Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poziomka napisał(a):
Ramzio jest tak cudny a ciagle bez domku.

Ramzes myśli że ma już swój domek, zadomowił się, nawiązał przyjaźnie, ma o kogo dbać i kto o niego też ma.
Krótko mówiąc Sielankowo - Rodzinkowo.

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Ramzes myśli że ma już swój domek, zadomowił się, nawiązał przyjaźnie, ma o kogo dbać i kto o niego też ma.

Swiete slowa.....:)

Posted

Rodzinkowo napisał(a):

hmmm...to brzmi....tak....ech...rozmarzyłam się;)

Posted

Wczoraj po poludniu w czasie burzy z podworka uciekli Ramzes z Cywilem..... Ramzes niesamowicie boi sie burzy .... rozwalil siatke i razem z Cywilem uciekli......Rodzinkowo szukali psiakow przez cala noc. Powiadomiono Straz Miejska i Policje....lekarzy weterynarii...znajomych.Zrobione zostaly plakaty ze zdjeciami psiakow. Mam nadzieje, ze wroca....

Posted

uff............................

Rodzinkowo dziękujemy za skuteczną akcję poszukiwawczą ... DZIĘKUUJEMY całej rodzince :)))

jak ochłoniecie po poszukiwaniach, napiszcie nam coś więcej...
Ramzes aż tak spanikował przed burzą że się podkopał ?

Posted

Ramzes wyczuwa burzę 15 minut przed czasem. Zaczyna chodzić w kółko z mętnym wzrokiem. Nie reaguje na wołania. Uciekać, uciekać... gdzie - przed siebie. Ramzes jest autorytetem dla Cywila i gdzie jeden tam i drugi. Jutro zrobię zdjęcie siatki gdzie Ramzes zrobił wyłom, jest to wręcz niesamowite że mogli przejść przez taki mały otwór takie wielkie psy. Ramzes ma amok i musi uciekać. Wiedzieliśmy z której strony przyszła burza i gdzie szła i tam poszukiwania były najintensywniejsze. Znalazły się przez FB. Były wyczerpane i okradzione z obroży. Cywilowi akurat wczoraj kupiłem nową a Ramzes miał fajną od Aimez. Tacy są ludzie. Najważniejsze że się znalazły. Dziękujemy wszystkim za pomoc i wsparcie.

Posted

Rodzinkowo napisał(a):
Ramzes wyczuwa burzę 15 minut przed czasem. Zaczyna chodzić w kółko z mętnym wzrokiem. Nie reaguje na wołania. Uciekać, uciekać... gdzie - przed siebie. Ramzes jest autorytetem dla Cywila i gdzie jeden tam i drugi. Jutro zrobię zdjęcie siatki gdzie Ramzes zrobił wyłom, jest to wręcz niesamowite że mogli przejść przez taki mały otwór takie wielkie psy. Ramzes ma amok i musi uciekać. Wiedzieliśmy z której strony przyszła burza i gdzie szła i tam poszukiwania były najintensywniejsze. Znalazły się przez FB. Były wyczerpane i okradzione z obroży. Cywilowi akurat wczoraj kupiłem nową a Ramzes miał fajną od Aimez. Tacy są ludzie. Najważniejsze że się znalazły. Dziękujemy wszystkim za pomoc i wsparcie.

bo oni zazdrościli Herbuskowi;)

Posted

danavas napisał(a):
bo oni zazdrościli Herbuskowi;)

Oj Ciotuchna......no co Ty......
sama wiesz jak sie przezywa taka ucieczke.
Mam nadzieje, ze chlopaki juz troszke sie poukladali.
Rodzinkowo......jeszcze raz powtorze: jestescie wspaniali.....:):)