The Choco Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Yorkomanka']a ja głupia myślałam że to galeria choco:shock: wiem jestem zła i niedobra:diabloti: :mad: [SIZE="2"]Więc wyłącz myślenie Quote
The Choco Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Choco z zamkniętymi oczkami :splat::splat: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> P.S Efekt lampy błyskowej większość zdjęć mamy takich :thinkerg: Nie pokażę jak nie przestaniesz mi błyskać :cool3::cool3: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Tak lepiej , Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :wolfie::wolfie::wolfie::wolfie::wolfie::wolfie::wolfie::wolfie: To chyba długo potrwa to ja sobie poleżę Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [SIZE="2"]Ja tez , też. Uwaga pozuję Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ------------------------------------------------------------------------------- :jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie: [CENTER][SIZE="2"]Delicja w nagrodę Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ___________________________________________________________________ ___________________________________________________________________ P.s Jak można jej odmówić :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [SIZE="3"]Pyszności :sabber::sabber::sabber::sabber::sabber::sabber::sabber::sabber::sabber: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ========================================================= Jeszcze poproszę Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ---------------------------------------------------------------------------- Quote
Hanam Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No no no ....piękne pieski i rozkochani w nich właściciele. Quote
The Choco Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [SIZE="3"] I znowu zaczyna :errrr::errrr::errrr::errrr::errrr::errrr: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]Może uszko -hmm moje ulubione Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Idę spatulki dobranoc Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ----------------------------------------------------------------------------- Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :laola::laola: Quote
The Choco Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='Hanam']No no no ....piękne pieski i rozkochani w nich właściciele. Hanam dziękuje Ci bardzo za miłe słowa [SIZE="3"]:happy1: Quote
Gosia9712P Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jakie śliczne dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Hej!! :multi: http://img20.imageshack.us/img20/1079/dsc01447gt.jpg Jakie urocze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
The Choco Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Gosia9712P']Jakie śliczne dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: Hejka Gosia , ciesze się ze wpadłaś miło Cię poznać Quote
The Choco Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Hej!! :multi: http://img20.imageshack.us/img20/1079/dsc01447gt.jpg Jakie urocze :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="3"]Ola jak miło Cię znów goscić a to dla Kajtusia Quote
Guest Fusiafusia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='The Choco'][SIZE="3"]Ola jak miło Cię znów goscić a to dla Kajtusia Cześć!! Nie ma za co!! ;) Dziękujemy! :) Quote
Yourii Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 hej :) Rewelacyjne foty, a Choco uroczy a Lea pozuje jak modelka :) Quote
Doti1986 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 http://img52.imageshack.us/img52/5135/dsc01438g.jpg Śliczności:) Quote
The Choco Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Yourii']hej :) Rewelacyjne foty, a Choco uroczy a Lea pozuje jak modelka :) [SIZE="3"]Witamy , witamy i ślicznie zapraszamy dla Pańci kawka ?? [SIZE="3"]aa dla suni może kosteczka Quote
The Choco Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [quote name='Doti1986']http://img52.imageshack.us/img52/5135/dsc01438g.jpg Śliczności:) [SIZE="3"]Doti zapraszamy jak miło nam ze wpadłaś [SIZE="3"]Pixi zapraszamy na poczęstunek Quote
The Choco Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Doti1986 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kurcze jaka pyszna kawusia:) Od razu 2 poproszę:) Quote
The Choco Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 :laola::laola: [SIZE="5"]Dziś TŁUSTY CZWARTEK wiec zapraszam :eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating::eating: Quote
FREDZIU Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 CZeść dawno nas tu nie było, wszystkie Twoje psiaczki są cudowne, tylko troszke mi sie mylą:oops:, które są twoje:shake:. A te foty z netu z małymi szczylkami, kotkami itd , poprostu super, nie mogłam się napatrzeć na te mordki. Zapraszam do naszej galerii:lol: Quote
The Choco Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Cześć!! :) :jumpie::jumpie::jumpie: [SIZE="2"]Cześć Ola, jak tam Kajtus wiosnę czuje ???? Ciepełko , słoneczko , dłuższe spacerki - ja już się doczekać nie mogę :laugh2_2: P.s oczywiście zapomniałam ci napisać ze reflektuje na banerek , czekam na propozycje /może niech będzie świeży jak wiosna / :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
The Choco Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='FREDZIU']CZeść dawno nas tu nie było, wszystkie Twoje psiaczki są cudowne, tylko troszke mi sie mylą:oops:, które są twoje:shake:. A te foty z netu z małymi szczylkami, kotkami itd , poprostu super, nie mogłam się napatrzeć na te mordki. Zapraszam do naszej galerii:lol: [SIZE="2"]Już ci Fredziu tłumaczę : ja mam 2 suczki Choco i Lea :dog::dog: Choco to tytułowa bohaterka galerii i ma skończone 2 latka , Lea - to nasza sunia ma skończone 10 lat kopiliśmy ja jako yorka i urósł nam New York - sama słodycz A wiec na początku planowałam galerie dla Choco a ze Leosia sie pogniewała ze gwiazdeczki nie pokazuje wiec postanowiłam nie zakładać oddzielnej galerii tylko obiema dziewczynami się chwalić :Cool!: Gościnnie wystąpił tez na stronce Sargasik :dog: to yorczek moich rodziców wiec od czasu do czasu będę wstawiać tez jego zdjęcia żeby nie było mu smutno a ze jest taki śliczny to będzie podobać :gent: No i ostatni punkt to zdjęcia puppy :bluepaw:- są tak cudne ze jak gdzie napotkam i będę wklejać bo takie szczeniaczki to sama słodycz - wszystkie mogłyby być moje /ten zapach z pyszczka , te niezdarne ruchy , maślane oczka .... Quote
The Choco Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [SIZE="3"]CHOCO -POLOWANIE NA MYSZ Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]UWAGA ZARYS HISTORYCZNY:Yorki powstały w połowie XIX wieku. Ich zadaniem było tępienie myszy i szczurów w domach biednych rzemieślników i robotników Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]Wiec ona o zgrozo ćwiczy..... lub kultywuje dziedzictwo przodków .... Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]pokonana .......tylko kto ??? Choco czy myszka ?? Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]Za to nie odważę się napisać co zrobiła Leosia z 2 prawdziwymi myszkami ,które dorwała jedna w domu druga w ogrodzie oraz z papużka sąsiadów gdy byliśmy w gościnnie ....... /tzn tyle ujawniła naszym oczom a ile było jej ofiar ???? / Co prawda jak była mała wychowywała sie z kotem wiedz sadzę ze ten rudzielec pokazał jej co i jak ??? sie robi ... bo mogła by robic za kota łownego dla nas o zgrozo bo po takich incydentach nie mogłam na nia patrzec a ona była z siebie taka dumna Quote
The Choco Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [SIZE="2"]No i jak polowanko to jeszcze zamieszczę AKCJA KACZUSIA Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :grab::grab::grab::grab::grab: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :painting::painting::painting: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"] to może w chowanego ????? Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]Ja nie chcesz się bawić to nie :mad: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ____________________________________________________________ [SIZE="2"]A ja taka nieuczesana .... Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :smilecol::smilecol: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> __________________________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="2"]znowu mnie mruga tym aparatem a ja tu wazne sprawy z kaczusia omawiam przeszkadza mi ----------------------------------------------------------------------------- Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [SIZE="3"]A ja smutna jestem kaczusia bawić się nie chce ....... :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts