Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie będzie więcej nowych fotek, bo Bergen od pół roku nie żyje ;( Może kiedyś dam tu jakieś fotki, których jeszcze nie wstawiałam, ale nie wiem czy to ma sens.. na razie to dalej nie jestem w stanie oglądać jego fotek, bo płakać mi się chce ;((

Posted

[quote name='*Weronika*']Niestety nie będzie więcej nowych fotek, bo Bergen od pół roku nie żyje ;( Może kiedyś dam tu jakieś fotki, których jeszcze nie wstawiałam, ale nie wiem czy to ma sens.. na razie to dalej nie jestem w stanie oglądać jego fotek, bo płakać mi się chce ;((:-(przykro mi bardzo...

• 8 months later...
Posted

To jedna z ostatnich fotek jakie mu zrobilam ;(

Dzien pozniej wyjechalam do Anglii, wrocilam po 3 miesiacach a jego juz nie bylo ;(
Minelo juz 1,5 roku, a ja nadal o nim pamietam, czasem nawet placze, i nigdy nie zapomnie ;( [']

• 2 months later...
Posted

Anetta, sorry, ze dopiero teraz, wczesniej nie zauwazylam, ze ktos odpowiedzial w tym watku..
Wpadl pod samochod :(
Na razie psa nie mam, mieszkamy w wynajmowanym domu i jego wlasciciel napewno by mial jakies waty, bo ma swira na punkcie porzadku i czystosci :/ Ale kiedy sie przeprowadzimy (pewnie niedlugo, tu juz sie wytrzymac nie da), pies bedzie napewno :D