Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sator_k_ napisał(a):
Czemu mi się wydawało, że masz ciemniejsze włosy to ja nie wiem...

Ja też nie wiem :D
Jestem nigdy nie farbowaną blondynką :D Ale ogólnie to mam już ciemniejsze włosy, jak byłam mała to miałam takie jaśniutkie ;)

Posted

Prawie wszystko nadrobiłam, prawie, bo zostało mi jeszcze około 15 wątków, jak nadrobię to wrzucę kilka zdjęć Kati, bo coś mi się ich nazbierało... Będę was zanudzać samymi starociami z początku stycznia :D

A tak żeby nie było, że nic tu nie ma o psie to się poskarżę, że Kati mi w trzech miejscach w kilka dni zrobiła dziury w kołdrze i codziennie przez trzy dni jak budziłam się rano to latały pióra :D Dziurki są na tyle małe, że jak się je zszyje to nie widać i na tyle duże, że sporo pierza wyleciało... Poza tym Kati ciągle kogoś gryzie(mnie), ciągle na kogoś szczeka(na mnie), a na spacerze biega i biega i w domu zamiast spać to rozrabia... A wczoraj to szczekała na Misię, bo chciała się z nią bawić :D Głupie to takie, że nie wiem :D Ale i tak ją kocham, przynajmniej za to, że jak mam smakołyki to jest idealnym psem ;)

A tak poza tym to dzisiaj wybiłam sobie palca i nic nie mogę robić... Nawet lekcji nie odrobiłam, no dobra nie chciało mi się, ale powiem, że przez tego palca nie mogłam :D I jutro idę na dziewiątą, potem mam angielski, polski matmę i do domu ;)
Kocham piątki :loveu:

Posted

Paula03 napisał(a):
Prawie wszystko nadrobiłam, prawie, bo zostało mi jeszcze około 15 wątków, jak nadrobię to wrzucę kilka zdjęć Kati, bo coś mi się ich nazbierało... Będę was zanudzać samymi starociami z początku stycznia :D

A tak żeby nie było, że nic tu nie ma o psie to się poskarżę, że Kati mi w trzech miejscach w kilka dni zrobiła dziury w kołdrze i codziennie przez trzy dni jak budziłam się rano to latały pióra :D Dziurki są na tyle małe, że jak się je zszyje to nie widać i na tyle duże, że sporo pierza wyleciało... Poza tym Kati ciągle kogoś gryzie(mnie), ciągle na kogoś szczeka(na mnie), a na spacerze biega i biega i w domu zamiast spać to rozrabia... A wczoraj to szczekała na Misię, bo chciała się z nią bawić :D Głupie to takie, że nie wiem :D Ale i tak ją kocham, przynajmniej za to, że jak mam smakołyki to jest idealnym psem ;)

A tak poza tym to dzisiaj wybiłam sobie palca i nic nie mogę robić... Nawet lekcji nie odrobiłam, no dobra nie chciało mi się, ale powiem, że przez tego palca nie mogłam :D I jutro idę na dziewiątą, potem mam angielski, polski matmę i do domu ;)
Kocham piątki :loveu:

Rozrywkowa dziewczyna :razz:

Posted

[quote name='Avaloth']no mówię, że te bale gimnazjalne macie jak studniówki.. sukienki jak balowe, polonez :D
ładnie wyglądałaś :)
w ogóle wyglądasz na więcej lat niż masz ^^

To ja jestem, ciekawa jak będzie studniówka wyglądać :D
Dzięki :)
Wiem, staro wyglądam :D Ale to pewnie trochę dlatego, że wysoka jestem ;)

[quote name='kasia_owczarzak']Właśnie oglądałam zdjęcia :p Fiu Fiu - nie poznają koleżanki :p A w szczególności na tych jeszcze z domu. Nie poznałam Cię :oops: Zupełnie inna dziewczyna, niż ta którą widzę na spacerach. Świetnie wyglądałaś :p

PS. Co tam robiły Kaja i Miśka??

www.czina.be

I o to chodziło, żebym ładnie wyglądała, inaczej niż chodzę do szkoły, czy gdzieś z psem ;) Dzięki :)

Kaja i Miśka robiły nam zdjęcia i patrzyły jak tańczymy poloneza, każdy mógł przyjść, a potem musiały iść, a my się bawiliśmy :D

[quote name='kasia_owczarzak']

PETYCJA O ZAOSTRZENIU KAR ZA ZNĘCANIE SIĘ NAD ZWIERZĘTAMI

http://www.petycje.pl/petycja/6464/z...ierzetami.html

www.czina.be

Zaraz wejdę.

[quote name='deer_1987']Rozrywkowa dziewczyna :razz:

Się wie :D

[quote name='Aleksandra95']Super wyglądałaś ! :D

[quote name='kamilka91']Zgadzam się ;)

Dzięki :p

Posted

dagaa111 napisał(a):
widzę że bal mieliście bardzo udany :D ale ta sala wystrojona, u nas też niby wystrojona była, ale nie tak bardzo. I sukienkę fajną miałaś :)

Udany ;)
No sala była ładna, ale ile pracy włożyliśmy w jej wystrojenie. Miało wyglądać lepiej, ale pół osób nie zrobiło kostek, kilkaset balonów pękło... Ale i tak fajnie było ;)
Dzięki :)

Sylwia K napisał(a):
no no bal chbya był bardzo udany :)

Udany, udany i to bardzo :)