teqquila Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 hehe a no widzialam kiedys ludzi tam sie chyba moczyli :P Tyskowi podobala by sie taka kompiel bo by go tylko do brzucha zmoczyla bo on dalej nie wejdzie :) oleg no bo niektorzy wlasciciele tacy sa :/ Quote
Imbirka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Ten staw ma wyspe???? przecież to basen, na zdjęciach wygląda jak duży staw:lol: :lol: :lol: Ja tylko pamietam jak moja była kierowniczka projektowała tą balie i musiałam z nią latać po parku i mierzyć:evil_lol: , a nie pamiętam wyspy (chyba mam skleroze) Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Julia jak tam jeszcze kiedys bedę i wezme aparat to zrobię zdjęcie wyspy;) A teraz foty Dagona, bo cały czas inne galeryjki uzupełniam i w końcu ta też b się przydało;) sobotni trening: Dagon i Daisy: A tu już hopeczka: Koło: Schodzimy z hustawki;) Tunel-kiedyś wróg, a teraz...:D I znów hopki: Wchodzimy na kładkę;) Na kładce:D I schodzimy z kładki: A, tu pokonaliśmy górkę:D;) Moje agilitowe sliczności:D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 cudne zdjęcia pieknego Dagonka :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 super foteczki a ta wysmienita:evil_lol: p.s czy to jest ten szczeniak jużaka :crazyeye: ?? Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Fota może i wyszła fajna, ale on m sie wtedy zaćkał i wyjść nie chcial;) A Daisy to mamusia tamtego szczenika-dorosły jużak:) Daga dziękujemy;) Quote
e.v.a Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 haha a juz myslalam ze maly juzaczek tak urusł:lol: Quote
Imbirka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Byliśmy dziś razem na spacerku:lol: Dagon i Imbir:lol: Dagon nie miał problemów z wejściem do wody:lol: Dagon chce zaprać patyczka Opce:lol: Patyczka zabrał Imbir i w nogi...:lol: znowu polowanie na Opkę, a raczej na patyczka Opki:lol: Dagon pływak :lol: Oj znowy płynie Opcia z patyczkem:lol: dawaj patyczka może mnie sie uda zabrać patyczka:lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Julia dziękujemy bardzo:D A teraz trochę fot, autorstwa Bellatriks//Danke:)// pozdr;) Quote
Koma Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Dagon to mi trochę przypomina flat coated retrievera :loveu: jest prześliczny :loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Barxzo mokry nawet;) ale w taka pogode to w sam raz:D Koma, pewnie dlatego ze jego matka była bardzo flato-podobna;) Quote
Klaudia:-) Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Świetne fotki cudnego Dagonka.Buziaki dla czarnulka. Quote
aśka-od-dagona Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 wycałowany;) a jak już przy fotach jesteśmy... to kiedy sie u Mikulca nowe pojawią?! Quote
aśka-od-dagona Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 No, i teraz Dagon zyskał nowe pseudo;) jakże polityczne...dotad miał różne ale żadne nie było tak adekwatne do naszej areny sejmowo-cyrkowej;) W kazdym razie...przeglądałam stare zdjecia i dwa w szczególności wpadły mi oko;) oto one:D Dagon w aucie, jak wracamy z Bieszczad(albo w nie jedziemy...) I Dagon pozerający słonia...miał jakies siedem msc-y wtedy(wnioskuje po starej kanapie...więc może byc bład paro-miesieczny;)) pozdrawiam serdecznie:) Quote
Imbirka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asia, w samochodzie to ja widze tylko nos Dagna, bo sie świewci:diabloti: :lol: :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 No, bo on się maskuje:D w kazdym razie;): :D:D:D:D:D Quote
bellatriks Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']No, bo on się maskuje:D w kazdym razie;): :D:D:D:D:D :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaka gustowna rameczka:cool3: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='aśka-od-dagona']No, bo on się maskuje:D w kazdym razie;): :D:D:D:D:D:cool1:marudy , a ja mam tak wyregulowany monitor ze ślicznie widać mordziuchnę Dagona i wszystkie akcesoria na drzwiach samochodowych :pi zagięte ucho :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 No. Wstyd Cioteczki, wstyd;)- to wy go widziałyscie na żywo, a tylko Ala wszystko zauważyła:D jak to Dagon na drzwiach zawsze sypia...:) Quote
bellatriks Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):No. Wstyd Cioteczki, wstyd;)- to wy go widziałyscie na żywo, a tylko Ala wszystko zauważyła:D jak to Dagon na drzwiach zawsze sypia...:) o przepraszam bardzo, słowa nie powiedzialam o tym co zauważylam a co nie:mad: normalnie moj monitor działa doskonale, ale.. no wiecie... sterowniki ekranu to mam do Windowsa 98/95.... więc czasami mi się.. ekhem... rozwala delikatnie mówiąc... posze uda mi się zrzut zrobić jako-tako, to Wam pokaże.... o ile komp się nie zresetuje.... Quote
aśka-od-dagona Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Normalnie doskonale, a jak Ci Dagulec wyskoczył to... się popsł:D oj, tak-to jest demoralizujący wpływ Dagoneta na monitory:D;) ale zrzut bardzo chętnie...btw. mój komp np. oprócz tego że nie powinnienjuz działać(wg wszystkich znanych mi informatyków) to może stać tylko w jednym pomieszczeniu w mieszkaniu...w innych mu obraz skacze...:\ Quote
bellatriks Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Proszę bardzo... tak wtedy wygląda wyglada moj obraz....: Quote
Recommended Posts