Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Klaudia:-)']Aśka coś specjalnego z Dagiem: dagon.mov:shake:niszcz nie widać , jest tylko czarny ekranik:placz: Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 :( to ja nie wiem...mi poszło, co prawda dopiero w IE(Opera i Firefox-> niet) ale poszło... hmmm-Klaudia , może spróbuj wrzucic jeszcze raz?;) Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 aśka-od-dagona napisał(a)::( to ja nie wiem...mi poszło, co prawda dopiero w IE(Opera i Firefox-> niet) ale poszło... hmmm-Klaudia , może spróbuj wrzucic jeszcze raz?;):shake: mi ani w Mozilli ani w IE nie poszło Quote
Klaudia:-) Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A wie ktoś jak wrzuca się filmik na http://www.youtube.com/ ?? Może tu by Wam się otwierało. Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 teraz na pocieszenie pare zdjęc z dzisiejsego(i sprzedtygodniowego;)) spaceru w wykonaniu Simbik:)//danke:D// Dagon, Imbirek i Opka: Z Imbirem: A tu juz Dagon z Opką: I Mikulcem: A tu sam Dagonet: Trzepanko: POZDR:D Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 A tu jeszcze rzut ogólny, na ludzi i psiury:D WIECEJ TAKICH SPONTANÓW SPACERKOWYCH, BITTE;) Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 No spacerek to nam wyszedł dziś bardzo spontanicznie:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 heh, a tak to są problemy żeby się zgadac..;) było super:D i Imbiruś wreszcie sie do wody pofatygował;) Quote
Imbirka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 nio i spodnie na tyłku miałam mokre bo Dagon koniecznie musiał się o mnie wytrzeć, o mokrych nogawkach to nawet nie wspomne :evil_lol: :lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Pociesz się Julia, ze Ty znosiłas to tylko dzisiaj, ja mam tak zawsze jak on się zmoczy...a dywan to potem cały mokry był-tak sie jeszcze później wycierał;) Quote
Aga K Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Heeeeehh,a moja Pusia ani nie pływa,ani nie dogaduje sie z większymi od siebie psiurami :shake::-( I gdzie ja z wami z moją p.ójde na spacerek,mowy nie ma. A Mika znów bardzo ucieka,bałąbym sie ją puścić do wody bo ciężko jest ją przywołać.I co z tego,że uwielbia sie z psiakami bawić-wszystkimi,które nie są agresywne EEeeeeehhhhh Quote
e.v.a Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ale mokry spacerek :D super :D Aga :) Tigra tez jest malym uciekinierem :) ale mowie ci przy gromadce pieskow w parku by cie sluchala :) jak wszystkie zawolaja swoje psy do siebie to mala pobiegnie za nimi :evil_lol: a w nowym miejscu bedzie sie bardziej pilnowac;) wiec zapraszamy do lodzi :D no ja mam nadzieje ze nastepnym mokrym spacereku my tez bedziemy :evil_lol: Quote
Esfera Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 łał jaki fenomenalny spacer :evil_lol: często się tak spotykacie ? :) Quote
Esfera Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 *luthien* napisał(a):świetne ujęcie egzakli :evil_lol: to samo chciałam rzec :evil_lol: Quote
Klaudia:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Na szkoleniu spotykamy się w każdą sobote i niedziele,a spacerki różnie. Czasami są zaplanowane,a czasami(tak jak ten ostatni) poprostu po szkoleniu idziemy ochłodzić psy i trochę poszaleć.I jeszcze trochę fotek Dagonka: zobacznie jak ładnie stoje i waruje Quote
aśka-od-dagona Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 A teraz troche ode mnie;) tym razem bez opisów, bo mnie średniowiecze woła:) pozdrawiamy serdecznie:D Quote
aśka-od-dagona Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 To jest nowa konkurencja- skok przez tunel;) nieraz również jako synchroniczne skoki z innym psem, ale tego niesety nie udało mi sie ufocić... Quote
Klaudia:-) Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dagonek jak zawsze uroczy,a ten skok przez tunel boski. Quote
Esfera Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='aśka-od-dagona'] kikiki :mdrmed: a co Dagon wyśpiewuje ? :evil_lol: [quote name='aśka-od-dagona']To jest nowa konkurencja- skok przez tunel;) nieraz również jako synchroniczne skoki z innym psem, ale tego niesety nie udało mi sie ufocić... a praktykujecie skok przez właściciela ? :cool3: :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Esfera-no, poczatki juz mamy;) Ozzy np. umie to bardzo dobrze;) Dagon na razie ogranicza się do skoków przez ręke, noge i aske w wypadzie;)(takim jak maja szermierze tyle ze ja sie jeszcze odchylam:P) Quote
teqquila Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 no wiec ciag dlaszy fotek :) Dagona robionych przeze mnie :P wspomniana juz wczesniej nowa konkurencja skok przez tunel hopka szczekajacy Dagon pani wyjmuje smakolyk :) Quote
Mi. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ale banda:evil_lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :cool1: Quote
Recommended Posts