Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Amik jest 4-letnim psem,którego wyłapano w jednej z podłowickich wsi.Podobno przybłąkał się do gospodarza,który miał już swoje psy i dlatego zgłosił Amika do schroniska.Podobno...Amik jest psem łagodnym i bardzo spokojnym i może właśnie to było jego wadą w warunkach wiejskich.Jest w schronisku bardzo krótko i na razie przyzwyczaja się do schroniska.Ciekawi go wszystko i z uwagą obserwuje to co dzieje się dookoła.Jest psiakiem w sile wieku,nie pozwólmy,żeby został w schronisku.SZUKAMY DOMU DLA AMIKA.Przed adopcją Amik zostanie wykastrowany.[/FONT]

Amik ma ogłoszenia do 17.04.11

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale radosny psiak,tak wyglądał.Z wywalonym jęzorkiem i uśmiechniętymi oczami.Szkoda go w schronisku.Swoją drogą podobny do Ponga i Serwusa.Takie samo umaszczenie.

Posted

Amiczku jeszcze dobrze cie nie znamy ale ja juz widziałam jak cieszysz sie na nasz widok.Do soboty piesku pójdziemy na spacer i zrobimy piekne zdjęcia.

Posted

Amik siedzi teraz z Irysem i Ambrą! Z racji, że są to trzy ogromne psy to je wypuściłyśmy! Irys wyszedł od razu, Ambra się wahała, ale na dziedziniec nie wyszła, a Amik po krótkim namyśle wybiegł i biegał zadowolony! Amik jest kochany, uwielbia się przytulać do ludzi! Normalnie cudo! :)

Zdjęcia mam, ale najpierw wrzucam zaległe! Czyli z poprzedniej soboty!