Paula03 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 A taka była u nas pogoda na początku tygodnia, tak było w godzinach od 17 do 20! Quote
Paula03 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Zaraz będzie kilka zdjęć z naszego wczorajszego spacerku! Quote
Daga&Maks Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 u nas w tym tygodniu kilka razy była taka pogoda :D Quote
Paula03 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Daga & Maks napisał(a):u nas w tym tygodniu kilka razy była taka pogoda :D U nas tylko raz, a potem już raczej słonecznie, tylko chłodno! Quote
Paula03 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Wczorajszy spacer był bardzo udany, były 4 psy, a potem 5! Przez najbliższy czas będą zdjęcia z tego spacerku! ;) Uczestnicy wczorajszego spacerku: Kati: Przyjrzyjcie się uważnie, bo ona jest bez smyczy :) Dopiero pod koniec ją zapięłam! Dżastin: Sąsiad z klatki obok! Kati uwielbia go ciągnąć za uszy, ogon, za łapy, po prostu za wszystko :evil_lol: Ostatnio urwał się nam trochę kontakt, bo jego pani, a moja bardzo dobra koleżanka wyjechała na miesiąc z polski i wychodzili z nim jej rodzice! Podejrzewam, że Dżastin wystąpi tu jeszcze mnóstwo razy ;) Dżast zna kilka podstawowych komend! Roxi: Sąsiadka z samej góry! Kati z początku jej się bała, ale teraz Roxi jest jest kumpelą! Razem kopią dołki, bawią się patykami, dają sobie buziaki :lol: Szkoda, że tak rzadko się widują! Roxi jest mądrym psem, zna kilka komend, a na spacerze cały czas przynosiła mi patyki, żebym jej rzucała :) Figa: Mieszka razem z Roxi! Jest już starsza, ale bardzo żwawa! Pogoniła Kati kilka razy jak bawiła się patykiem, przez co Kati jej się boi, omija ją szerokim łukiem, śmiesznie to wygląda :D Gabi: Sąsiadka z klatki obok, czyli z klatki Dżastina! Jej pani to moja koleżanka w moim wieku! Gabi jest również ze schroniska w Łowiczu! Dołączyła do naszego spacerku później! Kati jej się strasznie bała, ale one nigdy nie miały nawet szansy, dopiero wczoraj! I muszę przyznać, że się chyba polubiły trochę! Kati nawet dała buziaka Gabi, dopiero pod koniec Gabi, pogoniła moją, ale nie wiem dlaczego, no cóż... Dodam jeszcze, że Gabi zna kilka komend! Quote
łamAga Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 O kurde ale czad pogoda :evil_lol: że też u nas takiej nie było :evil_lol: psiaki słodkie :loveu: fajnie że możecie sie w takim gronie spotykac ;) Quote
sator_k_ Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Wszystkie psiaki śliczne. :loveu: Mi właśnie brakuje psiaków z którym mógłby się mój potwór pobawić. W pobliżu ma tylko jedną koleżankę, a tak to musimy prawie godzine jechać, żeby się z kimś spotkać, więc spotykamy się rzadko:shake:. Quote
Sylwia K Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 super zdjęcia burzowych chmur! i zazdroszczę psich kumpli Quote
Ewa&Duffel Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 U nas też w tym tygodniu taka pogoda była...zdjęcia świetne, takie mroczne :cool3: Ale fajni psi kumple ! Zazdrościmy, że macie ich tak blisko ;) Quote
Paula03 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 dOgLoV napisał(a):O kurde ale czad pogoda :evil_lol: że też u nas takiej nie było :evil_lol: psiaki słodkie :loveu: fajnie że możecie sie w takim gronie spotykac ;) Możecie tylko zazdrościć :evil_lol: Dzięki, no mi i Kati się podobało, innym psom raczej też, ale ich właściciele tylko stali i nic... Nawet się zbytnio nie interesowali. sator_k_ napisał(a):Wszystkie psiaki śliczne. :loveu: Mi właśnie brakuje psiaków z którym mógłby się mój potwór pobawić. W pobliżu ma tylko jedną koleżankę, a tak to musimy prawie godzine jechać, żeby się z kimś spotkać, więc spotykamy się rzadko:shake:. Dzięki ;) My mieszkamy na osiedlu gdzie jest mnóstwo psów, więc zawsze mijamy jakieś psy! Współczuję, że wy nie możecie się spotykać tak często! WeronikaM napisał(a):śliczne psiaki :) Dziękuję :p Sylwia K napisał(a):super zdjęcia burzowych chmur! i zazdroszczę psich kumpli Dziękuję ;) To jeszcze nie wszyscy :D Ewa&Duffel napisał(a):U nas też w tym tygodniu taka pogoda była...zdjęcia świetne, takie mroczne :cool3: Ale fajni psi kumple ! Zazdrościmy, że macie ich tak blisko ;) Ja nie lubię takiej pogody zbytnio, a zdjęcia mroczne, bo pogoda mroczna :D Dzięki, ja też się cieszę, że są tak blisko, ale nie chodzimy z nimi na spacery codziennie, bo zazwyczaj spacery niektórych psów ograniczają się do wyjścia przed blok i do domu! Quote
Paula03 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Musiałam trochę zdjęcia przerobić, bo mi wyszły ciemne... Jutro poodwiedzam wasze galerie, bo dzisiaj już nie zdążę ;) Quote
sator_k_ Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Fajne psiaki. Szczególnie ta dama mi sie spodobała http://img844.imageshack.us/i/dscn2277.jpg/:eviltong: Quote
Sylwia K Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/9307/dscn2269.jpg ale ona słodka Quote
Minerva Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Fajnie, że możecie się spotkać w taki duzym gronie :) Quote
Paula03 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='sator_k_']Fajne psiaki. Szczególnie ta dama mi sie spodobała http://img844.imageshack.us/i/dscn2277.jpg/:eviltong: Dzięki ;) Bo Gabi jest fajna :) [quote name='Ppx']jaki piasek fajny ^^ Nom ;) Fajny [quote name='Sylwia K']http://img833.imageshack.us/img833/9307/dscn2269.jpg ale ona słodka Dziękuję :p [quote name='Minerva']Fajnie, że możecie się spotkać w taki duzym gronie :) Ja też się ciesze, lubię takie spacery! Quote
MM. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 http://img833.imageshack.us/i/dscn2269.jpg/ :loveu: Quote
Paula03 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Caachou_']http://img833.imageshack.us/i/dscn2269.jpg/ :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='Daga & Maks']fajną ekipę spacerową macie :D No i to nie wszyscy ;) Pamiętacie Keli? http://img101.imageshack.us/img101/1494/dscn1287tf.jpg Opowiem wam coś o niej: Wczoraj u nas strasznie lało, a Keli biegała po dworze, była przerażona, chowała się pod samochodami, nawet bała się do mnie podejść, myślała, że chcę zrobić jej krzywdę :shake: Była cała mokra, trzęsła się, a jej właściciele siedzieli sobie w domu i nawet się nią nie interesowali :angryy: Wreszcie z pomocą koleżanek i kolegów złapaliśmy ją! Posiedziała chwilę z nami i doszła do siebie! Dziewczyny postanowiły ją oddać do domu, a właściciele nawet nie podziękowali, jedyne co powiedzieli to: "O Keli, gdzie ty byłaś?" I nic więcej... Keli bidulka zapierała się, żeby tylko nie wejść do środka, jestem ciekawa co ona musi przeżywać w domu, że nie chce tam przychodzić... Niedługo będą zdjęcia! Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='Paula03'] Pamiętacie Keli? http://img101.imageshack.us/img101/1494/dscn1287tf.jpg Opowiem wam coś o niej: Wczoraj u nas strasznie lało, a Keli biegała po dworze, była przerażona, chowała się pod samochodami, nawet bała się do mnie podejść, myślała, że chcę zrobić jej krzywdę :shake: Była cała mokra, trzęsła się, a jej właściciele siedzieli sobie w domu i nawet się nią nie interesowali :angryy: Wreszcie z pomocą koleżanek i kolegów złapaliśmy ją! Posiedziała chwilę z nami i doszła do siebie! Dziewczyny postanowiły ją oddać do domu, a właściciele nawet nie podziękowali, jedyne co powiedzieli to: "O Keli, gdzie ty byłaś?" I nic więcej... Keli bidulka zapierała się, żeby tylko nie wejść do środka, jestem ciekawa co ona musi przeżywać w domu, że nie chce tam przychodzić... Niedługo będą zdjęcia! biedna,nie wszyscy ludzie dojrzeli do posiadania psów Quote
Paula03 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Obama napisał(a):biedna,nie wszyscy ludzie dojrzeli do posiadania psów Oni na pewno nie... Keli była kupiona na rynku, dla ich córci która bardzo chciała mieć pieska, póki to był szczeniak to było dobrze, ale jak urosła, to się znudziła... Quote
Recommended Posts