Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
:( to ja nie wiem...mi poszło, co prawda dopiero w IE(Opera i Firefox-> niet) ale poszło...

hmmm-Klaudia , może spróbuj wrzucic jeszcze raz?;)
:shake: mi ani w Mozilli ani w IE nie poszło

Posted

teraz na pocieszenie pare zdjęc z dzisiejsego(i sprzedtygodniowego;)) spaceru w wykonaniu Simbik:)//danke:D//

Dagon, Imbirek i Opka:

Z Imbirem:

A tu juz Dagon z Opką:

I Mikulcem:

A tu sam Dagonet:

Trzepanko:

POZDR:D

Posted

Heeeeehh,a moja Pusia ani nie pływa,ani nie dogaduje sie z większymi od siebie psiurami :shake::-(
I gdzie ja z wami z moją p.ójde na spacerek,mowy nie ma.
A Mika znów bardzo ucieka,bałąbym sie ją puścić do wody bo ciężko jest ją przywołać.I co z tego,że uwielbia sie z psiakami bawić-wszystkimi,które nie są agresywne
EEeeeeehhhhh

Posted

ale mokry spacerek :D super :D

Aga :) Tigra tez jest malym uciekinierem :) ale mowie ci przy gromadce pieskow w parku by cie sluchala :) jak wszystkie zawolaja swoje psy do siebie to mala pobiegnie za nimi :evil_lol: a w nowym miejscu bedzie sie bardziej pilnowac;) wiec zapraszamy do lodzi :D

no ja mam nadzieje ze nastepnym mokrym spacereku my tez bedziemy :evil_lol:

Posted

Na szkoleniu spotykamy się w każdą sobote i niedziele,a spacerki różnie. Czasami są zaplanowane,a czasami(tak jak ten ostatni) poprostu po szkoleniu idziemy ochłodzić psy i trochę poszaleć.I jeszcze trochę fotek Dagonka:

zobacznie jak ładnie stoje

i waruje

Posted

[quote name='aśka-od-dagona']

kikiki :mdrmed: a co Dagon wyśpiewuje ? :evil_lol:

[quote name='aśka-od-dagona']To jest nowa konkurencja- skok przez tunel;) nieraz również jako synchroniczne skoki z innym psem, ale tego niesety nie udało mi sie ufocić...

a praktykujecie skok przez właściciela ? :cool3: :evil_lol:

Posted

Esfera-no, poczatki juz mamy;) Ozzy np. umie to bardzo dobrze;) Dagon na razie ogranicza się do skoków przez ręke, noge i aske w wypadzie;)(takim jak maja szermierze tyle ze ja sie jeszcze odchylam:P)

Posted

no wiec ciag dlaszy fotek :) Dagona robionych przeze mnie :P
wspomniana juz wczesniej nowa konkurencja skok przez tunel

hopka

szczekajacy Dagon

pani wyjmuje smakolyk :)