kajkoowa Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No, ja czekam na filmiki nasze :dabloti: Szybciej będzie pewnie, jak przyleziesz i sama sobie zgram :diabloti: No i się powtórzę -dłuższa przerwa niespecjalnie nam służy :lol: Quote
Paula03 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 deer_1987 napisał(a):Jaka ta nowa sztuczka? :diabloti: Ja mysle o nauczeniu otwierania/zamykania szafek ale to by sie dobrze nie skonczylo :mad: Stanie na bocznych łapach :diabloti: Jedna z trudniejszych, bo Kati ma problem z nawet sekundowym ustaniem z dwiema łapami w powietrzu :D Naucz, naucz :evil_lol: Ja nauczyłam Kati, ale dzięki Bogu ona jakoś tego specjalnie nie wykorzystuje ;) dOgLoV napisał(a):http://img35.imageshack.us/img35/743/dscn1390i.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Kaja10014 napisał(a):No, ja czekam na filmiki nasze :dabloti: Szybciej będzie pewnie, jak przyleziesz i sama sobie zgram :diabloti: No i się powtórzę -dłuższa przerwa niespecjalnie nam służy :lol: Oj chyba tak nie wyjdzie, bo chyba je usunęłam z aparatu i są tylko na komputerze :evil_lol: To ja też się powtórzę nam dłuższa przerwa, krótsza przerwa czy nawet brak przerwy nie służą :diabloti: Wam to moim zdaniem jak zawsze idzie dobrze :loveu: Quote
kajkoowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Paula03 napisał(a): Oj chyba tak nie wyjdzie, bo chyba je usunęłam z aparatu i są tylko na komputerze :evil_lol: To ja też się powtórzę nam dłuższa przerwa, krótsza przerwa czy nawet brak przerwy nie służą :diabloti: Wam to moim zdaniem jak zawsze idzie dobrze :loveu: O ty mendo :diabloti: No to się teraz męcz i ślij na pocztę :diabloti: Ee tam. Może ja mam jakieś wygórowane ambicje, ale takie truchtanie mnie nie satysfakcjonuje ;) Wiem, że stać kundla na więcej. Trzeba więc zacząć bardziej regularne treningi. A i jak na jakiś obóz pojedziecie to potem się będziecie dzielić wiedzą :diabloti: Quote
Paula03 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Kaja10014 napisał(a):O ty mendo :diabloti: No to się teraz męcz i ślij na pocztę :diabloti: Ee tam. Może ja mam jakieś wygórowane ambicje, ale takie truchtanie mnie nie satysfakcjonuje ;) Wiem, że stać kundla na więcej. Trzeba więc zacząć bardziej regularne treningi. A i jak na jakiś obóz pojedziecie to potem się będziecie dzielić wiedzą :diabloti: No dobra jak ładnie poprosisz to ci prześle :diabloti: Ej tam wcale nie truchtaliście, tylko pod koniec, ale to dlatego, że Sopel zmarzł :eviltong: Taa najpierw to trzeba pojechać :roll: Prędzej to wy gdzieś pojedziecie, na jakieś semi czy coś :lol: Quote
kajkoowa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Paula03 napisał(a):No dobra jak ładnie poprosisz to ci prześle :diabloti: Ej tam wcale nie truchtaliście, tylko pod koniec, ale to dlatego, że Sopel zmarzł :eviltong: Taa najpierw to trzeba pojechać :roll: Prędzej to wy gdzieś pojedziecie, na jakieś semi czy coś :lol: Bo on jest zmarzluch ;p I już po 10 minutach jest mu zimno :D No na semi na pewno się gdzieś jeszcze wybierzemy :D Czekam więc na filmiki :) Quote
Paula03 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 Kaja10014 napisał(a):Bo on jest zmarzluch ;p I już po 10 minutach jest mu zimno :D No na semi na pewno się gdzieś jeszcze wybierzemy :D Czekam więc na filmiki :) Dobrze, że z Kati nie mam tego problemu ;) Postaram się dzisiaj wysłać :) Quote
Karro Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 O kurczę trochę zaległości sobie u Was zrobiłam, ale wszystko nadrobiłam :) A mi się skończyły ferie i dzisiaj byłam 3-ci dzień w szkole. To życzę udanych :loveu: Widzę, że jakieś fajne spotkanie z Soplem mieliście :loveu: Quote
Paula03 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 understandme napisał(a):O kurczę trochę zaległości sobie u Was zrobiłam, ale wszystko nadrobiłam :) A mi się skończyły ferie i dzisiaj byłam 3-ci dzień w szkole. To życzę udanych :loveu: Widzę, że jakieś fajne spotkanie z Soplem mieliście :loveu: O to współczuję, ja póki co w pełni korzystam z ferii :D Dziękuję :loveu: Fajne, fajne - trening agility ;) Quote
Paula03 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Jakie cieple fotki :loveu: Akurat było takie słońce, a ja mam jeszcze na dodatek ustawione cieple kolory w aparacie :loveu: No i minimalnie poprawiłam :) Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Cudna jest ta obroza Kati :loveu: A jak Misia? Quote
Paula03 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 deer_1987 napisał(a):Cudna jest ta obroza Kati :loveu: A jak Misia? Dziękujemy :loveu: Misia ma się dobrze, o paru dni strasznie dużo pije, a poza tym po staremu ;) Niestety nawet nie mam jej zdjęć, hmm może jutro uda mi się jakieś zrobić :) Quote
taxelina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 No to super, czekam bo ona sliczna jest :loveu: Quote
kajkoowa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dziękuję za filmiki :loveu: No i skradnę kundla do galerii kiedyś tam :diabloti: Tak je oglądam i kuurczę, nie dziwię się, że ten kundel tak biega, mam tak niezdecydowane ruchy, że masakra :D Ale nie jest najgorzej, na następnym treningu nadrobimy. To kiedy się spotykamy? :cool3: Quote
Paula03 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 deer_1987 napisał(a):No to super, czekam bo ona sliczna jest :loveu: KasiaJessy napisał(a):chętnie po oglądam No niestety, dzisiaj nie będzie króliczych zdjęć :shake: Jak wzięłam aparat to się okazało, że baterie nienaładowane :oops: Także Misiowe zdjęcia najwcześniej jutro :lol: Kaja10014 napisał(a):Dziękuję za filmiki :loveu: No i skradnę kundla do galerii kiedyś tam :diabloti: Tak je oglądam i kuurczę, nie dziwię się, że ten kundel tak biega, mam tak niezdecydowane ruchy, że masakra :D Ale nie jest najgorzej, na następnym treningu nadrobimy. To kiedy się spotykamy? :cool3: Nie ma za co :loveu: Zdecydowanie jutro :cool3: Quote
Oscar Patric Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 no Ja czekam na fotki Misi:) a tymczasem zasyłamy całuski:) Quote
Paula03 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 unikatowydiament napisał(a):no Ja czekam na fotki Misi:) a tymczasem zasyłamy całuski:) Dziękujemy :) Quote
Sylwia K Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 przepiękne zdjęcia, mega kolorystyka mi sie podoba Quote
kajkoowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Wpadamy do męczącej ciotki prosić o dzisiejsze filmiki :) Quote
Paula03 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Sylwia K napisał(a):przepiękne zdjęcia, mega kolorystyka mi sie podoba Dziękuję :loveu: Kaja10014 napisał(a):Wpadamy do męczącej ciotki prosić o dzisiejsze filmiki :) O rany :evil_lol: Teraz tutaj? :evil_lol: Dobra wezmę zgram na komputer i ci wyślę :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Paula03 napisał(a): O rany :evil_lol: Teraz tutaj? :evil_lol: Dobra wezmę zgram na komputer i ci wyślę :diabloti: Ty mnie możesz męczyć a ja Ciebie nie? :diabloti: Czekam :grins: Quote
Paula03 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Kaja10014 napisał(a):Ty mnie możesz męczyć a ja Ciebie nie? :diabloti: Czekam :grins: Mogę, bo jestem starsza :diabloti: Wreszcie mogę się nad kimś poznęcać :diabloti: Quote
kajkoowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Paula03 napisał(a):Mogę, bo jestem starsza :diabloti: Wreszcie mogę się nad kimś poznęcać :diabloti: Co nie znaczy mądrzejsza :evil_lol: Znęcaj się znęcaj, wodę z mózgu mi robisz niewiasto ;p Quote
Recommended Posts