Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Podobało Ci się na balu? Komers ciekawa nazwa :p

Dziękujemy ;)
No już się powoli goi, a ja jestem taka, że jak coś się stanie to strasznie się martwię i w ogóle :lol:

a owszem :) my w sumie mieliśmy wersje bez poloneza, po prostu muzyka puszczana przez prześmiesznego dj'a, którego ochrzciliśmy zajączkiem = jakieś jedzenie, pizza i przystawki :) ale jak ja wtedy nie lubiłam 'dyskotek' tak na tym mi się podobało ^^

też się strasznie martwiłam jak na początku Chesterowi co chwile coś było, ale z nim to bym się tak psychicznie nie wydoliła więc teraz kolejne choroby i inne pierdoły przyjmuję spokojnie. Bo niby te jego alergie i trzustki to nic poważnego, ale zawsze się człowiek przejmuje. Ja przywykłam że weterynarza trzeba często odwiedzać, co zrobisz ;P

śliczne oczka na tych portretach:loveu:

Posted

Iś & Chester napisał(a):
a owszem :) my w sumie mieliśmy wersje bez poloneza, po prostu muzyka puszczana przez prześmiesznego dj'a, którego ochrzciliśmy zajączkiem = jakieś jedzenie, pizza i przystawki :) ale jak ja wtedy nie lubiłam 'dyskotek' tak na tym mi się podobało ^^

też się strasznie martwiłam jak na początku Chesterowi co chwile coś było, ale z nim to bym się tak psychicznie nie wydoliła więc teraz kolejne choroby i inne pierdoły przyjmuję spokojnie. Bo niby te jego alergie i trzustki to nic poważnego, ale zawsze się człowiek przejmuje. Ja przywykłam że weterynarza trzeba często odwiedzać, co zrobisz ;P

śliczne oczka na tych portretach:loveu:

No to musieliście mieć naprawdę fajnie ;)
My najpierw przez 15 minut tańczymy poloneza, potem przez jakieś pół godziny z gośćmi(rodzice, znajomi) spędzamy czas, a na końcu zostajemy sami z nauczycielami i będzie dyskoteka :D

Ja to się przejmuję jak jej coś jest, ale potem mnie to mija, gorzej z moją mamą, ona przez 24 na dobę, chodzi za Kati i ją całuje, przytula i w ogóle, takie tam, innymi słowami strasznie się martwi i chce być cały czas przy niej ;)

Dziękujemy :)

deer_1987 napisał(a):
To ja czekam na te bardziej sniegowe :razz:

Jest na co czekać :D Postaram się dodać zdjęcia jak najszybciej! :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
No dawaj śniegowe.:D Ja też mam bal gimnazjalny chyba 10 lutego.;-) Ogólnie dzisiaj pierwszy raz na wf-ie uczyliśmy się tańczyć.:P

Hmm śniegowe są jeszcze w aparacie :D
Dodam je jutro, a dzisiaj wrzucę kilka innych ;)

My mamy bal 5 lutego :p
A ja właśnie wróciłam z mojej pierwszej próby :) Hmm, poza tym, że nogi mnie bolą to było fajnie! Przez około 3 godziny tańczyliśmy. Jestem padnięta :D
Mój partner był już na trzech próbach, a ja na jednej i stwierdzam, że jak na pierwszy raz to było świetnie ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To Wy macie po lekcjach próby ??? :O:O

To był jeden z warunków balu...
Nasza "kochana" dyrekcja nie zgadza się na to, abyśmy na lekcjach ćwiczyli poloneza, czy potem dekorowali salę...
Niestety. Bal chcieli zrobić w ferie, żebyśmy wtedy przychodzili, ale poszliśmy na kompromis i bal jest po feriach, ale ćwiczymy po lekcjach!

Posted

Za oknem pogoda jest jaka jest, więc w domciu najlepiej jest sobie leżeć na łóżku. ;) A jeszcze lepiej położyć się na plecach do góry nie powiem czym :diabloti: i się uśmiechnąć :D

Posted

WeronikaM napisał(a):
swietna jest :loveu:

http://img80.imageshack.us/img80/608/dscn4380b.jpg
jaki pychol :lol:

http://img214.imageshack.us/img214/8985/dscn4387.jpg
piękne, białe ząbeczki D:

http://img40.imageshack.us/img40/3454/dscn4388m.jpg
:roflt: nieźle cie oblizała :D :D

Dzięki ;)
No białe, aż czasem mnie ta biel razi :diabloti:
No to żałuj, że nie widziałaś co ona robi jak ja do domu wracam :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale cie wylizała.;D hahaha Dora robi to samo :evil_lol::cool3:

Ja tam lubię jak ona mi daje buziaki, ale rano mnie to denerwuję, szczególnie w weekend. Ja sobie śpię w najlepsze, a ona na mnie wskakuje i mnie liże :D
Widzisz to one mają coś wspólnego :D