*Weronika* Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wszyscy zakladaja galerie swoich psiakow, no to ja tez zaloze:lol: Na poczatek kilka fotek Wkrótce wiecej :)) Quote
asiunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Hej!! Piekny Bergus:loveu:Wyglada identyko jak Flat-moi znajomi maja pieska po takim samym skojarzeniu-seter i ON(jest bardzo do Bergusia podobny):evil_lol: Quote
*Weronika* Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 wow, pamietasz nawet jakim mieszancem jest moj pies:lol: ja sie nie spotkalam z taka mieszanka jeszcze [oprocz mojego]... seter tez irland? moglabym prosic fote tego psiaka znajomych? ciekawa jestem ;) Tez caly czarny jest? Bo w sumie dziwne to jest, ani seter irl. nie moze byc czarny:lol: no onki czasem moga byc, ale akurat mama nie byla...:lol: Quote
Psiara13 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Pikny psiak :D:D Czekam na new zdjecia coś mi się wydaje że będe tu często wpadać :D Quote
asiunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 *Weronika* napisał(a):wow, pamietasz nawet jakim mieszancem jest moj pies:lol: ja sie nie spotkalam z taka mieszanka jeszcze [oprocz mojego]... seter tez irland? moglabym prosic fote tego psiaka znajomych? ciekawa jestem ;) Tez caly czarny jest? Bo w sumie dziwne to jest, ani seter irl. nie moze byc czarny:lol: no onki czasem moga byc, ale akurat mama nie byla...:lol: Hej!! Wiesz...fajnych znajomych sie nie zapomina:razz:;) Psiur znajomych wabi sie Eter-jest tak jak mowie identyko-cały czarny lekko falowana siersc.Zdjecie postaram sie zrobic w najblizszym czasie.Wulkan energi i wieczne dziecko-tak moge go krotko opisac:evil_lol:.W kwesti Eterka to mama byla irlandka a tatus ON-kiem;) Quote
*Weronika* Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Wiesz...fajnych znajomych sie nie zapomina :lol:;) Psiur znajomych wabi sie Eter-jest tak jak mowie identyko-cały czarny lekko falowana siersc.Zdjecie postaram sie zrobic w najblizszym czasie.Wulkan energi i wieczne dziecko-tak moge go krotko opisac:evil_lol:.W kwesti Eterka to mama byla irlandka a tatus ON-kiem Z charakteru Bergen tez podobny:lol:A co do rodzicow, to tylko odwrotnie rasy ;) Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='*Weronika*'] Fajne by byly takie psy......nowa odmiana setera irlandzkiego:loveu::loveu: Sliczny piesek! Quote
*Weronika* Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Noo, seter irlandzko-niemiecki... albo polski:lol: Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='*Weronika*']Noo, seter irlandzko-niemiecki... albo polski:lol: Ooo....dobre:lol: Quote
nathaniel Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 JAk to się stało że Berger do Ceibie trafił, opowiedz coś i daj więcej fotek Quote
*Weronika* Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Pare nowych fotek, dzisiejszych ;) z serii 'duże nochale' :P w sumie podobne, ale jednak z roznymi wyrazami mordki:lol: No i troszku przeswietlone... ale to daje fajny efekt :) Quote
*Weronika* Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 heej, zapomnieliscie o naszej galerii? :(;) Quote
asiunia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Hej! Pamietamy:cool3: Pierwsze zdjecie mi sie najbardziej podoba:p Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aaaaaa kinolki jakie duuuzeeee :turn-l: Ta druga fotka na lozku jest boska. Quote
nathaniel Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 nathaniel napisał(a):JAk to się stało że Berger do Ceibie trafił, opowiedz coś i daj więcej fotek A ja sie powtórzę ;) Quote
bigos Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale nosio Ale śliczny nosio:loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Firanka? hahahaha niech bedzie i firanka :megagrin: Quote
Dominika1987 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Piękny :loveu::loveu::loveu::loveu: Ładnie to tak się ukrywać i nam zdjęć nie pokazywać :>?:evil_lol: Quote
*Weronika* Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Heh, zapomniałam o tym topicu ;) Mogę narazie jedną dać, tak na rozkręcenie znowu tego tematu.. Sepią się bawiłam ;) :D Quote
Recommended Posts