Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malwina693']http://img826.imageshack.us/i/dscn2298.jpg/ Piękne uśmiechnięte pycholki :)
Ojjjj jak wy umiecie tak szybko uczyć wasze psiaki.... u mnie tylko wychodzi siad... a z resztą ciężko... :(
Może jakieś podpowiedzi :)

Dzięki :)
Sama nie wiem jak my się tego nauczyłyśmy! Widzę kiedy jej chce się uczyć i to wykorzystuję po prostu :p

[quote name='Daga & Maks']no to gratulacje i powodzenia w dalszej nauce :D

Dziękujemy :)

[quote name='dOgLoV']z kazda fotka jest coraz bardziej powazna :) rosnie dziewczyna na medal :loveu:

Ja to zauważyłam dopiero jak obejrzałam jej wszystkie zdjęcia! :D

[quote name='Obama']gratulacje! super:)

Dzięki! ;)

[quote name='sunshine']gratulacje :D

kuj żelazo póki gorące:D Sczyle łapią błyskawicznie i duzo zapamiętują... strasze psy wolniej się uczą więc na postepy się dłużej czeka;)

Dziękuję!
Właśnie teraz póki jest młoda chcę ją nauczyć jak najwięcej, bo za rok chciałabym zacząć trenować z nią agility! :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Tak, a ty masz jeszcze Paula mniejszą klatkę od mojej! W mojej Sopel bez problemu się położył! :evil_lol:

Kati też się w mojej położy! :)
A klatką mam mniejszą, ale otwartą prawie cały dzień! ;)

Posted

Paula03 napisał(a):
Kati też się w mojej położy! :)
A klatką mam mniejszą, ale otwartą prawie cały dzień! ;)

A Misia korzysta z otwartej klatki?
Fato jest otworzony od 7 do ok 24.00 albo nawet później a i tak biega raniutko a potem w nocy.

Posted

Na prawdę, macie otworzoną klatkę tak długo? Tak często jestem u was i zazwyczaj jest klatka zamknięta...
Ale mniejsza o to!
Misia jak się jej otworzy klatkę to od razu wychodzi i w ciągu dnia siedzi na dywaniku, albo w łazience :lol: a wieczorkiem biega po pokojach!

Posted

Paula03 napisał(a):
Na prawdę, macie otworzoną klatkę tak długo? Tak często jestem u was i zazwyczaj jest klatka zamknięta...
Ale mniejsza o to!
Misia jak się jej otworzy klatkę to od razu wychodzi i w ciągu dnia siedzi na dywaniku, albo w łazience :lol: a wieczorkiem biega po pokojach!

Naprawdę! Moja mama go rano zazwyczaj otwiera a ja przed pójściem spać wynoszę klatkę, łapię go i zamykam ;)
Fato tez zazwyczaj wieczorem biega, w dzien mimo otwartej klatki woli sobie poleniuchować :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Naprawdę! Moja mama go rano zazwyczaj otwiera a ja przed pójściem spać wynoszę klatkę, łapię go i zamykam ;)
Fato tez zazwyczaj wieczorem biega, w dzien mimo otwartej klatki woli sobie poleniuchować :)

Aha :)
Misia teraz właśnie wyszła z klatki i biega sobie po pokoju! ;)

Posted

Sylwia K napisał(a):
http://img834.imageshack.us/img834/8562/dscn1808u.jpg super jest ten króliś. Bardzo mi się podoba.

Dziękuję :lol:

Shaunell napisał(a):
O matko, jaki ta Twoja Misia ma rozbrajający wzrok xD
Po prostu padam. Ona jest taka urocza...

Dzięki ;)
A Misia od kilku dni przychodzi do mnie do pokoju i siada za łóżkiem i gryzie kable, ale jak ktoś podchodzi to przestaje i udaje, że coś tam wąchała :D