Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DZIĘKUJEMY za PIĘKNĄ OBROŻĘ i za ogłoszenia. Jak zmieniłem Ramzesowi obrożę to od razu była potrzeba lansowania się. Po zakwasach już nie ma śladu a bliższa i dalsza okolica zaprasza do spacerowania. Ramzesowi nic doraźnie nie potrzeba. Jest zdrowy, piękny i zadowolony z życia. Po wycieczce został uraz psychiczny i muszę powiedzieć że na dobre mu to wyszło. Docenił co stracił i teraz bardzo się pilnuje. Jest pierwszy do wszystkiego. Z niesłuchającego się zrobił się psem który stara się wyprzedzać nasze oczekiwania. Niesamowita przemiana. Krótko mówiąc wszystko OK.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobre wieści ... dobrze że "wyciągnął wnioski" z ucieczki ...
..ma się niestety zacząć okres burzowy ...
..trzymaj się Ramzesku
i dzięki Rodzinkowo za opiekę .. fajnie brzmią wasze relacje o Ramzesie i całej gromadce :razz:.

Posted

winter7 napisał(a):
Przed burzą można też podawać melatoninę (taką dla ludzi). Tak przynajmniej sugerowała mi zoopsycholog :) Tzn moim psom :p

Słuchajcie, a może wrzucić Ramzia na stronę adopcji Rhodesiana:cool3:
Zawsze to większa szansa na znalezienie domu.

http://www.adopcjerr.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=1&substartpage=1&Itemid=66#subcategory

A moglabys to zrobic?

Posted

Oto odpowiedź, którą dostałam ze strony adopcjerr.pl:

Witam, znamy historię Ramzesa. Chętnie pomożemy, przekażę wiadomość koleżance, która administruje stronę.
Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Dziękujemy!!!!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zamowilam chlopakowi na bazarku u Taks......... czerwona chuste....... szukam domu!
Ciekawe jak bedzie sie prezentowal?

Jak prawdziwy mężczyzna :)