Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie dobrze Just-tea zauważyła że chodziło mi o acanę premium adult(niebieska) a nie lamb&rice która z pewnością jest droższa
pozdrowionka

• 2 weeks later...
Posted

piesio właśnie kończy worek 1.5 kg i wyglada na to że nawet dobrze mu służy ta acanca.mam nadzieję że dalej też tak będzie . w każdym razie nie zauważyłam istotnej różnuicy między acaną a nutrą bo piesio toleruje je tak samo dobrze więc narazie zostanę przy acanie

• 2 weeks later...
Posted

Moj psiak je Acane bardzo chetnie gdzie aby cos zjadl jest naprawde trudne. Nawet troszke przytyl jedzac ta karme jak narazie przy niej zostane. Jezeli ktos nie wie gdzie kupic ta karme na Slasku i nietylko niech napisze a podam wtedy namiary przesylaja albo dowoza gratis :).

Posted

Mój piesio już tak się nie rzuca na acanę jak na początku ale to chyba nie wina karmy tylko ogólnie jedzenia. bo chodzi już stale najedzony i nieboi sie że mu się nie da jedzonka. Tak było na początku jak wzięłam go ze schroniska, zjadał wszystko co tylko znalazł bo był wygłodzony.ale teraz już jest ok

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

A co do Acany, mój Budyń został na nia przestawiony w wieku 6 miesięcy i zamówiłam 15 kg worek> Na początku pie jadł z chęcia a teraz zaczął marudzic. Czy to ma związek z dorastaniem czy karma mu sie znudziła?

Posted

Mojej Sabinie (8 lat) się nudzi :evilbat: Po zjedzeniu worka przez jakiś czas muszę jej gotować domowe jedzonko, bo karmą (nieważne jaką) pluje i urządza strajk przy misce. A potem pluje gotowanym, więc szybciutko wracamy do karmy :wink:

Posted

Nie sądze aby wywietrzała bo jest szczelnie zamykany worek a częśc odsypywana do wiaderka zamykanego :-? Jezu , jak mu sie znudziła to co ja zrobie z tym worem :o

Posted

I my dziś spróbowaliśmy Acany,po tym jak dostaliśmy próbki z dokładnym opisem produktów.Zamówilismy 20 kg "De lux".
Psy nie posiadały się ze szczęścia!Wcześniej gotowaliśmy...Mam nadzieję,że jutro im będzie jeszcze smakowała :wink: Wzielismy na próbę ...zobaczymy jak się sprawdzi.

• 3 weeks later...
Posted

Witam!
Ja mam również podobny problem do Waszego tzn-kupiłem 15 kg premium deluxe i skończyć tego worka nie mogę,wcześniej kupowałem dwa worki po 4 kg i jakoś jadł,natomiast teraz to grymasi.Wcześniej pies jadł gotowane mięso z indyka i kurczaka+warzywa i wit. i było super(wiadomo mięsko).Nie wiem na 100% jaki jest powód takiego"jedzenia" ale albo karma mu nie smakuje albo ma za dużo w d...e :wink: W każdym razie teraz spróbuje Puriny Pro Plan,a jak nie to już sam nie wiem.
Wiem że nie jest dobrze kiedy sie psu ustępuje i kiedy sie zmienia często karme ale nie chce dawać mu gotowanego z uwagi na brak czasu na gotowanie,w sumie wychodzi drogo(przeliczając mięso,warzywa i witaminy) i nie do końca zbilansowany pokarm tak jak być powinien.Zobaczymy jak będzie.Pozdrawiam.

Posted

u nas tez Aza wsuwala Acane - ona wszystko wchlania ;) Tylko siersc sie pogorszyla :-? teraz jest znowu blyszczaca i ladna, ale chyba dzieki olowie ktora znowu zaczelam stosowac - jakos tak dziwnie, nie podoba mi sie ta zmiana i lupiez jest i w ogole bleh

Posted

U mnie oba wsuwają Acanę Lamb&Rice (Boogie niestety już nie na BARFie z przyczyn ode mnie niezależnych :( ) i jest ok. Sabina znowu ma śliczną sierść (strasznie się jej zepsuła, kiedy przez ok. miesiąc jadła gotowane żarełko). Boogiemu też się poprawia :fadein: Oczywiście Boogie kręci trochę nosem, bo on ogólnie nie przepada za suchym, no ale je :wink: