Poli Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='hajpaw'] Tylko pytanie po co zmieniać dobrą karmę? To nie jest trochę tak, że lepsze jest wrogiem dobrego?[/quote] Aby byla lepsza, spójrz na sklad nowej, nie ma zboz ! Quote
andrzej1967 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Animalcare napisałem,ze mam informację, że będzie !!! dostępna a nie , że jest dostępna. Quote
animalcare Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 andrzej1967, ok rozumiem - tak też zrozumiałam wcześnie, nie krzycz :cool3: I zwracam honor - już jest Grasslands Dog w sprzedaży Dostępny nawet dziś na Allegro Quote
Delph Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Interesująco wygląda ta wersja "bez kukurydzy, pszenicy i soi". Ja jak na razie nadszarpnęłam mocno domowy budżet i zamówiłam Timberwolfa. Zobaczymy jaki będzie efekt, chociaż przyznaję, że cena jest zabójcza. Quote
zakla Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Cena tez podskoczyla, mam nadzieje ze wraz z jakoscia:diabloti:, w stosunku do 'poprzeniej formacji' acany- w worku 13,5kg grassa cena za 1kg wynosi 12zl, a w worku 15kg sporta za 1kg placilam 9,5zl...:evil_lol: Jego cena dobial prawie idealnie do orijena adulta.:roll: No coz, to bylo do przewidzenia, ale na szczescie nie jest to drastyczny skok, a moja suka jest ekonimicznym potworem. Mam zamiar sporobowac grasslands jak przejemy to, co mamy, czyli za jakis dluuugi czas, bo przed Siuska jeszcze 3kg sporta i 20kg extrema:eviltong: Quote
Juliusz(ka) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Grasslands pojawiła się na stronie Polskiego przedstawiciela :). Jutro zamamawiamy; ciekawam baaardzo tej karmy! Quote
Dark Lord Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A czy worki półtorakilogramowe będą?Bo ja takie tylko kupuję i dla psa i dla kota, starcza na 2 miesiące. Quote
Juliusz(ka) Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Worki: 400g, 2,5kg, 7,5kg, 13,5kg. Quote
Dark Lord Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 No to trzeba będzie kupić 2,5kg:watpliwy:, większy wydatek, karma dłużej będzie leżała bo mało zużywam(zwierzaki bazują na domowym plus trochę surowego), ogólnie kiszka. Quote
Juliusz(ka) Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 7,5kg worek Grasslands już u nas :). Dostawa w niespełna 24h. Jest problem:-( - granulki okrągłe, średnica ok. 1,5cm - PŁASKIE. Młody się trzęsie - tym się proszę nie sugerować, bo jemu wszystko smakuje:diabloti: - ale łyka bez gryzienia:shake:. Muszę namaczać... Kolorek b.ciemny brąz; dość przyjemny, jak na suchą karmę, zapach. Granulki 'tłuste'. Za jakiś czas wrzucę info, jak karma została 'przerobiona' ;). Quote
Torzysława Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hmmm... ja zakupiłam mały woreczek Light&fit... całkiem elegancko.. :razz: Quote
Ania i Salma Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A czy to oznacza, że "stare" Acany zostaną wycofane? Quote
animalcare Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ania i Salma napisał(a):A czy to oznacza, że "stare" Acany zostaną wycofane? Tak, zostaną wycofane powoli (już ich nie sprowadzają, w sprzedaży jest to, co mają jeszcze w magazynie) Quote
Illusion Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzisiaj w Anna Zoo, w Jankach widziałam nową Acanę (tę starą i Orijen też), także jak ktoś niedaleko mieszka i jest zainteresowany to ma już informacje, gdzie w "normalnym" sklepie można znaleźć ;). Tak w ogóle to całkiem niedawno te karmy musieli sobie sprowadzić, bo wcześniej ich nie było, a odwiedzam ten sklep w miarę często. Quote
Talia Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Orientuje się ktoś może czy jak wprowadzą te nowe Acany w 100% i nie będzie już tych starych, będą dalej produkować Acane Extrime? Quote
animalcare Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Talia. napisał(a):Orientuje się ktoś może czy jak wprowadzą te nowe Acany w 100% i nie będzie już tych starych, będą dalej produkować Acane Extrime? Nie będzie już Extreme Teraz najbardziej zbliżona będzie Acana Sport&Agility Quote
agnieska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 W Kakadu są już dostępne nowe karmy Acany - m.in. dla szczeniąt ras dużych i rybna :) Quote
saJo Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 animalcare napisał(a):Nie będzie już Extreme :placz::placz::placz: musze sobie ze 3 worki na zapas kupic Quote
Mona Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Na allegro też już jest nowa Acana. W krakowskim sklepie "Raj dla psa i kota"też juz jest. http://www.psiraj.pl Quote
animalcare Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 saJo napisał(a)::placz::placz::placz: musze sobie ze 3 worki na zapas kupic Jeszcze jest u importera, więc z kupnem póki co nie będzie problemów :) Quote
saJo Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 animalcare napisał(a):Jeszcze jest u importera, więc z kupnem póki co nie będzie problemów :) No wiem, ale ja tak na przyszlosc, jak mu sie juz skoncza zapasy ;) (jestem fanka tej karmy :loveu: ) Quote
Juliusz(ka) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Koniec przygody z Grasslands... Jeszcze trochę i młody mnie zagazuje na amen:shake:. A tak liczyłam na tą karmę... Quote
mam psa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 piszesz zagazuje ?? myslalem zeby zobaczyc ta nowosc, ale moj pies jest raczej delikatny wiec moze lepiej nie:shake: Quote
dzidda Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja właśnie zamówiłam acane pacifica i przetestuję:lol: mam nadzieję że będzie dobrze mu służyła... ktoś już ją wypróbował? Quote
vpassione Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 "Stare" Acany wycofane? Ja właśnie zobaczyłam, że w krakvecie dysponują całymi(chociaż nic w rodzaju sporta nie widzę) nowościami Acany i szukałam tu info. Extreme i Sport będą miały taki sam odpowiednik "sport&agility"? Mniejszej, droższe worki, nie podoba mi się to. Quote
Recommended Posts