Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Paula,ale Ci Kati wypiękniała!

Musisz ją Romciu zobaczyć na żywo ;)

jambi_ napisał(a):
Paula, Ty robisz naprawde piękne zdjęcia! ;) ... albo to zasługa modeli ;) a.. i dopiero doczytałam, że masz krwiożerczego królika :megagrin:

Dzięki, ale to właśnie po części zasługa modeli :lol:
Oj krwiożerczego, ale przynajmniej teraz Misia ma spokój :D

netheter napisał(a):
a my sie witamy,
fajny z suńki nietoper :)

Witamy!
Dzięki :)

deer_1987 napisał(a):
No to czekamy, ale prosze o Kati zdjecia tez :)

Deer jak fajnie, że już jesteś :p
Dobra zaraz będą zdjęcia Kati!

Posted

Kati na mokrym spacerku :lol: Mokrym, bo padał deszcz ;) Oczywiście Kati była strasznie zadowolona, bo ona uwielbia brzydką pogodę!
(Zdjęcia z tamtego tygodnia)

A dzisiaj niby słońce świeci, wydaje się, że jest ciepło, ale wieje zimny wiatr i ogólnie jest zimno! Jak byłam z Kati na spacerku to z drzew zlatywały liście i gałązki i ja oczywiście zarobiłam taką gałązką, a dokładniej gałęzią :D

Posted

[quote name='sator_k_']http://img137.imageshack.us/i/dscn2605x.jpg/
Jakie fajne ząbki :D

A jakie ostre :D

[quote name='deer_1987']http://img137.imageshack.us/img137/170/dscn2605x.jpg
to fajnie wyszlo :)

A jak tam Misia?

To właśnie moje ulubione zdjęcie ;)

A Misia dobrze, coraz lepiej dogadują się z Kati! Wczoraj jak tylko otworzyłam jej klatkę to wybiegła i pobiegła prosto do posłanka Kati :p

[quote name='Daga & Maks']u nas też taka pogoda, niby ciepło, ale wiatr strasznie wieje. No ale jednak jesień się zbliża :D

Dzisiaj było już lepiej, na słońcu grzało, za to w cieniu zimno jak nie wiem ;)
Ach ta jesień! Z jednej strony ją lubię, a z drugiej nie! :lol:

Wczoraj byłyśmy z Kati na popołudniowym spacerku, oczywiście spotkałyśmy Keli, która przybiegła z pomocą jak usłyszała, że mój kundel obszczekuje psa! :D Na wieczornym spacerku znów ją spotkałyśmy jak siedziała pod klatką! I na porannym niestety też...
Mam przeczucie, że jej nawet nie wpuścili na noc do domu... Tak mi jej szkoda :(

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie da sie z kims pogadac zeby pies mial lepiej?

Niestety, ale raczej nie...

Dzisiaj z Kają byłyśmy na wystawie psów w Łodzi! To była nasza druga wystawa, ale tym razem było fajniej ;) Wracając z wystawy wstąpiłyśmy na chwilę na akcję "Zerwijmy łańcuchy". Ludzi było bardzo mało...
Potem wrzucę kilka zdjęć :)

Posted

wszyscy jak dają zdjęcia z wystaw to dają dogi niemieckie. Tak dawno ich nie widziałam na żywo. Miałam się powstrzymać, ale nie dam rady, chyba pojadę niedługo na jakąś wystawę żeby znowu je pooglądać :lol:

Posted

sator_k_ napisał(a):
Śliczne psiaki :). To była wystawa jakiejś konkretnej grupy/ras, że tylko dogi i akity masz :)?

To była krajowa wystawa grupy 3 i 9, oraz klubowa szpiców i psów pierwotnych, psów pasterskich niepolskich, dogów niemieckich, polskich owczarków nizinnych, psów gończych :)

WeronikaM napisał(a):
http://img824.imageshack.us/img824/1700/dscn2790q.jpg
to chyba jeszcze szczonek :loveu:
mi się najbardziej arlekiny podobają :)

Tak to jeszcze szczeniak, ale nawet one są ogromne :)
Tak, arlekiny są piękne! :p

deer_1987 napisał(a):
dogi sa przepiekne, takie dostojne!

Prawda?
Są śliczne i takie poważne! Chciałabym w przyszłości mieć doga! ;)

Daga & Maks napisał(a):
wszyscy jak dają zdjęcia z wystaw to dają dogi niemieckie. Tak dawno ich nie widziałam na żywo. Miałam się powstrzymać, ale nie dam rady, chyba pojadę niedługo na jakąś wystawę żeby znowu je pooglądać :lol:

Ja bardzo rzadko widuje dogi na żywo, mało kto w Łowiczu ma te psy, w sumie to chyba nikt :lol:
Jedź na wystawę i porób zdjęcia, ja chętnie na nie popatrzę :evil_lol:

Posted

Jeśli psów pasterskich niepolskich to i jużaki powinny tam być, nie widziałyście jakiegoś kudłacza wielkiego??? :-)

a jeśli gończych to może jakiś pies podobny do Hyźka sie przewinął??? :lol: :lol: :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Jeśli psów pasterskich niepolskich to i jużaki powinny tam być, nie widziałyście jakiegoś kudłacza wielkiego??? :-)

a jeśli gończych to może jakiś pies podobny do Hyźka sie przewinął??? :lol: :lol: :lol:

A jużaki były i chyba nawet mam zdjęcia, ale nie wiem ;)
A Hyźki też były, ale chyba nie mam zdjęć, chociaż nie jestem pewna :lol:
Tyle mam tego, że już nie pamiętam! :D

Zaraz będą kolejne zdjęcia!