Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlasnie zerknelam na stare maile gdzie kolezanka mi pisala co z ta Acana w wawie:) "mniejsze ilości można kupić w budce pod halą mirowską wss społem."

co do 4 kg...mozna bez problemu zamowic u p. Beaty i dostarcza do domku, ale tylko wtedy jak sie mieszka na Ursynowie - maz p. Beaty tu pracuje i moze po prostu karme dowiezc - w innym przypadku (dalej) im sie nie oplaca, wtedy tylko wieksze opakowania:) albo Hala Mirowska

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis zamowilam pierwszy raz Acane po wielu dobrych opiniach o niej. Ma przyjsc jutro wiec jak nakarmie o 22 moja sunie to napisze czy jej smakowala 8) .

A tak powaznie to chyba dopiero po tyg wyjdzie czy jej pasuje :-? , bo po jednej miscie to nie mozna nic powiedziec bo napewno zje ze smakiem bo to bedzie co innego. Ciekawe co zrobi po 20 kilogramach tej karmy :o .

Dla mnie byly najwazniejsze dwa sklaniki dla mojej suni :

siarczan chondroityny i gluzkozamina. Okazalo sie ze jest to w tej karmie i zamowilam :D .

A zamowilam przez strone i numer podany do dystrybutorki w warszawie :D .

Posted
Witam! Czy ktos wie czemu spadla cena Acany?? Czy pogorszyla sie jakosc tej karmy?? Oczywiscie to lepiej, ze cena nizsza, ale czemu?:)

Zagdza się !!! odpada cło. Ta karma składowo jest taka jak Royal i jest bardzo dobra. Karmię nią swojego psa a wybierając ją sugerowałam się tym - najlepsze hodowle rasy (jak mój psiak) występują w Czechach i we Włoszech, a czym tam karmią te cudeńka? no i ..... tam karmią ACANĄ

;-))) więc ????? nic mi nie pozostało. Pies jest zdrowy, ma ładną sierść i rośnie jak na drożdżach ;-))) polecam !!!

Magdalena & Chinook

Posted
Witam! Czy ktos wie czemu spadla cena Acany?? Czy pogorszyla sie jakosc tej karmy?? Oczywiscie to lepiej, ze cena nizsza, ale czemu?:)

Zagdza się !!! odpada cło. Ta karma składowo jest taka jak Royal i jest bardzo dobra. Karmię nią swojego psa a wybierając ją sugerowałam się tym - najlepsze hodowle rasy (jak mój psiak) występują w Czechach i we Włoszech, a czym tam karmią te cudeńka? no i ..... tam karmią ACANĄ

;-))) więc ????? nic mi nie pozostało. Pies jest zdrowy, ma ładną sierść i rośnie jak na drożdżach ;-))) polecam !!!

Magdalena & Chinook

Posted

Na Acane zdecydowałam się po przeczytaniu opini zadowolonych dogomaniaków.Postanowiłam kupić "na wypróbowanie" troche karmy.Obecnie od prawie 2 tygodni moja psica jest tylko i wyłącznie na Acanie i muszę przyznać,że nigdy żadnej karmy nie jadła z taką chęcia(nawet Royalka i Nutry,które do tej pory najbardziej mu smakowały) :D No i nigdy nie traktował suchego,jako głównego posiłku-pochrupał troche i odchodził od miski...Zamierzam zostać już przy Acanie.

Posted
Niestety jemu się wszystko nudzi w rekordowo szybkim tempie..

Uuuuuuu :evil: . No, to trzymam kciuki, żeby tym razem tak nie było :kciuki: .

Dzięki,też mam taką nadzieję... :D a nadzieja matką głupich... :roll:

Pozdrawiam

Posted
Jeśli chodzi o coś bliżej, to jest dystrybutor na Śląsku (Górnym - Katowice i okolice). Kontakt na pw.

Jare1 - tez jestem z tych okolic

czy moglbys mi przeslac namiary na pw :)

Posted

Nio i mamy ja :angel: :angel: :angel: przyszla wczoraj wieczorem 20 kg acany dla szczeniat duzych ras. Pachnie jak mleko od krowki cos pieknego :wink: . Suzi smakuje bardzo jak narazie. Dostalismy kubeczek i ulotke. Z dostawy jestem bardzo zadowolona :D . I do tego ten zapach nie jest tak drazniacy jak innych karm :wink: .

Naprawde polecam. Zobaczymy czy Suzi sie tak szybko znudzi karma jak inne papu np Royal Eucanuba czy Proplan.

Gdyby nie topic to bym w zyciu nie kupila tej karmy. Dziekuje Wam kochani :calus:

Posted

a ja kupiłam Lunie pierwszy worek Acany jakiś czas temu - kupiłam Lamb&Rice bo ona ma skłonności do alergii - i kurna się drapie, ale nie wiem czy przez karmę, poczekam jeszcze - mamy ją niecały miesiąc chyba.. owszem smakuje bardzo :P wcześniej jadła RC Sensible - i też jej bardzo smakowało- i nie drapała się, ale ta cena :o

poobserwuję jeszcze i trochę poczekam - jak będzie się dalej drapać to trudno wrócimy do RC :roll:

Posted
a ja kupiłam Lunie pierwszy worek Acany jakiś czas temu - kupiłam Lamb&Rice bo ona ma skłonności do alergii - i kurna się drapie, ale nie wiem czy przez karmę, poczekam jeszcze - mamy ją niecały miesiąc chyba.. owszem smakuje bardzo :P wcześniej jadła RC Sensible - i też jej bardzo smakowało- i nie drapała się, ale ta cena :o

poobserwuję jeszcze i trochę poczekam - jak będzie się dalej drapać to trudno wrócimy do RC :roll:

malawaszka a gdzie kupujesz Acane - jestesmy z Czeladzi

pozdrawiamy

Posted

Hmmm.. Dziwią i smucą mnie jednocześnie wasze opinie odnośnie "obsługi klienta" Acany.. Ja na poczatku równiez pisałam do nich poprzez maile.. Prosiłam o próbki, ulotki itp..

Odpowiedz przyszla bardzo szybko a po zaledwie kilku dniach (nie pamiętam dokładnie 3 moze 4) do domu przyszła paczka z najrózniejszymi próbkami, ulotką itd..

Widać miałam szczescie..

A obecnie kupuję karmę od dystryburora regionalnego i jestem obsługiwana wzorowo.. :) Dzwoniłam w poniedziałek popołudniu a już we wtorek karmę dostarczono do mnie o umówionej wczesniej godzinie.. :)

Życze wszystkim takiego zadowolenia i mniej kłopotów.. ;)

Posted
a ja kupiłam Lunie pierwszy worek Acany jakiś czas temu - kupiłam Lamb&Rice bo ona ma skłonności do alergii - i kurna się drapie, ale nie wiem czy przez karmę,

Asti przez dobre 3 miesiące dostawała Acanę dla szczeniaków i dopiero po tym okresie zauważyłam, że zaczęła sie drapać. :-? Poprzednio wógole nie zauważyłam, żeby się drapała, aż nagle zaczęła to robić zbyt często. Też nie wiem czy to od karmy i czy to drapanie to takie w normie czy zbyt częste? Ale... psiaka odrobaczyłam, wreszcie wykąpałam i od 2 tygodni dostaje tylko ryż + warzywka + mięcho (niestety też kurczak albo indyk). Przez cały czas oprócz drapania, na skórze nie ma żadnych zadrapań, wysypki czy zaczerwienień, a sierść jest lśniąca i mięciutka aż chyba do przesady. :lol: No i teraz drapie się już trochę mniej. Postanowiłam jednak kupić w sobotę Acanę Lamb&Rice. Nie byłam przekonana do suchej karmy, a jednak kiedy spróbowałam karmić psiaka Acaną... Asti bardzo chętnie ją je :P , a ja nie muszę się martwić czy dostaje wszystko co potrzeba. Nie chciałabym więc z niej rezygnować. Może przesadzałam z tym drapaniem? :-? A może dostawała za dużo jakiegoś dodatku? :hmmmm: Np. białego serka , bo to chyba przestaliśmy kontrolować? :oops: Zobaczymy jak będzie z Lamb&Rice. :roll:

Posted

Najwyrazniej mialam pecha, ale bede probowac dalej..a najlepiej zadzwonie do dystrybutora z Chojnic to chyba najblizej mnie, moze on mi powie co z dostawa do Szczecina...