Rodzinkowo Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 DZIĘKUJEMY za PIĘKNĄ OBROŻĘ i za ogłoszenia. Jak zmieniłem Ramzesowi obrożę to od razu była potrzeba lansowania się. Po zakwasach już nie ma śladu a bliższa i dalsza okolica zaprasza do spacerowania. Ramzesowi nic doraźnie nie potrzeba. Jest zdrowy, piękny i zadowolony z życia. Po wycieczce został uraz psychiczny i muszę powiedzieć że na dobre mu to wyszło. Docenił co stracił i teraz bardzo się pilnuje. Jest pierwszy do wszystkiego. Z niesłuchającego się zrobił się psem który stara się wyprzedzać nasze oczekiwania. Niesamowita przemiana. Krótko mówiąc wszystko OK. Quote
Poziomka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Czyli Ramzes zachowuje sie jak trzeba. Quote
kama210 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 dobre wieści ... dobrze że "wyciągnął wnioski" z ucieczki ... ..ma się niestety zacząć okres burzowy ... ..trzymaj się Ramzesku i dzięki Rodzinkowo za opiekę .. fajnie brzmią wasze relacje o Ramzesie i całej gromadce :razz:. Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Ale wiadomosci.......:) Oby tak dalej.....:) Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Zagladam raniutko do chlopaka........:) Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 anita_happy napisał(a):na burzę Kalm Aid - działa... Moze sprobujemy? Quote
Aimez_moi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Odwiedzam chlopaczka grzecznego.....:) Quote
winter7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Przed burzą można też podawać melatoninę (taką dla ludzi). Tak przynajmniej sugerowała mi zoopsycholog :) Tzn moim psom :p Słuchajcie, a może wrzucić Ramzia na stronę adopcji Rhodesiana:cool3: Zawsze to większa szansa na znalezienie domu. http://www.adopcjerr.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=1&substartpage=1&Itemid=66#subcategory Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 winter7 napisał(a):Przed burzą można też podawać melatoninę (taką dla ludzi). Tak przynajmniej sugerowała mi zoopsycholog :) Tzn moim psom :p Słuchajcie, a może wrzucić Ramzia na stronę adopcji Rhodesiana:cool3: Zawsze to większa szansa na znalezienie domu. http://www.adopcjerr.pl/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=1&substartpage=1&Itemid=66#subcategory A moglabys to zrobic? Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Czesc Kochaniutki.......:) pewnie juz spisz? Quote
winter7 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Aimez_moi napisał(a):A moglabys to zrobic? Ok, już wysyłam do nich mail'a :) Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 winter7 napisał(a):Ok, już wysyłam do nich mail'a :) Dziekuje....:) Dziekuje...:) Dziekuje....:) Quote
winter7 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Już wysłane. Jutro tam zadzwonię. Oby się fartnęło Ramziowi :) Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 winter7 napisał(a):Już wysłane. Jutro tam zadzwonię. Oby się fartnęło Ramziowi :) Dzieki raz jeszcze....oby tak bylo.....:) Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Zagladam do naszego Ramziaczka......:) Quote
winter7 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Oto odpowiedź, którą dostałam ze strony adopcjerr.pl: Witam, znamy historię Ramzesa. Chętnie pomożemy, przekażę wiadomość koleżance, która administruje stronę. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Dziękujemy!!!! Quote
Aimez_moi Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 I ja bardzo dziekuje....:):) Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Zamowilam chlopakowi na bazarku u Taks......... czerwona chuste....... szukam domu! Ciekawe jak bedzie sie prezentowal? Quote
plina Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Aimez_moi napisał(a):Zamowilam chlopakowi na bazarku u Taks......... czerwona chuste....... szukam domu! Ciekawe jak bedzie sie prezentowal? Jak prawdziwy mężczyzna :) Quote
Aimez_moi Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 plina napisał(a):Jak prawdziwy mężczyzna :) Witaj Kochaniutka.....:) Mam nadzieje, ze bedzie ladnie wygladal.....:) Quote
Recommended Posts