The Choco Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 [FONT="Verdana"][SIZE="4"]No i nie może zabraknąć nastrojowej , romantycznej muzyki w ten wieczór [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [video=youtube;UFNY_mbALWQ]http://www.youtube.com/watch?v=UFNY_mbALWQ&feature=player_embedded[/video] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
The Choco Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> ,[SIZE="4"],Gdy Cię wróg zaatakuje, Ja w mig gardło mu rozpruje ! Jestem strasznie groźnym psem I każdego wroga zjem ! Na mój widok każdy znika, Bo mam duszę wojownika ! Yorku, przecież jesteś mały ! Cóż, nikt nie jest doskonały ! " Quote
The Choco Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE="3"]Czy jest przyjaciel równy mu - co ścieżkę wskaże ci? Uczciwe serce, wierny druh - duch wielki w oczach lśni Artysta w pracy - w sportach mistrz - rodziny i stad stróż - Faworyt królów - pieszczoch dam - to przecież pies i już! choć ciałem raczej mały - to podbił on świat cały świat...." :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
The Choco Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [SIZE="3"]Weź proszę smycz i piłeczkę pospacerujmy troszeczkę! Ja razem z tobą gdzieś w parku usiądźmy sobie tam gdzie drzewko rośnie popatrzmy sobie na zachód słońca Bez zbędnych słów i kagańca wykrzyknij "aport" i rzuć piłeczkę :multi: pospacerujmy troszeczkę! Quote
The Choco Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Ależ proszę , proszę ja kagańca nie noszę za piłeczkę dziękuje chętnie po aportuje daj mi jeszcze Pańcia cosika to pokaze ci jak brykam Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Guest Fusiafusia Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi: ! śliczne zdjęcia ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
The Choco Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi: ! śliczne zdjęcia ! :loveu: :loveu: :loveu: Ola i Kajtek dziękujemy ślicznie za odwiedzinki i cieszymy się ze Wam się podoba :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2: Quote
The Choco Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 :laola::laola::laola: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Och , naszla mnie chęć Aby coś dobrego zjeść Może te placuszki z jablkami co je Pancia piecze czasami ? Może czekoladkę z owocami Co ja dzieciaki do szafki skrzętnie schowaly Może kielbaske z grilla co po niej tak tłuszcz cudnie spływa ? Na wszystko mam chęć decydowanie to trudna rzecz I jeszcze jedna sprawa jak to zdobyć z rana ? Prosilam ! piszczalam ! jak to mówią ludzie : "żebralam"! i nic nie wskoralam Wiec przeprosić miske musiałam I psie chrupki wszamałam [/FONT] Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
The Choco Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 :Rose::Rose::Rose:: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :painting::painting::painting: [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]Leosia lubi wygrzewać się na słonku Przyglądać sie wędrującym biedronkom Zasłuchać się w szum wody i pić ją dla ochłody czasami leży do góry z łapkami I nam się wydaje wtedy że marzy Lub liczy chmurki na niebie, ale tego naprawdę nikt nie wie[/FONT] :buzi::buzi::buzi::buzi: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Z przymrużeniem oka ..... Mimo ze jestem mały, chce by jak Napoleona mnie poważali. Pańcia i Pańcio szybko nauczyli się wiec, że słuchać należy tylko mnie. Pańcia marchewkę mi skrobie, gdy tylko zażyczę sobie. Zawsze czeka gotowa, gdy tylko zaszczekam dwa "słowa". Z Panciem szczególnie zapasy lubię, jeśli przy tym tylko klawiatury nie zgubię. A rozregulowana jest już troszkę przez ostatnia zabawę - tarmoszkę Moi państwo czasami dziwne zabawy mają szczególnie, gdy pszczółki udają. Gdy jedzenie mi dają ? Nawet mnie to troszkę bawi Nie próbuje więc zaradzić ! Są bardzo kochani gdyby mi jeszcze zabawek nie chowali bo nie rozumiem czemu myślą, że mnie to bawi. Bardzo się cieszę ze ich mam bo czuje się w domu jak Pan. :splat::splat::splat::splat::splat::splat::splat::splat: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :painting::painting::painting: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Cześć ! :multi: śliczneeee foteczki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: http://img341.imageshack.us/img341/3113/dsc00464uu.jpg urocze :loveu: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :dog::bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw::dog::bluepaw: [FONT="Verdana"]Jestem sobie Chocoladka Mówią, że niezła ze mnie aparatka. Ja się z tym troszkę nie zgadzam bo przecież dużo nie rozrabiam. Na wystawy ja nie chodzę , Gdyż mi troszkę nie po drodze Bo ja czesać się nie lubię , papilotów nie szanuje , Długiej sierści też nie znoszę bo ciągle się w niej tarmoszę. Moja pańcia to rozumie i mnie na nie strofuje Wybraliśmy sportowy styl i wygodnie mi w nim Czasami gdy zimno na dworze kubraczek włożę , przydałyby się jeszcze kalosze bo jak po błotku biegam To potem się pańcia gniewa [/FONT] :wolfie::krolik::wolfie::krolik::wolfie::krolik::wolfie::krolik::wolfie::krolik::wolfie: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [SIZE="3"]Cieszę się że nas odwiedziłaś :bigcool: :n00b::n00b::n00b: Quote
Guest Fusiafusia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 The Choco napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [SIZE="3"]Cieszę się że nas odwiedziłaś :bigcool: :n00b::n00b::n00b: Nie ma za co ! ;) Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :laugh2_2:Ciasto by się przydało i kawka Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Kajtus był bardzo malutki jak był szczeniaczkiem i jest bardzo fotogeniczny Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [SIZE="2"]Cudne PUPPY TIME P.S zdjecia zapożyczone z netu :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 nie mogłam sie powstrzymać [SIZE="3"]Cudna PIĘKNY Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [SIZE="3"]SWEET PUPPY TIME :dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog::dog: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [SIZE="3"]Te słodziaki też zamieszczę Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
The Choco Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 :laola::laola::laola::laola::laola::laola: :scared::scared::scared::scared: Quote
Yorkomanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 a ja głupia myślałam że to galeria choco:shock: wiem jestem zła i niedobra:diabloti: Quote
Recommended Posts