencie pisze o czym innym :lol: troche komicznie to wychodzi i w rezultacie czeski film , nikt nic nie wie :evil_lol:

Doszłam do podobnego wniosku :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
biedna sunia:(:(:(

I to bardzo :(
Szkoda mi jej, tym bardziej, że jestem z nią strasznie zżyta, nie raz się nią opiekowałam, no kurde, szkoda :(

deer_1987 napisał(a):
No wlasnie nie :diabloti: czemu zorbi sama moze stracic dom i maluchy ale to juz opisalas

Aaaa :D

Posted

dOgLoV napisał(a):
Wreszcie sie wyjasnilo :evil_lol:

temat bardzo smutny :-( ale czytajac nasza rozmowe i platanie watków nie mogłam pochamowac śmiechu :oops:

No niestety, przez ludzka głupotę, kolejny psiak cierpi :(
Ja również :D

Posted

unikatowydiament napisał(a):
Ja nigdy nie rozumiem czemu psiaki źle trafiają:(

głaski zasyłamy:)

Ja również :(
Dziękujemy :)

Lucky. napisał(a):
szkoda suczki.
nie wiem po co ludzie udaję, że kochają psy, a później się dzieje takie coś.

Bardzo szkoda :(

Posted

przykra sprawa z Zorbą :(
ja 3mam kciuki za nią :)

hahahah jak czytałam Was to zgubiłam się o co caman. I kilka razy jeden post czytałam, bo myślałam że jakaś niekumata jestem :D