d_orka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ciekawa jestem czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tą karmą. Z tego co się zorientowałam do tej pory - szeroki wybór, fajny skład, naturalnie konserwowana...no i niezłe ceny:razz:. Karmi ktoś PRO PAC -iem ??? Quote
GATUSO Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Karmiłem 14 miesięcy Pro-Packiem swoją Tosę Inu .Jestem pełen podziwu dla tej karmy i śmiało polecam,myślę ,że jeszcze do niej wrócę.Ma bardzo małe dawkowanie,super przyswajalna,i smakuje psiakowi.Brak pszenicy to z całą pewnością dodatkowy atut tej karmy i nie zawiera GMO co jest napisane na worku!:multi: Quote
Epona Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Witam! Czy ktoś z forum ma może doświadczenie z karmą Pro Pac? Byłam na wystawie, dostałam próbkę i ulotkę, mojej suce smakuje, a jako że ostatnio przekombinowała i nadwyrężyła sobie staw wet zalecił karmę z dużą zawartością chondroityny i glukozaminy. Na razie mała zajada gotowane z Canivitonem i Brit Large Breed, jednak jeśli bede dalej chciała robić frisbee i agillity, to powinnam dawać coś, co zwiększy szybkość odbudowy chrząstki stawowej. Pod względem ilości białka karma wypada prawie identycznie jak Brit, ale ma dużo pierdół w skladzie ;) i zawartośc chondroityny i glukozaminy prawie 2 razy wyższą niż brit... Przy tym na moją sukę (30kg) dawka jest podobna jak przy bricie, cena za kilogram jak na karmę superpremium niewygórowana, więc finansowo chyba mnie nie zabije :evil_lol:, a na pewno wyjdzie taniej niż Caniviton+Brit no i pewno zdrowiej dla ukł. pokarmowego. Czy ktoś karmił tym psa? Quote
fistaszek1985 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ja karmiłam. Zrezygnowałam bo dla mnie za drogo :( Ale jeśli chodzi o samą karmę to 1. smakowało 2. przyswajalność OK 3. sierść OK 4. kondycja fizyczna OK (mam gończego polskiego - duuuuuuużo biega ;) ) Quote
Epona Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Dla mnie też było za drogo, ale jeśli mała będzie musiała mieć więcej glukozaminy to wyjdzie mi taniej niż na canivitonie.... :-( a wet polecała Royala, ale Royal po pierwsze chyba nie najlepszy, po drugie cenowo :roll:... Quote
GATUSO Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Karmiłem Pro Pac ponad 14 miesięcy Large Bred Adult,karma odjazdowa pod każdym względem Moja Tosa Inu pięknie po niej wyglądała.Zrezygnowałem ,bo sporo podnieśli ceny ,ale karma kozacka!!! Caniviton to pułapka,i strasznie wolno działa -Ttrzeba było Arthroflex 3 tygodnie i pies staje na łapy:multi: Pozdrawiam Gatuso i 4 psy (Molosy) Obecny Royal to padaka a w dodatku sztuczne dodatki BHA I BHT Quote
Rinuś Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Co myślicie o tej karmie?skład ma nawet ok z tego co widzę, ale to raczej nieznana karma... Quote
Talia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Tu jest troszke o tej karmie: http://www.dogomania.pl/forum/f472/pro-pac-dog-sportmix-co-za-karmy-16081/?highlight=propac Słyszałam o niej dobre opinie, ale z tego co widze to ma dość spore dawkowanie. Quote
GATUSO Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Pro Pac jest ok,a sportmix to ich niższa linia ale jej nie polecam. Quote
Shirai - Koki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 My nie znamy, moze jeszcze bedzie ktos kto napisze cos wiecej :razz: Quote
marzata Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zapraszamy do naszego sklepu http://tup-tup.org/sklep w którym mamy w sprzedaży karmę amerykańskiej firmy PRO PAC do każdego worka, bez względu na wagę - 15 kg, 7,5kg czy 3 kg jest gratis w postaci smaczków oraz miarka na karmę :) worki 15kg dowóz gratis- na terenie całej Polski. Na terenie Łodzi dowóz gratis bez względu na wielkość worka, ewentualnie odbiór osobisty :) Zapraszamy Quote
marzata Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 mamy w sprzedaży smaczki Grainea [B]w 500g wiaderkach. [/B] [URL="http://tup-tup.org/sklep/?przysmaki-dla-psa,39"]Przysmaki dla psa[/URL] Quote
Hawanka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 witam odświeżam temacik ... jestem zainteresowana ta karma wersja Propac Lamb Meal & Rice czy ta karma jest dobra jakościowo ??? szukam karmy superpremium lub premium cena nie gra roli tylko zeby pies chciał jeść bo White Wolf juz sie przejadł ....:shake: Quote
cockermaister Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Wie ktoś coś na temat tej karmy ?? ;) Quote
KamilaW Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Przez pewien czas karmiłam nią swoją psinę , pies nabawił się w międzyczasie problemów z trawieniem . Nie polecam są lepsze na rynku w podobnej cenie Quote
CATDOG Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dzisiaj bylem w sklepie zoo w katowicach o nazwie rzekotka i tam chlopak zachwalal mi karmy PROPAC- ze ze stanow plus wysoka jakos w bardzo przystepnej cenie bo 14zl/kg. Gadalem z nim chwile pokazal mi i dal ulotke i akurat byla klientka ktora kupowala jagniecine z ryzem- wyrazajac sie o tej karmie wyjatkowo dobrze. Gama produktow w ulotce dosc szeroka plus na sklepie tego troszke jest. Sprzedawca mowil ze worek karmy 175zl za 15 kg wiec cena wychodzi w miare fajna. Zarejestrowalem sie tutaj by sasiegnac Waszej opini czy znacie te produkty??Pytam rowniez na innych forach ale jakos cisza. Quote
KamilaW Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Karma dość przeciętna , można znaleźć karmy lepsze jakościowo , taniej . Mojej ocenie tej karmy nie pomaga osobiste doświadczenie >_> . Podsumowując nie polecam , ale może ktoś ma lepsze zdanie na temat tej karmy . Quote
Magda & Zicko Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 a moje 3 psy jedzą tę karmę i nie mam żadnych zarzutów do niej, ładne kupsztale, brak biegunek, ast ma piękną sierść błyszczącą, nie wypada mu tak jak przy RC, Bozicie itp. no i nie puszcza tak śmierdzących bąków :D shih tzaki opróżniają miski ( co im się nie często zdarzało) Quote
gryf80 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 tez nad nią myślałam,ale jeśli psom służy to znaczy że jest ok.magda ile ją stosujesz? Quote
Magda & Zicko Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Najmłodszy ( teraz 7 miesięcy )je ją od ponad 3 miesięcy, ten z avatarku jadł ją 1 miesiąc zupełnie na niej, miesiąc podjadał pro pac'a i Bozity.. a miesiąc był na Bozicie. Ast je 1,5 miesiąca Pro Paca przez resztę czasu miał Bozitę z jelonkiem czy tam reniferkiem, ale pod koniec worka zaczęła mu się Bozita nudzić i zostawiał sobie ze śniadania na obiad.. kręcił nosem, w przypadku Pro Paca, nie kręci nosem micha jest wyczyszczona i wylizana, qpy fajne no i nie ma bąków, co miało rację bytu przy innych karmach.. Dla mnie jest ważna karma pod tym względem,że mam szołowe shihtzaki a nie było by fajną rzeczą wyjść z łysym psem na ring :-p Moje jedzą tą Lamb & Rice, nie wiem jak wygląda sprawa innych rodzajów, swoim psom nie chcę kurczaka dawać.. Też myślałam,że cena nie będzie szła za jakością, ale naprawdę ja jestem zadowolona :-) Quote
lawendowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja na pro paca trafiłam około 4 lat temu (ciut mniej) też w jakimś slekpie w kato, nie mam pojęcia jak się nazywał, może to ten sam nawet. Mój wtedy jeszcze maluch ogólnie kręcił nosem na jedzenie a wiadomo człowiek się martwi, bo to szczeniak więc powinien jeść żeby wyrosnąć na zdrowego psa i takie tam...więc ekspytementowałam no i właśnie spotkałam tego pro paca, nie brałam dużo wtedy jakieś 3 kg może ( tedy był tańszy), maluch wcinał aż się uszy trzęsły a ja postanowiłam zakupić duży worek, niestety nie jestem zmotoryzowana i przytaszczenie 15kg do domu ze sklepu mnie przerastało...szukałam w necie, niby zamówiłam w jakimś sklepie ale z ich strony ani dychu ani słychu...i tak dwa tyg...a pies coś jeść musiał, więc musiałam znaleźć coś innego, bo pro pac był na prawdę trudno dostępny wtedy! Kilkukrotnie chodziłam do tego sklepu chcąc kupić karmę ale zawsze "akurat się skończyła"... więc jakoś nie było nam dane ...ale pies ją bardzo chętnie jadł i składowo jest dobrą karmą, bardzo chętnie kiedyś wrócę do zamysłu karmienia nią psa...i polecam wypróbować. Quote
CATDOG Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wielkie dzieki za wasze wypowiedzi:) ja bylem i kupilem juz lamb& rice, a co do wypowiedzi "lewandowa" ten sprzedawca jest na tyle uprzejmy ze jesli z nim sie pogada worek dowozi:) a wiem to bo drugi kupilem dla owczarka rodzicow i przewiozl go na szopienice za darmo Quote
lawendowa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale ja nie mieszkam w Katowicach ;-) Wiec to mógłby być problem...teraz nie ma problemów z dostaniem karmy w necie więc i ten problem odpada. Quote
Magda & Zicko Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='CATDOG']wielkie dzieki za wasze wypowiedzi:) ja bylem i kupilem juz lamb& rice, a co do wypowiedzi "lewandowa" ten sprzedawca jest na tyle uprzejmy ze jesli z nim sie pogada worek dowozi:) a wiem to bo drugi kupilem dla owczarka rodzicow i przewiozl go na szopienice za darmo[/QUOTE] ile zapłaciłes za qworek jezeli to nie tajemnica ? ;-) Quote
CATDOG Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 175zl-patrzylem w necie i cena calkiem dobra, zwazywszy na podejscie osoby itd, dostalem miarke do karmy oraz katalog. I co moge powiedziec pies sie zazera ta karma:D polecam [url]www.rzekotka.com[/url] - tak ma na wizytowce. Quote
Recommended Posts