kiniaaa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 witamy Choco :) pogoda piękna, więc pewnie też dużo spacerujecie jak my :multi: http://img228.imageshack.us/img228/1738/dsc01507m.jpg pięknie :loveu: Quote
The Choco Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='kiniaaa']witamy Choco :) pogoda piękna, więc pewnie też dużo spacerujecie jak my :multi: http://img228.imageshack.us/img228/1738/dsc01507m.jpg pięknie :loveu: Hejka , taaaaak u "Was na spacerku " :painting: co prawda ty byłaś rano a ja teraz ale nikogo nie zastałam , hmmmm .... nawet pies nie zaszczekał ale słoneczko było :laugh2_2: :laola::laola: Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]MARCHEWKOWE ELDORADO [/FONT] Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [FONT="Comic Sans MS"]ZA MARCHEWKĘ ZROBIĘ WSZYSTKO [/FONT] Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]PYSZNOŚCI [/FONT] Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :eating::eating::eating::eating: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [CENTER][SIZE="2"]a ten co tam robi na górze ??????? Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"].....tutaj też jakiś macha ogonem ___________________________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Yourii Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://img546.imageshack.us/img546/9195/dsc01560y.jpg mmmmm,.... pyszna ta marcheweczka :D Quote
kiniaaa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 http://img132.imageshack.us/img132/3951/dsc016131.jpg jęzor :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Cześć!! :multi: Śliczne fotki :loveu::loveu::loveu:! A co tam u was słychać?? :) Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Yourii http://img546.imageshack.us/img546/9195/dsc01560y.jpg mmmmm,.... pyszna ta marcheweczka Hejka Yourii Moje psiaki przepadają za marchewką , zresztą większość warzyw i owoców uwielbiają ale ostatnio staram się sprawdzać co mogę im dawać bo przeczytałam ze są produkty wyjątkowo zle przez psy tolerowane bądz wręcz zabronione to: WINOGRONA I RODZYNKI co prawda nigdy nie dawałam a przeczytałam ze Mogą spowodować u psa smiertelne uszkodzenie nerek. Dawki śmiertelne to:2 winogrona/1 kg masy ciała psa 6 rodzynek/1 kg masy ciała psa Wyobrazmy więc sobie co może się stać gdy 10 kg jamnik dorwie się do paczki z rodzynkami,które pańcia trzyma w najniższej szafce kuchennej. Objawy pojawiają się średnio po 12 godzinach.Są to: -wymioty -biegunka -otępienie -odwodnienie -częstomocz Jeśli dojdzie do uszkodzenia nerek to pies ma marne szanse na przeżycie. CZEKOLADA a moje uwielbiają Zawiera toksyczną dla psów theobromine,związek podobny do kofeiny. Śmiertelna dawka czekolady dla psa o masie 35 kg to :niecałe 2 kg czekolady mlecznej 0,5 kg czekolady gorzkiej Theobromina zawarta w czekoladzie wywołuje u psa nadmierne wydzielanie adrenaliny,powoduje zmniejszenie dopływu krwi do mózgu,zmiany rytmu serca.W efekcie może spowodować atak serca. Objawy zjedzenia szkodliwej ilości tego smakołyku to: -nadmierne ślinienie -częstomocz -rozszerzenie zrenic -przyspieszone bicie serca -wymioty -biegunka -nadaktywność,nadpobudliwość -drgawki -śpiączka Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 http://img132.imageshack.us/img132/3951/dsc016131.jpg jęzor Hejka fajnie ze wpadłaś Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Cześć!! Śliczne fotki ! A co tam u was słychać?? Cześć Ola , dzięki ze zajrzałaś do nas , ciesze się ze fotki ci się podobają , jak będzie ładna pogoda zrobię więcej w plenerze Quote
Guest Fusiafusia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='The Choco']Cześć Ola , dzięki ze zajrzałaś do nas , ciesze się ze fotki ci się podobają , jak będzie ładna pogoda zrobię więcej w plenerze Nie ma za co! ;) Oki. ;) A widziałaś filmik z Kajtkiem?? :cool3: Quote
The Choco Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Nie ma za co! ;) Oki. ;) A widziałaś filmik z Kajtkiem?? :cool3: Juz wkładam kapcie i szlafroczek i pędzę obejrzeć Quote
The Choco Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [SIZE="4"]Ach wiosnę czuć w powietrzu .............. Quote
kaaamila1 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witam! Śliczne psiaki!! Mój Kenzo również przepada za marchewką:)Pozdrawiam. Quote
Yourii Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='The Choco']Hejka Yourii Moje psiaki przepadają za marchewką , zresztą większość warzyw i owoców uwielbiają ale ostatnio staram się sprawdzać co mogę im dawać bo przeczytałam ze są produkty wyjątkowo zle przez psy tolerowane bądz wręcz zabronione to: WINOGRONA I RODZYNKI co prawda nigdy nie dawałam a przeczytałam ze Mogą spowodować u psa smiertelne uszkodzenie nerek. Dawki śmiertelne to:2 winogrona/1 kg masy ciała psa 6 rodzynek/1 kg masy ciała psa Wyobrazmy więc sobie co może się stać gdy 10 kg jamnik dorwie się do paczki z rodzynkami,które pańcia trzyma w najniższej szafce kuchennej. Objawy pojawiają się średnio po 12 godzinach.Są to: -wymioty -biegunka -otępienie -odwodnienie -częstomocz Jeśli dojdzie do uszkodzenia nerek to pies ma marne szanse na przeżycie. CZEKOLADA a moje uwielbiają Zawiera toksyczną dla psów theobromine,związek podobny do kofeiny. Śmiertelna dawka czekolady dla psa o masie 35 kg to :niecałe 2 kg czekolady mlecznej 0,5 kg czekolady gorzkiej Theobromina zawarta w czekoladzie wywołuje u psa nadmierne wydzielanie adrenaliny,powoduje zmniejszenie dopływu krwi do mózgu,zmiany rytmu serca.W efekcie może spowodować atak serca. Objawy zjedzenia szkodliwej ilości tego smakołyku to: -nadmierne ślinienie -częstomocz -rozszerzenie zrenic -przyspieszone bicie serca -wymioty -biegunka -nadaktywność,nadpobudliwość -drgawki -śpiączka Dobrze wiedzić :) moja małą akurat za czekoladą nie przepada, ale winogrona parę razy jadła i nigdy nic nie nie stało ani żadnych objaw u niej nie stwierdziłam. Przestrzegam przed magdonaldem jedynie :P ostatnio byłam na mc drive no i ona zawsze tak ładnie prosi z fotela pasażera to jej dałam kawałek, ale mówię Wam kawałek! w nocy i na następny dzień miałam meksyk w domu... takie rozwolnienie, że aż za głowę się łapałam Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Hejka Yourii , moja po kurczaku kiedyś się chorowała , teraz daje głownie gotowa karmę Hill's , ale aż mnie ściska jak jem a one patrzą i patrzą jakby mówiły no podziel się Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [SIZE="4"]Takie oczki robi ......jak coś chce Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="4"]i wiecie to działa Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="4"]pies ciągle głodny ..... :eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating: Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [SIZE="3"]Czasami trzeba użyc sztuczek np.waruje Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]a gdy to nie działa umiem jeszcze tak Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [SIZE="3"]i wtedy to już musi dać cosika o tak Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]prawda ze śliczną mam żabusiowa miseczkę Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [SIZE="3"]hmmm ... ja też tak umiem Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [SIZE="3"]I pozować umiem - proszę - profil Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]profil z drugiej strony Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]nosek Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]bródka Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]zbliżenie Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts