Agushka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ika :) już napisałam że wcina aż miło. Mam nadzieję że tak już jej zostanie i nie zacznie znów kręcić noskiem. Szczerze mówiąc to ja już mam serdecznie dość tego jej wybrzydzania i strasznie się ucieszyłam że tak zmiotła tę Acanę... Quote
ika07 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Agushka napisał(a):Ika :) już napisałam że wcina aż miło. Mam nadzieję że tak już jej zostanie i nie zacznie znów kręcić noskiem. Szczerze mówiąc to ja już mam serdecznie dość tego jej wybrzydzania i strasznie się ucieszyłam że tak zmiotła tę Acanę... Śliczna psinka :D IKA Quote
Agnes Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Agushka spokojnie :roll: ja sie tylko zastanawialam "glosno"...jasne, ze dobrze o nim swiadczy - biorac pod uwage fakt, ze Pani spod wawy robi problem zeby po drodze dowiezc te 4 kg :-? po prostu nie kazdy moze kupic 15 kg, nie kazdy ma tyle miejsca...i z tego powodu Pani stracila kolejnego klienta. Oczywiscie mozna doliczyc 15 zl i miec karme, ale za taka cene mozna juz miec lepsze karmy ;) Quote
Agushka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Agnes ale ja się przecież wogóle nie denerwowałam :) Jeśli tak odczytałaś moją wypowiedź to przepraszam. Czasem mi wychodzą takie oschłe posty ale to zupełnie niezamierzone, zapewniam. Po prostu przeczytałam że sa problemy z zamówieniem mniejszej ilości karmy i podzieliłam się moim doświadczeniem w tym temacie :) Jeśli ten człowiek u którego zamawiałam nie robił problemów z zamówieniem 4kg to pewnie nikomu nie robi. Bardzo możliwe że tak jak już pisałam zrobił to promocyjnie ale jeśli tak to tez bardzo miło. Następny worek już kupię wielgachny i z przyjemnością się podzielę jeśli chcesz :) Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Quote
Agnes Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 ja juz nie chce, tzn ja juz Acany i tak nie kupuje - tylko znajoma szukala "na gwalt" bo skonczyla jej sie karma, a wie ze p. Beata jej nie przywiezie - szkoda, ze nie wiedzialam wczesniej o tym Panu :( Quote
coco Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Czy już ktoś wie coś na temat Acany z rybą ? Miała być od 1 grudnia, czyli od dzisiaj - a tu cisza :( . Na oficjalnej stronie polskiej Acany żadnych informacji czy choćby zapowiedzi. To bardzo nieładnie z ich strony :evil: . Quote
ksara Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Acana z rybą już jest (łosoś) :) Na razie 20kg - 210zł Mają być jeszcze 15 i 4. Quote
coco Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Cholera :evil: !!! Jak na Acanę to bardzo drogo :evil: !!! Niedobrze się dzieje, przejdziemy na coś równie atrakcyjnego i tańszego zarazem :evilbat: . Quote
ika07 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Cennik będzie niebawem! :-) Jakby co - PW Aha, mam do oddania worek 20 kg Acana PSB - jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o popatrzenie w "ogłoszenia - oddam karmę" Coco - Acana Salmon&Patato - spróbuj, wtedy oceń wartośc :-) A warto! Pozdrawiam, IKA Quote
coco Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Ika - czy próbki Salmona będą :) ? Chciałbym sprawdzić, co to takiego, śledzę już dość długo ten wątek (Salmona), czytałem skład na stronie węgierskiej i całkiem całkiem się zachęciliśmy. Po głowie chodzi mi jeszcze tylko Pro Pac i ewentualnie Pro Plan Sensitive z rybką właśnie. Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 No wasnie, będą próbki? ps. Ika, ty jestes dystrybutorka tak? To chyba ty mi sprzedajesz karmę (Kabaty, sunia długowłosa ON z rakiem sutka :wink: ). Quote
ika07 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 asher napisał(a):No wasnie, będą próbki? ps. Ika, ty jestes dystrybutorka tak? To chyba ty mi sprzedajesz karmę (Kabaty, sunia długowłosa ON z rakiem sutka :wink: ). O psince że chyba skądś ją znam to chyba pisałam? :o ROBACZKI kochane odnośnie dystrybutorów to pisałam że w Warszawie jest dwóch a dostawa "przy okazji" chyba nie jest niemożliwa.Na stronie głównej ACANY są namiary na dystrybutorów w danych województwach i najlepiej tam szukać .Ceny też są już aktualne, a jeśli jeszcze nie ma- to za chwilunię będą Odnośnie rybki to małe opakowania pewnie będą w połowie miesiąca - zapowiada się bardzo fajny produkt.Pozdrowionka :D Quote
asher Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Ale ja o żadne przy okazji nie proszę. No, chyba, że przy okazji kupowania L&R zakupię mały woreczek tej z rybka, na spróbowanie :wink: Quote
ika07 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 asher napisał(a):Ale ja o żadne przy okazji nie proszę. No, chyba, że przy okazji kupowania L&R zakupię mały woreczek tej z rybka, na spróbowanie :wink: Ale ja miałam na myśli " przy okazji", wcale nie mając na myśli konkretnej sytuacji. Normalnie małe opakowania wożę jeśli jadę zbliżoną trasą i nie ma z tym większych problemów. IKA Quote
badman2503 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Zagubiłęm się...:( Amstaff , suka, 14,5 miesiąca, 28 kG.... large czy small.... puppy czy adult.... zwykla czy premium....????? Proszę o odp. Quote
kubus Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Amstaff , suka, 14,5 miesiąca, 28 kG.... siemka large - duze rasy, small - male rasy puppy - szczeniaki, adult - dorosle ACANA Large Breed Adult, ACANA Lamb & Rice, ACANA Premium... Quote
ika07 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 badman2503 napisał(a):Zagubiłęm się...:( Amstaff , suka, 14,5 miesiąca, 28 kG.... large czy small.... puppy czy adult.... zwykla czy premium....????? Proszę o odp. A dla Twojego psiaka dobra będzie Acana Puppy Large Breed. Pozdrawiam, IKA Quote
ika07 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Witam. Nowy cennik jest już dostępny na stronie ACANY a dokładnie TUTAJ Pozdrawiam, IKA Quote
Polna Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 a dla ośmio miesięcznego beagle'a i czy mozna zamówić próbki ;) bo nie wiem czy6 tknie Quote
coco Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ika - dzięki za cennik :D ! Wreszcie jest Salmon, czyli rybka, na którą mam chętkę :D ! Quote
coco Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nooo....... Nie ja :oops: - moja psina oczywiście :D ! Quote
ika07 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Nie ma za co.Dla "bigusia" chyba odpowiedni będzie Puppy Junior. Pozdrawiam :D Quote
ika07 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Polna napisał(a):a dla ośmio miesięcznego beagle'a i czy mozna zamówić próbki ;) bo nie wiem czy6 tknie A skąd jesteś?Myślę że niezależnie od rejonu próbki otrzymasz. :) Quote
coco Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Ale ale....... a co z dwoma pozostałymi karmami (energetycznymi) ? Nie ma ich w cenniku, czyli mam rozumieć, że one jeszcze nie weszły do oferty? Quote
Recommended Posts