Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hajpaw'] Tylko pytanie po co zmieniać dobrą karmę? To nie jest trochę tak, że lepsze jest wrogiem dobrego?[/quote]

Aby byla lepsza, spójrz na sklad nowej, nie ma zboz !

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Interesująco wygląda ta wersja "bez kukurydzy, pszenicy i soi".

Ja jak na razie nadszarpnęłam mocno domowy budżet i zamówiłam Timberwolfa. Zobaczymy jaki będzie efekt, chociaż przyznaję, że cena jest zabójcza.

Posted

Cena tez podskoczyla, mam nadzieje ze wraz z jakoscia:diabloti:, w stosunku do 'poprzeniej formacji' acany- w worku 13,5kg grassa cena za 1kg wynosi 12zl, a w worku 15kg sporta za 1kg placilam 9,5zl...:evil_lol: Jego cena dobial prawie idealnie do orijena adulta.:roll:
No coz, to bylo do przewidzenia, ale na szczescie nie jest to drastyczny skok, a moja suka jest ekonimicznym potworem.
Mam zamiar sporobowac grasslands jak przejemy to, co mamy, czyli za jakis dluuugi czas, bo przed Siuska jeszcze 3kg sporta i 20kg extrema:eviltong:

Posted

No to trzeba będzie kupić 2,5kg:watpliwy:, większy wydatek, karma dłużej będzie leżała bo mało zużywam(zwierzaki bazują na domowym plus trochę surowego), ogólnie kiszka.

Posted

7,5kg worek Grasslands już u nas :).
Dostawa w niespełna 24h.

Jest problem:-( - granulki okrągłe, średnica ok. 1,5cm - PŁASKIE.
Młody się trzęsie - tym się proszę nie sugerować, bo jemu wszystko smakuje:diabloti: - ale łyka bez gryzienia:shake:. Muszę namaczać...

Kolorek b.ciemny brąz; dość przyjemny, jak na suchą karmę, zapach. Granulki 'tłuste'.

Za jakiś czas wrzucę info, jak karma została 'przerobiona' ;).

Posted

Ania i Salma napisał(a):
A czy to oznacza, że "stare" Acany zostaną wycofane?

Tak, zostaną wycofane powoli (już ich nie sprowadzają, w sprzedaży jest to, co mają jeszcze w magazynie)

Posted

Dzisiaj w Anna Zoo, w Jankach widziałam nową Acanę (tę starą i Orijen też), także jak ktoś niedaleko mieszka i jest zainteresowany to ma już informacje, gdzie w "normalnym" sklepie można znaleźć ;). Tak w ogóle to całkiem niedawno te karmy musieli sobie sprowadzić, bo wcześniej ich nie było, a odwiedzam ten sklep w miarę często.

• 2 weeks later...
Posted

Orientuje się ktoś może czy jak wprowadzą te nowe Acany w 100% i nie będzie już tych starych, będą dalej produkować Acane Extrime?

Posted

Talia. napisał(a):
Orientuje się ktoś może czy jak wprowadzą te nowe Acany w 100% i nie będzie już tych starych, będą dalej produkować Acane Extrime?

Nie będzie już Extreme
Teraz najbardziej zbliżona będzie Acana Sport&Agility

Posted

animalcare napisał(a):
Jeszcze jest u importera, więc z kupnem póki co nie będzie problemów :)

No wiem, ale ja tak na przyszlosc, jak mu sie juz skoncza zapasy ;) (jestem fanka tej karmy :loveu: )

Posted

"Stare" Acany wycofane? Ja właśnie zobaczyłam, że w krakvecie dysponują całymi(chociaż nic w rodzaju sporta nie widzę) nowościami Acany i szukałam tu info.
Extreme i Sport będą miały taki sam odpowiednik "sport&agility"?
Mniejszej, droższe worki, nie podoba mi się to.