Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
o dzięki wielkie!!
poszukam jeszcze w innych pobliskich zoologach, bo ostatnio sam Arion..Acany nic... ale Ariona moja psica też lubi :)

Karmę dla psów aktywnych znajdziesz też w ofercie Best Choice, Pro Planu, Eukanuby i Hill'sa, choć Hill's i Eukanuba chyba tylko w bardzo dużych opakowaniach.

Posted

Ja karmiłam acaną, teraz royala podaje. Po royalu śmierdzące kupy, mnóstwo bąków pod sam nos :evil_lol:. Chyba wróce do starej dobrej acany. Tylko jaki rodzaj :roll:

Pomożecie?
Pies 9 kg, 7 lat, malo aktywny, wybredny :diabloti:

Posted

Premiuma i lamba mieliśmy próbki i smakowały. Mamy jeszcze nieotwartą rybną, to sprawdzimy czy smakuje. Najbardziej jednak chyba zalezy mi na lighcie. Suka jest po sterylce, wcina za 10 psów a juz wczesniej była grubsiejsza :) Czy light ma duze kulki?

Posted

Madzik93 napisał(a):
Premiuma i lamba mieliśmy próbki i smakowały. Mamy jeszcze nieotwartą rybną, to sprawdzimy czy smakuje. Najbardziej jednak chyba zalezy mi na lighcie. Suka jest po sterylce, wcina za 10 psów a juz wczesniej była grubsiejsza :) Czy light ma duze kulki?

małe , takie ja wiem jak 50 groszy ;)

Posted

My też nie narzekamy, no może oprócz tego, że na adulcie mi się mamuty roztyły mimo małych dawek, więc teraz przerzucamy się na seniora:razz:
A suseł rośnie bez zarzutów na acanie, teraz wszystko pochłania w zawrotnym tempie, nabiera masy dziewucha:evil_lol:

Posted

Acana to ulubiona karma Majki :lol:. Najpierw wzięłam próbki na wystawie, potem półtora kilo, a teraz szukamy sklepów, gdzie można łatwo dostać Acanę. W moim mieście jest tylko jeden sklepik z tą karmą, ale zazwyczaj mają dla dużych ras :shake:.

• 2 weeks later...
Posted

przechodzę z Hillsa na Acanę z jagnięciną. Powód?
Zdecydowanie więcej procentowo mięsa. Jaki efekt, to się jeszcze okaże, ale jestem dobrej myśli!