Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie byle co, bo już nie mam zdjęć na komputerze muszę zgrać z aparatu :)

A dzisiaj Kati była ze mną w schronisku :lol:
Miałam ją tam zostawić, ale nie wyszło :eviltong::evil_lol::diabloti:
A tak na serio to pojechała z nami, bo akurat moja mama miała zostać ze mną w schronisku. W soboty jeśli nie pracuje to tylko mnie zawozi, a potem na miasto, bo musi jakieś sprawy pozałatwiać, a dzisiaj niedziela, taka luźniejsza, tym bardziej, że moja mama ma dzisiaj imieniny to wszystko wczoraj już zrobiła. Więc z racji sporej ilości wolnego czasu siedziałby tam ze mną. No i jakoś tak się zgadałyśmy i Kati pojechała z nami. Mama miała jej pilnować, ale to ja ją trzymałam na smyczy jak trzeba było, bo mama zajęta była dopieszczaniem schroniskowców :lol:
Na początku Kati była zestresowana, ale chyba nie ma co się dziwić, tyle szczekających psów, jazda samochodem, a do tego możliwe, że pamiętała to i owo.
Na szczęście potem się rozbrykała i było naprawdę fajnie.
Dogadywała się praktycznie z każdym psem :)
Mam zdjęcia, ale nie spodziewajcie się ich zbyt szybko :)

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też miałam dzisiaj jechać do schronu, ale nogę mam spuchniętą i chyba zwichniętą i kicha :( sama ledwo co chodzę a gdzie tu jeszcze psa wziąć.. nawet z moimi nie szłam dzisiaj :(
ale zazdroszczę, bo moja mam kategorycznie do schronu nie pójdzie ze mną.. tylko pod drzwiami zostawia :lol: mięczak jeden :D
Not o Kati ma nowe koleżanki i pewnie kolegów :)

Posted

[quote name='kalyna']ja też miałam dzisiaj jechać do schronu, ale nogę mam spuchniętą i chyba zwichniętą i kicha :( sama ledwo co chodzę a gdzie tu jeszcze psa wziąć.. nawet z moimi nie szłam dzisiaj :(
ale zazdroszczę, bo moja mam kategorycznie do schronu nie pójdzie ze mną.. tylko pod drzwiami zostawia :lol: mięczak jeden :D
Not o Kati ma nowe koleżanki i pewnie kolegów :)

Oj to współczuję.
Ja jeżdżę w każdą sobotę i czasami w niedzielę, zazwyczaj w niedzielę nie mam czasu niestety...

[quote name='dagaa111']http://img263.imageshack.us/img263/1479/dscn8428p.jpg
mi się od dawna marzy, żeby pszczołę z tak bliska sfotografować, ale zawsze się boję podejść :evil_lol: co zresztą tyczy się większości owadów

Ja też się bałam, jak ten robal odlatywał od kwiatka i leciał w moją stronę to wstawałam i zaczynałam biegać i krzyczeć :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Zapowiada sie na fajna psia zabawe :)

I to bardzo fajną ;)

[quote name='unikatowydiament']super foteczki i psiaczki :)

Zgadzam się :)

[quote name='Collie']jakie wariacje w wodzie :D

A to dopiero początek ;)

Tak na początek tygodnia:
http://www.youtube.com/watch?v=1zA1jV-dEJc

Od razu mówię, nic specjalnego tam nie ma, większości rzeczy dopiero się uczymy, miałam wam pokazać końcowe efekty, ale w sobotę bardzo mi się nudziło i zrobiłam jakiś tam filmik ;)

Posted

no to Kati miała fajną zabawę z psiakami. super sprawa. ;) a ten filmik niczego sobie, super, Katucha zdolniacha. :loveu: CE by się tak nie utrzymał na stopach. :evil_lol:

Posted

Collie napisał(a):
nic specjalnego :) ? W takim razie świetnie Wam idzie , a film cudny

Fajnie jej wychodzi wchodzenia na stopy, zazdroszczę :D

Dzięki :)
Nie ma co zazdrościć, tylko do roboty :D

bianka19 napisał(a):
no to Kati miała fajną zabawę z psiakami. super sprawa. ;) a ten filmik niczego sobie, super, Katucha zdolniacha. :loveu: CE by się tak nie utrzymał na stopach. :evil_lol:

Zabawa była świetna!
My też mieliśmy ten problem na początku, ale ogólnie nie było tak źle ;)

Posted

Collie napisał(a):
Z Nelą niestety nie za bardzo, ale spróbujemy :D

Ja tam sobie nie wyobrażałam Kati na stopach, przerażała mnie myśl, jak utrzymam to 20kg, ale nie jest tak źle ;)
W takim razie powodzenia ;)

Posted

justyska2 napisał(a):
Super foteczki :)
Zazdroszczę wyjazdów do schronu.

A ty nie możesz jeździć do schroniska?

Collie napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Misi !:smilecol::smilecol::BIG::laola::laola:

Dziękujemy! :multi:

deer_1987 napisał(a):
Ale sie Kati stara!

Bardzo, ale jej to też sprawia przyjemność ;)