*Weronika* Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Niestety nie będzie więcej nowych fotek, bo Bergen od pół roku nie żyje ;( Może kiedyś dam tu jakieś fotki, których jeszcze nie wstawiałam, ale nie wiem czy to ma sens.. na razie to dalej nie jestem w stanie oglądać jego fotek, bo płakać mi się chce ;(( Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='*Weronika*']Niestety nie będzie więcej nowych fotek, bo Bergen od pół roku nie żyje ;( Może kiedyś dam tu jakieś fotki, których jeszcze nie wstawiałam, ale nie wiem czy to ma sens.. na razie to dalej nie jestem w stanie oglądać jego fotek, bo płakać mi się chce ;((:-(przykro mi bardzo... Quote
*Weronika* Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 To jedna z ostatnich fotek jakie mu zrobilam ;( Dzien pozniej wyjechalam do Anglii, wrocilam po 3 miesiacach a jego juz nie bylo ;( Minelo juz 1,5 roku, a ja nadal o nim pamietam, czasem nawet placze, i nigdy nie zapomnie ;( ['] Quote
anetta Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :calus: On był młodym psem, co się stało? A teraz masz jakiegoś psa? Quote
*Weronika* Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Anetta, sorry, ze dopiero teraz, wczesniej nie zauwazylam, ze ktos odpowiedzial w tym watku.. Wpadl pod samochod :( Na razie psa nie mam, mieszkamy w wynajmowanym domu i jego wlasciciel napewno by mial jakies waty, bo ma swira na punkcie porzadku i czystosci :/ Ale kiedy sie przeprowadzimy (pewnie niedlugo, tu juz sie wytrzymac nie da), pies bedzie napewno :D Quote
Recommended Posts