kwiatek82 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 kwiatek82 napisał(a):a co proponujecie dla bokserki obecnie pół rocznej, ważącej ponad 20 kg ? puppy & junior, puppy large breed ? moze jeszcze cos innego? obecnie przerzucamy sie z Royal Canin Maxi junior, mieszam jej teraz z Canidae ale ma male kuleczki i Unka sie zaczyna mi dusic ;/ pomozcie jakos :) nie widziałam nigdzie tej nowej Acany więc zamówiłam puppy large breed ;) Quote
Bura Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ania i Salma napisał(a):A kiedy w Polsce beda dostepne nowe produkty Acany? Według dystrybutora od listopada. Quote
Asti Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 My się chyba skusimy na Sport & Agility, jak będę przestawiać sucz z szczenięcej karmy. Strasznie jest chuda, i bardzo szybko traci na wadze. A ruszamy się dużo :) Quote
Poli Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bura napisał(a):Jakie zero? Pacifica ma 29%... Chodzilo mi o zboza i o te węglowodany , sorki :razz: Quote
diabelkowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 pies caly czas byl taki przymulony nawet na sporcie ale jak zaczal jesc normalne jedzenie to od razu ma wiecej energii i jest bardziej radosny nawet powolutku chudnie ;) Quote
Cimi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 U mnie psy mają o wiele więcej energii na BARFie niż na suchym :) Quote
pepsicola Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 czy już wiadomo kiedy będzie je można kupić? na polskiej stronie acany nadal nie ma tych produktów Quote
Ulaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ciekawe jak wypadnie zmiana Salmon&Potato... Oby nie na gorsze, bo nie mam już siły na testowanie nowych karm na mojej biednej alergicznej weterance... Quote
animalcare Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Częściowo już są dostępne nowe Acany Dla psów na razie tylko Light&Fit, Puppy Small Breed i małe opakowania Junior Podobno do końca miesiąca będą już pozostałe Quote
Poli Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='animalcare']Częściowo już są dostępne nowe Acany Dla psów na razie tylko Light&Fit, Puppy Small Breed i małe opakowania Junior Podobno do końca miesiąca będą już pozostałe[/quote] A gdzie ? nigdzie nie widzialam Quote
Juliusz(ka) Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Wczoraj na wystawie w Poznaniu rozmawiałam z dystrybutorem - w tej chwili są dostępne wersje dla szczeniąt/juniorów. Pozostałe produkty mają się u nas pojawić pod koniec listopada/na początku grudnia. Czekam z niecierpliwością :D. Quote
animalcare Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Poli']A gdzie ? nigdzie nie widzialam[/quote] [COLOR=red][B]ciach - reklama [mod][/B][/COLOR] Light & Fit jest tez na Allegro Jeżeli jest taka potrzeba, to mogę też napisać ceny sugerowane Acany na wszystkie karmy (chociaż część karm będzie dostępna dopiero bliżej grudnia) Quote
animalcare Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Ulaa']Ciekawe jak wypadnie zmiana Salmon&Potato... Oby nie na gorsze, bo nie mam już siły na testowanie nowych karm na mojej biednej alergicznej weterance...[/quote] Odpowiednikiem Salmon&Potato będzie Pacifica Skład: dehydratyzowane mięso z łososia (40%), ziemniaki russet, groszek, świeże mięso z łososia, świeże mięso śledzia, mączka ze śledzia, dynia, świeże mięso storni, olej z łososia (konserwowany mieszaniną tokoferoli i rozmarynem), mielone pancerzyki homara (naturalne źródło glukozaminy), lucerna, jabłka, marchewka, zielona rzepa, morskie wodorosty, jagody jalowca, żurawina, świdosliwa olcholistna, czarna porzeczka, dzięgiel litwor (korzeń), korzeń cykorii, koniczyna czerwona, liść czerwonej maliny, korzeń mniszka lekarskiego, liść mięty, kwiat nagietka, kwiat rumianku, rozmaryn, witaminy, mineraly Energia metaboliczna: 4050 kcal/kg Quote
animalcare Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 : [quote name='Asti']To poproszę :)[/quote] Bardzo proszę :) [B][FONT="]ACANA Puppy Small Breed - dla szczeniąt ras małych[/FONT][/B]: 0,4 kg - 10 zł 2,5 kg - 44 zł 7,5 kg - 110 zł 18 kg - 224 zł [B][FONT="]ACANA Puppy JUNIOR - dla szczeniąt ras średnich: [/FONT][/B]0,4 kg - 10 zł 2,5 kg - 43 zł 13,5 kg - 151 zł 18 kg - 190 zł [B][FONT="]ACANA Puppy Large Breed - dla szczeniąt ras dużych[/FONT][/B]: 0,4 kg - 10 zł 13,5 kg - 171 zl 18 kg - 206 zł [B][FONT="]ACANA Adult small breed[/FONT][/B]: 0,4 kg - 10 zł 2,5 kg - 44 zł 7,5 kg - 100 zł [B][FONT="]ACANA Adult Large Breed - dla psów dorosłych wielkich ras: 0,4 kg - 10 zł [/FONT][/B] 13,5 kg - 164 zł 18 kg - 203 zł [B][FONT="]ACANA ADULT DOG - dla psów dorosłych[/FONT][/B]: 0,4 kg - 10 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 2,5 kg - 41 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 13,5 kg - 140 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 18 kg - 175 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]ACANA SPORT AGILITY - dla psów o dużej aktywności: [/FONT][/B]0,4 kg - 10 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 2,5 kg - 46 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 13,5 kg - 164 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 18 kg - [B]203 [/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B] [/B] [B][FONT="]ACANA LAMB & APPLE Formula - jagnięcina z jabłkiem[/FONT][/B][B][FONT="]: [/FONT][/B]0,4 kg - 10 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 2,5 kg - 48 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 13,5 kg - 172 [B][FONT="]zł[/FONT][/B] 18 kg - [B]220 [/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B] [/B] [B][FONT="]ACANA ADULT LIGHT & FIT DOG: 0,4 kg - 10 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]2,5 kg - 44 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]13,5 kg - [/FONT][/B][B][FONT="] 157 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="] [/FONT][/B] [B][FONT="]ACANA SENIOR DOG: 0,4 kg - 10 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]2,5 kg - 44 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]13,5 kg -[/FONT][/B][B][FONT="] 157 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B][B][FONT="] [/FONT][/B] [B][FONT="]GRASSLANDS DOG: 0,4 kg - 11 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]2,5 kg - 51 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]7,5 kg - 121 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]13,5 kg - [/FONT][/B][B][FONT="] 194 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="] [/FONT][/B] [B][FONT="]ACANA PRAIRIE HARVEST DOG: [/FONT][/B][B][FONT="][/FONT][/B][B][FONT="]0,4 kg - 11 zł 2,5 kg - 48 zł 7,5 kg - 110 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="] 13,5 kg - [/FONT][/B][B][FONT="] 178 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="] [/FONT][/B] [B][FONT="]ACANA PACIFICA DOG[/FONT][/B][B][FONT="]: 0,4 kg - 11 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]2,5 kg - 51 [/FONT][/B][B][FONT="]zł[/FONT][/B] [B][FONT="]13,5 kg - 194 zł [/FONT][/B] [RIGHT][RIGHT][B][FONT="] [/FONT][/B][/RIGHT] [/RIGHT] Quote
Poli Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Ulaa']Drożej i mniejsze worki :watpliwy:[/quote] Moze i drozej , ale i tak wychodzi taniej niz Orijen, a sklady podobne :cool3:. Quote
animalcare Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Poli']Moze i drozej , ale i tak wychodzi taniej niz Orijen, a sklady podobne :cool3:.[/quote] Zwłaszcza że to są sugerowane ceny Acany, w sklepie internetowym jest taniej Swoją drogą podobno Orijen wkrótce ma podrożeć Quote
Ulaa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Na Orijena i tak mnie nie stać, przy takim stadzie niedźwiedzi. Raz Abra miała, jak dostała od przyjaciół z forum, na rekonwalescencję po operacji. Nowej ceny Acany w mniejszym worku też nie wydolę, muszę znowu rozejrzeć się za czymś innym :-( Quote
Poli Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='animalcare'] Swoją drogą podobno Orijen wkrótce ma podrożeć[/quote] Juz podrozal :cool1: Quote
mam psa Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 jesli szukasz czegos ciekawego w dobrej cenie znam kilka osob ktore stosuja inna kanadyjska karme Pronature. Jej sklad zaczyna sie od miesa, ktore jest tam w postaci maczki z kurczaka w duzej ilosci bo az 21%. to karma klasy premium. mozna ja znalezc w kilku dobrych sklepach internetowych. Quote
andrzej1967 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Nowa ACANA pojawiła się już na [url]http://www.katani.pl/ACANA_GRASSLANDS_p3807.html[/url] i otrzymałem ze sklepu info, że będzie dostępna od 14 listopada Quote
animalcare Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='andrzej1967']Nowa ACANA pojawiła się już na [URL]http://www.katani.pl/ACANA_GRASSLANDS_p3807.html[/URL] i otrzymałem ze sklepu info, że będzie dostępna od 14 listopada[/quote] Importer polski powiedział mi, że na razie z grasslandsa dostępny jest tylko koci: [URL="http://animalcare.pl/product_info.php?products_id=134"]tutaj opis[/URL] Z psich dostępne są Light&Fit: [URL="http://animalcare.pl/product_info.php?cPath=24_25&products_id=140"]tutaj[/URL] opisany oraz puppy small breed i junior (małe opakowania) Quote
hajpaw Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 trzochę droższa jest ta nowa Acana ale w workach 18 kg naprawdę nieznacznie. Tylko pytanie po co zmieniać dobrą karmę? To nie jest trochę tak, że lepsze jest wrogiem dobrego? Quote
Recommended Posts