Aimez_moi Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Poziomka napisał(a):Zagladam do piesia. Ja takze......i przesylam glaski....:) Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Czesc Slodziaku Kochany......:) co tam u Ciebie? Quote
anita_happy Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 jak bylam w Borach tuch u Astiego na wakacjach to na plazy widziałam Rhodeziana! dlaczego ten szydlowiecki rhodezian nadal bez swojego stałego człowieka - non kapito ???? Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Oj....Boziu......dobre pytanie..... Quote
Poziomka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ramzio jest tak cudny a ciagle bez domku. Quote
Rodzinkowo Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Poziomka napisał(a):Ramzio jest tak cudny a ciagle bez domku. Ramzes myśli że ma już swój domek, zadomowił się, nawiązał przyjaźnie, ma o kogo dbać i kto o niego też ma. Krótko mówiąc Sielankowo - Rodzinkowo. Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes myśli że ma już swój domek, zadomowił się, nawiązał przyjaźnie, ma o kogo dbać i kto o niego też ma. Krótko mówiąc Sielankowo - Rodzinkowo. Swiete slowa.....:) Quote
kama210 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 odnowione allegro - http://allegro.pl/rhodesian-ramzes-oddany-przyjaciel-calej-rodziny-i1787855729.html Quote
Aimez_moi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Kama.....:):) wielkie dzieki.....:) Quote
danavas Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes myśli że ma już swój domek, zadomowił się, nawiązał przyjaźnie, ma o kogo dbać i kto o niego też ma. Krótko mówiąc Sielankowo - Rodzinkowo. hmmm...to brzmi....tak....ech...rozmarzyłam się;) Quote
kama210 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 RAMZES I CYWIL uciekli dziś w trakcie burzy z podwórka :((((((((( Aimez napisze więcej jak wejdzie... wątek - http://www.dogomania.pl/threads/213567-G%C3%93RA-KALWARIA-25.08-zagin%C4%99%C5%82y-dwa-du%C5%BC******-owczarek-niemiecki-i-rhodesian-...?p=17517655#post17517655 Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Wczoraj po poludniu w czasie burzy z podworka uciekli Ramzes z Cywilem..... Ramzes niesamowicie boi sie burzy .... rozwalil siatke i razem z Cywilem uciekli......Rodzinkowo szukali psiakow przez cala noc. Powiadomiono Straz Miejska i Policje....lekarzy weterynarii...znajomych.Zrobione zostaly plakaty ze zdjeciami psiakow. Mam nadzieje, ze wroca.... Quote
kama210 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wydarzenie na FB ... - http://www.facebook.com/event.php?eid=251082334923928 Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Sa. Znalazly sie...:):) Uciekly w panice ponad 15 km od miejsca zamieszkania. Ale Rodzinkowo juz je ma....:):) Quote
kama210 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 uff............................ Rodzinkowo dziękujemy za skuteczną akcję poszukiwawczą ... DZIĘKUUJEMY całej rodzince :))) jak ochłoniecie po poszukiwaniach, napiszcie nam coś więcej... Ramzes aż tak spanikował przed burzą że się podkopał ? Quote
Rodzinkowo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ramzes wyczuwa burzę 15 minut przed czasem. Zaczyna chodzić w kółko z mętnym wzrokiem. Nie reaguje na wołania. Uciekać, uciekać... gdzie - przed siebie. Ramzes jest autorytetem dla Cywila i gdzie jeden tam i drugi. Jutro zrobię zdjęcie siatki gdzie Ramzes zrobił wyłom, jest to wręcz niesamowite że mogli przejść przez taki mały otwór takie wielkie psy. Ramzes ma amok i musi uciekać. Wiedzieliśmy z której strony przyszła burza i gdzie szła i tam poszukiwania były najintensywniejsze. Znalazły się przez FB. Były wyczerpane i okradzione z obroży. Cywilowi akurat wczoraj kupiłem nową a Ramzes miał fajną od Aimez. Tacy są ludzie. Najważniejsze że się znalazły. Dziękujemy wszystkim za pomoc i wsparcie. Quote
danavas Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Rodzinkowo napisał(a):Ramzes wyczuwa burzę 15 minut przed czasem. Zaczyna chodzić w kółko z mętnym wzrokiem. Nie reaguje na wołania. Uciekać, uciekać... gdzie - przed siebie. Ramzes jest autorytetem dla Cywila i gdzie jeden tam i drugi. Jutro zrobię zdjęcie siatki gdzie Ramzes zrobił wyłom, jest to wręcz niesamowite że mogli przejść przez taki mały otwór takie wielkie psy. Ramzes ma amok i musi uciekać. Wiedzieliśmy z której strony przyszła burza i gdzie szła i tam poszukiwania były najintensywniejsze. Znalazły się przez FB. Były wyczerpane i okradzione z obroży. Cywilowi akurat wczoraj kupiłem nową a Ramzes miał fajną od Aimez. Tacy są ludzie. Najważniejsze że się znalazły. Dziękujemy wszystkim za pomoc i wsparcie. bo oni zazdrościli Herbuskowi;) Quote
Aimez_moi Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 danavas napisał(a):bo oni zazdrościli Herbuskowi;) Oj Ciotuchna......no co Ty...... sama wiesz jak sie przezywa taka ucieczke. Mam nadzieje, ze chlopaki juz troszke sie poukladali. Rodzinkowo......jeszcze raz powtorze: jestescie wspaniali.....:):) Quote
Recommended Posts