iveta Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [SIZE=2][SIZE=4]CZAREK PILNIE SZUKA DS! Siedmioletni brązowy, spokojny jamnik szuka domu. W swoim życiu przeszedł już trochę zamętu (i jeszcze więcej zjadł:)) Szuka kochającego właściciela, który zapewni mu bezpieczeństwo i dużo miłości. Obecnie przebywa w Tychach, w domu tymczasowym, nie chce wracać do schroniska. [SIZE=2][SIZE=2] telefon: 601294064 Quote
Daga&Maks Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 dałam go na wątek z jamnikami do adopcji jak długo może być w domu tymczasowym? możesz napisać coś więcej o charakterze, żeby zrobić ogłoszenia? jest szansa na więcej zdjęć? Quote
iveta Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Dzięki, stokrotne dzięki. Niewiele mogę napisać o jego charakterze, bo przebywałam z nim dosłownie kilka chwil, wiem że: wcześniej mieszkał u starszej kobiety, która niestety 'zaniemogła', a rodzina nie jest w stanie wyprowadzać psiaka i się nim zajmować, póki co przebywa u tej rodziny, nie wiem na jak długo. Jeśli nie znajdzie się DS trafi do schroniska, co będzie dla niego zapewne traumą, bo dziś na akcji w tyskim REALU był tak zestresowany sytuacją, że trzeba go było zawrócić z powrotem, wciąż niesamowicie piszczał. Widać jednak, że jest bardzo spokojnym psem, raczej takim domatorem. Postaram się zdobyć więcej informacji:) Quote
Recommended Posts